Wij zijn ontzettend tevreden over Venhorst Fourage! Sinds we zijn overgestapt op hun Duitse kruidenhooi eten onze paarden hun hooi helemaal netjes op. Daarnaast zien we echt verschil: ze glimmen p... See more
See what reviewers are saying
We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze m... See more
Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... See more
Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren 😊 Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smu... See more
Company details
Written by the company
Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag
Contact info
Uilenweg 2B, 7078 AN, Megchelen, Netherlands
- 0315-377536
- info@venhorst-fourage.nl
- venhorst-fourage.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede service en klantgerichtheid
Goede service en klantgerichtheid. Makkelijk te contacteren en het lossen wordt netjes gedaan. Daarnaast hooi waarvan ik weet dat het goed is voor mijn pony's.
Goede service en kwaliteit
Hele fijne service en kwalitatief goed hooi! Na veel balen met schimmel bij de lokale boer een hele opluchting!
De paarden zijn weg van het Duits…
De paarden zijn weg van het Duits kruidenhooi, ruikt heerlijk, ziet er goed uit. Levering gaat goed. Ruim van tevoren de dag van levering door gekregen en de bezorger zette het hooi netjes weg. Heel goed geregeld allemaal.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, duidelijke website, betrouwbaar in hun informatie en erg klantvriendelijk.
Recent voor de eerste keer kruidenhooi…
Recent voor de eerste keer kruidenhooi in kleine balen besteld. Wel iets duurder dan bij een ander omdat we nu maar een kleine hoeveelheid kunnen opslaan en dus bestellen, maar dit hooi is zoveel beter dan wat we eerst hadden. Echt alleen maar hooi (geen blikjes, plastic, dennenappels etc) nagenoeg geen stof, mooi groen en heerlijk ruikend! We gaan nu andere opslag regelen zodat we al ons hooi hier kunnen bestellen. Super service en heel vriendelijke mensen.
Behulpzaam, goede levering en goede kwaliteit hooi!
Super tevreden over Louis Venhorst Fourage. Ze zijn behulpzaam, beantwoorden vragen snel via de mail en de bezorgservice verliep ook goed. Bestellen gaat gemakkelijk via de overzichtelijke site, en ik vond de inspiratie box ook erg fijn. Mijn paardjes vinden het hooi lekker en doen het er heel goed op. Als mijn hooi op is bestel ik zeker weer bij Louis Venhorst!
Jarenlang goed en constante kwaliteit…
Jarenlang goed en constante kwaliteit Duits kruidenhooi gezocht en nu eindelijk sinds een half jaar gevonden. Je betaald wat meer, maar dan heb je nooit meer dat gedoe naar het zoeken van goed hooi. Ik ben fan van Venhorst
Fantastische communicatie met het…
Fantastische communicatie met het bedrijf wanneer het geleverd gaat worden. Het Hooi is van prima kwaliteit de paarden hier zijn er dol op 🤩
Heel teleurgesteld in de service!!!
Heel teleurgesteld in de service!!!
Pas na de levering werd ik opgebeld met de vraag of het OK was dat ze de volledige doorgang van onze stal versperd hadden. De opening om te draaien was niet groot genoeg omdat er een enkele balen hooi aan de zijkant van de gang stonden. Wel , die stonden daar omdat de volledige hooizolder leeggemaakt was en gereinigd was voor de nieuwe levering. En met een telefoontje voor de levering, had ik daar op 10 minuten gestaan om zelf 5 baaltjes weg te zetten. Liever dat dan 66 balen op een hooizolder te moeten zetten.
Dan zegt de dame aan de telefoon dat dat best te doen is...
Nooit meer dus.
5 Sterne verdient Top
Zeer te vrede, tot nu toe geen enkel min puntje!
Zeer te vrede, de paarden zijn dol op het weide hooi en doen het er ook goed op! Als afwisselingen geven we kruidenhooi in hooinetten erbij. Houtvezel hebben we in de stallen liggen als bodembedekking en gerst stro kopen mijn ouders altijd in voor het dierenpension voor knaagdieren. Onze paarden mogen daar ook van mee knabbelen. Super blij deze leverancier gevonden te hebben! Ook nu ik zwanger ben en mijn zwangerschaphersenen mij laten vergeten dat ik optijd moet bestellen, een automatische herinneren wordt door ze gestuurd. Oowja nog een plus puntje, om bij ons te komen moet er een modderpad afgelegd worden om bij de stallen te komen. De meeste leveranciers hebben gezegd neeee dat is niet te doen. Hier werd meteen gezegd, we gaan het gewoon proberen! En tot nu toe elke keer gelukt 🍀
Absoluut een aanrader
Echt een aanrader! Werkelijk een topbedrijf! Zeer goede kwaliteit hooi wat nauwkeurig wordt afgeleverd . Super klantvriendelijk en absoluut transparant ! En als er iets mis gaat, wordt t naar tevredenheid opgelost. Zijn respectvolle mensen met passie voor hun vak!
Super fijne kwaliteit hooi en goede…
Super fijne kwaliteit hooi en goede service. Wel een beetje duur
Heel tevreden
Heel fijn contact en de levering is altijd netjes op afgesproken tijd. Wordt netjes gezet waar je het wil hebben. Paarden vinden het hooi super lekker en eten er goed van. Heb ook nog nooit iets in het hooi gevonden wat er niet in hoort te zitten. Ik ben heel tevreden!
Waanzinnig goed hooi
Waanzinnig goed hooi! Wij en onze paardjes zijn er heel blij mee.
Zeer hulpzaam en deskundig advies.
Levering is ook heel professioneel.
Gewoon fantastisch!
Klasse leverancier ruwvoer paard
Super service! Chauffer zet alles netjes in de schuur. Goed hooi, prijs wat hoog maar kwaliteit wordt betaald.
Bij meerdere bundels gratis verzend dus dat compenseerd de prijs iets.
Heel tevreden over communicatie levering en produkt. De paarden eten het goed.
Kwaliteit voor mens en paard.
Ruwvoer is prijzig, maar je betaald voor kwaliteit, klantenservice en uitstekende bezorgers die zelfs om een hoekje de bundels nog kunnen neerzetten. Fijne persoonlijke service, weinig wat niet kan!
Super levering!
Super levering!! Duidelijk,snel en netjes. Het product werd ook nog op z’n plek gezet en van te voren gebeld hoelaat ze kwamen super geregeld. Voor ons zelf was er ivm de feestdagen ook nog een leuke attentie👍
Fantastische service
Fantastische service, aardig en deskundig personeel. Behulpzame chauffeur die meedacht hoe de hooibalen zo goed mogelijk in de schuur te krijgen. En niet onbelangrijk natuurlijk goede kwaliteit hooi en stro. Het wordt graag gegeten.
Goede service!
Makkelijk besteld, keurig geleverd, kregen er zelfs wat lekkers bij voor de feestdagen! 👍😋
The Trustpilot Experience