Vemb Slagter Reviews 14

TrustScore 4 out of 5

4.2

1. Butcher Shop
  2. Caterer

Information provided by various external sources

Vemb Slagterforretning blev etableret i 1987 og beskæftiger i dag 10 ansatte. Forretningen drives af Johnny Nørgaard. Vi leverer hovedsaligt mad ud af huset, samt masser af spændende specialiteter og hjemmelavede produkter, mens der stadig bliver l...

4.2

3-star
2-star
1-star

Tak til slagter Vemb 🤝

Vi bestilte mad ud af huset med forret, kalvesteg som hovedret og dessert – og det var en fuldstændig succes! Alt var velsmagende, flot tilberedt og lige til at servere. Leveringen var behagelig og punktlig, og vores gæster var meget begejstrede. Vi kunne nyde aftenen uden stress og giver vores varmeste anbefalinger!

27 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Røget dyrekølle

Jeg fik røget dyrekølle ud af huset til en julefrokost. Anretningen var fin og smagen var i top. Jeg vender helt klart tilbage til Venb Slagter.

6 December 2024

Helstegt pattegris

Vi fik røget rådyrkølle, helstegt pattegris, pandekager og pålægsbord til vores bryllup.
Vores eneste problem er at vi stadig har en masse mad der skal spises.
Rådyret var LÆKKERT.
Pattegrisen var perfekt stegt og udskæren var en sympatisk ung mand der havde tid til at snakke og joke med børnene. De fik en godbid(flæskesvær) når de bad om det.
Pandekagerne var lidt smagløse men isen og chokoladesovsen var god.

Generelt:
Maden var god og der var nok af den.
Betjeningen var perfekt.
Vi bruger vemb slagter igen næste gang.

17 August 2024

Fantastisk oplevelse 👍🏻👍🏻

Helt fantastisk luksus tapas til min mands fødselsdag & gæsterne var ellevilde og virkelig lækre fade med alt hvad der skal være til tapas 🫶🏼👌🏼

Giver 10 stjerner for virkelig lækkert “nok” mad til overkommelig pris og det smagte så dejligt. Ikke sidste gang vi skal have mad fra Vemb slagter.

Uhmm 😀😀

2 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Levede ikke op til forventning

Torskeanretning med æg, rejer
m m. Og karrydressing, dette var ikke nævnt i menyen.
Ikke alle bryder sig om karry især ikke børn.
Der var meget salat,men torsk og især rejer var det sparsomt med.
Kan ikke anbefales.

24 June 2023
Rated 2 out of 5 stars

Forny jer

Bestilte menuer til Fredag og lørdag en weekend til et familiearrangementer. De to stjerner gives for anretningen og mængden af mad, men maden var desværre fantasiløs i smag og sammensætning. Smagte al for fed af mayonnaise. Kyllingesalat, tunmousse kunne jeg ikke smage hverken kylling eller tun i. Var lovet en cæsarsalat, men fik et blandet grøntsagsfad med kyllingeskiver og brødcroutoner til. Det har intet med cæsarsalat at gøre. Jeg foreslår at I fornyr jer på smage og ingredienser, tiden er løbet fra jeres mad.

21 April 2023

Fik and til mortensaften

Fik and til mortensaften med det hele og øv en oplevelse.
De hvide kartofler var ikke kogt færdig og anden måtte vi opgive af spise da den var sej og uden smag.
Så vi køre længer efter mad en anden gang

10 November 2022

Super lækker mad

Super lækker mad.
Tilberedt og serveret lige til at sætte på bordet. Tigerrejer til forret - lækkert, kalvekød til hovedret - så mørt og velsmagende. Daim is til dessert - 👍👍

23 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte nytårsmenu til 325,- kr pr…

Bestilte nytårsmenu til 325,- kr pr kuvert. Kedelig og smagløs mad. Forkerte tilberedningstider på de medfølgende instruktioner. Modtog en Broccolisalat, uden bacon og rødløg, så ja det var en broccolisalat med broccoli i en kedelig dressing, nå ja og lidt rosiner. Der var 3x3 bønner med bacon omkring til hver. Jeg bestiller aldrig mad derfra igen, og vil ikke anbefale dem til andre. Specielt ikke til den pris.

3 January 2022
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte mad til en konfirmation…

Bestilte mad til en konfirmation forretten var ok, desserten kendte vi men hovedretten var ikke noget man ville råbe hurra for. Sovsen smagte ikke af noget manglede salt intet i. kartoflerne smagte gamle De brunede kartofler smagte ikke af brunede kartofler, mere som brændte brune kartofler. Kødet smuldrede i munden på en som om det var et plejehjem der skulle spise det føj,
Så vi har før fået mad derfra men det var også sidste gang efter denne oplevelse, betalingen var høj efter hvordan maden smagte så farvel herfra kommer ikke igen.

5 September 2020
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og kvalitet af mad. Har fået leveret kalvesteg stegt om vildt til 60 personer. Kødet og kartoflerne var som ok. Sovsen var tynd som vand, med en smule kulør i, tilmed smagte den af vand med farvestof. Den kunne være spist af en dyb tallerken med en ske. Fortæller slagtermesteren vores kritik da vi kommer før at aflevere emballage. Han er meget uforstående overfor vores kritik, samtidig forstår han heller ikke at "manglende" sovs, kan ødelægge et måltid mad. Er SÅ TRÆT af at have brugt over 7000 kr på en hovedret, og så få sådan en ubrugelig og uforskammet respons, på vores kritik. Der burde være givet en kompensation af en art, for denne oplevelse....
HOLD JER LANGT VÆK FRA SLAGTEREN I VEMB

14 January 2020