Venhorst Fourage Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Al een paar jaar trouwe klant. Zowel de contacten via dienst vekoop als de leveringen gebeuren snel vlot en kwalitatief. Als er al eens een probleem was werd dit snel en naar alle tevredenheid opgelos... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nu sinds anderhalf jaar klant en afnemer van de jaarpakketten. Met name zeer tevreden over de service. Áls er een keer wat minder hooi wordt geleverd (ze kunnen er immers niet inkijken) dan wordt dat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altijd goede service en fijn dat snelle app contact! Top chauffeurs die het netjes op de plek bezorgen en me altijd gezellig wakker bellen 😁. Goede producten en wij zijn gek op de Bio Waldboden; mest... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren klant van Venhorst Fourage. Af en toe eens een uitstapje gemaakt naar een andere hooi leverancier ( we hebben hier 3 andere leveranciers om de hoek ), maar niemand kan op tegen de prijs en kw... See more

Company details

1. Animal Feed Store
  2. Horse Transport Supplier

Written by the company

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf!
Het contact via Whatsapp was zeer vriendelijk en meedenkend. Fijn ook dat er duidelijk wordt gecommuniceerd wanneer er geleverd wordt.
En het weide hooi is van goede kwaliteit en niet te suikerrijk. Mijn paarden zijn er blij mee!

5 April 2023

Onwijs vriendelijke service

Onwijs vriendelijke service, super mooi hooi, maar ook echt lieve mee denkende mensen, ik blijf in ieder geval vaste klant bij jullie! M'n pony doet het geweldig op het kruidenhooi

20 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super service van klantenservice t/m afleveren product & geweldig goed hooi product!

Goede service alvorens bestelling; advies mbt de te kiezen ruwvoer product. Goede assistentie (meedenken) met transport naar de locatie. Vriendelijke en snel contact, telefoon/email/whatsapp. Zo kreeg ik het ruwvoer product super geleverd tot in de hooischuur, ondanks een niet directe aanrijd route. Van klantenservice t/m transport collega; fijne en professionele mensen. Dat naast nog eens een erg goed hooi product waar ik specifiek naar op zoek was; ik ben super blij en stalgenoten gaan nu mee afnemen!

13 March 2023

Top!

De communicatie liep super vlot en de levering ging top! Zowel het weidehooi als het kruidenhooi een keer besteld voor onze minipaardjes. Wij zijn erg blij dat we nu een vast hooi adres hebben waar we op kunnen rekenen!

18 December 2022

Super goed!

Goed hooi.
Leverancier doet zijn best de balen te leveren zoals gewenst. Kan ook leveren zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.

16 November 2022

Wat een top service!

Wat een top service!!

Super vriendelijk en snel mail contact. Goed op de hoogte gehouden via what’s app. En ook nog een telefoontje dat ze onderweg waren met de exacte tijd dat ze er zouden zijn.
Erg prettig!!

En dan is mijn paard ook nog blij met zijn graszaadhooi 😉

3 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Heel blij ben ik met de fijne service en een geweldige kennismaking met Venhorst Fourage!

Heel blij ben ik met de fijne service en deskundigheid van Venhorst Fourage. De bestelling werd heel snel geleverd en op een zeer prettige en vakkundige manier. Aardige chauffeur.
Onze paarden eten het graszaadhooi prima. We mengen het door het huidige hooi om meer structuur en afwisseling te geven. Als het op is gaan we zeker weten het Duitse Kruiden hooi bestellen en uitproberen mede ook omdat de suikers mooi laag zijn in dat hooi. Ook kreeg ik laatsts een leuke magazine te lezen wat een goed beeld geeft van het ruwvoer aanbod en de uitleg erbij en analyses. Dat maakt het maken van keuzes een stuk gemakkelijker. Al met al: Top!! Wij zijn heel tevreden.
Hartelijke groet, Oliver!

26 October 2022

duits kruidenhooi voor paard 29 jaar

Ik ben het duitse kruidenhooi gaan gebruiken voor mijn paard van 29 jaar oud
omdat ze het huidige hooi niet meer goed kon eten en werdt hierdoor magerder.Het kruidenhooi is fijn van strukctuur en ruikt heerlijk is bijna stofvrij ze kan dit prima eten en is nu in een maand tijd al weer aardig bij gekomen gelukkig.Voorlopig blijf ik dit voor haar voeren ze eet hier super van.gr jose slijkhuis

21 October 2022

Kruidenhooi en graszaadhooi

Een maand geleden mijn eerste levering gekregen van Venhorst Fourage. Wat een fijn hooi! Voor mij astma paard had ik een bundel kruidenbooi en een bundel graszaadhooi besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en analyse. Helaas begint mn paard toch weer wat te hoesten doordat het graszaadhooi toch wat stoffig voor hem is. Hier had venhorst mij ook al voor gewaarschuwd dus dit maak ik nat. Heel mooi hooi, fijn contact en ook persoonlijk advies

20 October 2022

Pony’s in balans door Duits Kruidenhooi van LVF

Ik ben erg blij met het hooi van LVF. Mijn pony’s hadden kwalitatief goed hooi nodig, bleek tijdens de meting van de holistisch dierenarts. Het was best een zoektocht, want wat is kwalitatief goed hooi dat aan hun behoeften voldoet? En welk hooi is dan ook stofarm zodat ik het niet meer hoef te weken (ivm gevoelige longen)?
Op 9 september kwam LVF ons Duits Kruidenhooi leveren. Dit ging vlot en erg netjes. Een paar dagen van tevoren werden wij geïnformeerd over het levermoment. Hierdoor konden wij rekening houden met de levering. Dat was ontzettend fijn.
Het hooi komt onze wensen helemaal ten goede. Daardoor heb ik nu een veel betere voedingsbalans voor mijn pony’s, waardoor ze beter in hun vel zitten.

9 September 2022

Super tevreden!

Onlangs hebben wij een baal kruidenhooi ontvangen en zijn er super blij mee! Het is van goede kwaliteit en de pony’s vinden het super lekker!

7 September 2022

105 pakjes uitstekend kruidenhooi

Venhorst heeft zowel online als via telefoon een uitstekende service betreffende raadgeven, bestellen, bezorgen van verschillende hooisoorten en fourage. Ik woon in België en bestelde er 5 bundels kruidenhooi (105 kleine 20kg pakjes) van UITSTEKENDE KWALITEIT. Je wordt ontzettend goed gebriefd over het bezorgmoment , de bezorger denkt mee over de aflaadplaats en is heel behulpzaam en vooral bekwaam! TOPFIRMA❤️

23 August 2022

Aan te bevelen.

Goede kwaliteit hooi, ruikt lekker, ziet er mooi uit en paarden eten het graag. Duidelijke communicatie over levering. Fijn dat chauffeur even van tevoren belt en vriendelijke bezorging. Ik ga zeker weer bestellen!

31 August 2022

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie. Ik heb voor de eerste keer 2 bundels kruidenhooi besteld. Chauffeur was erg vriendelijk en kwam netjes op tijd. Omdat het met de heftruck niet lukte heeft hij zelfs nog geholpen om de pakken hooi handmatig onder het afdak te zetten. Top!

25 August 2022

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden! Mijn paarden eten het Duitse kruidenhooi graag, het ruikt lekker en ziet er goed uit. De prijs/kwaliteit verhouding klopt en de bezorgkosten zijn ook schappelijk. Ook was de chauffeur er op de afgesproken tijd dus ik kan geen verbeterpunten opnoemen.

25 August 2022

The Trustpilot Experience