Veluwe Specialist Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tweedaagse trip met mijn dochter naar Otterlo gepland. Ik had 2 e-bikes gereserveerd voor dag 1 (een donderdag). Helaas regende het die dag echt permanent. Dus bij aankomst onmiddellijk gevra... See more

Rated 3 out of 5 stars

Eletrische Twizy gehuurd in Garderen, erg leuk. Wij hadden van 13.30-17.00 uur. Twizy was echter pas 3 kwartier later beschikbaar. Omdat het "lastminute"was moest het karretje ergens anders vandaan... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Slechte service

Gisteren een uitje geboekt, maar helaas werd mijn zoontje in de nacht ziek. Gebeld naar de veluwespecialist, maar er is geen enkele mogelijkheid om het te verplaatsen of geld terug te krijgen. Hele slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan.

13 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen service, geen medeleven, geen compassie

Helaas vind ook ik de service van de Veluwe Specialist slecht. In de middag van 1e Pinksterdag reserveerde ik voor 4 personen een echopper rit voor 2e Pinksterdag, welke om 10.45 uur zou beginnen. Helaas moesten we 's nachts naar het ziekenhuis waardoor we niet aanwezig konden zijn. Ik heb dit in de ochtend om 05.30 uur per mail gemeld en gevraagd om de rit te verplaatsen. Ik heb daarna zelf 2x een mail gestuurd en tenslotte gebeld om te horen dat men de rit niet wilde verplaatsen. Reden was dat ze andere mensen 'nee' moesten verkopen. Ik vind dit een discutabele reden, omdat er slechts 18 uur tussen mijn reservering en de rit zelf zat. Men houdt vast aan de regel dat je uiterlijk 72 uur van te voren mag annuleren en tonen geen coulance of compassie. De Veluwe Specialist is wat mij betreft Specialist in het bieden van 0,0 service.

25 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik had gereserveerd voor de activiteit…

Ik had gereserveerd voor de activiteit klootschieten. Je moet per persoon betalen en het kan vanaf 8 personen. Je betaald 9.50 per persoon.
Echt schandalig als je ziet wat je ervoor krijgt.
Je krijgt 2 balletjes mee en een scorebord, dat is dus waar je bijna 80 euro voor betaald!!
Het is een wandeling op een zandpad, hier hoeft de organisatie dus niets voor te doen.
Bovendien durven ze 25 euro te rekenen al je één van de balletjes kwijt bent. Aangezien je de bal zo ver mogelijk moet gooien en het naast het zandpad dicht begroeid is ben je natuurlijk een balletje zomaar kwijt.
Nooit intrappen dus, deze activiteit!!
Ik moest 1 ster aanvinken, maar het is die ene ster absoluut niet waard.

13 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

DIK PRIMA

Na het lezen van de slechte reviews was ik wat huiverig maar......................... geheel onterecht.

Aardig en behulpzaam personeel
Goede uitleg
Fijne e-choppers.

Niets te klagen dus en voor herhaling vatbaar!

18 May 2025

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!! Het is dat je minimaal 1 ster moet geven, maar had ze liever geen ster gegeven! Wat een oplichters zijn dit! Je krijgt een volledig beschadigde E-chopper mee, vervolgens kom je terug en zien ze al vanaf een afstand een heel klein scheurtje die je alleen van dichtbij kan zien. Ze voeren een toneelstukje op en jij kan fluiten naar je 150 of 250 euro borg! Het is te schandalig voor woorden. De manier waarop je wordt behandeld is ook echt niet normaal en ze genieten er nog ook van! Kwestie van tijd voor ze dit grapje bij de verkeerde uithalen.

27 April 2025

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard! Oplichters. 150 euro borg niet terug gekregen, bij terugkomst gingen ze gelijk aan het spatbord voelen. Onderop zat een scheurtje waar je niet eens een foto vooraf van had kunnen maken!
Zo als ik zie ben ik niet de enige met het spatbord verhaal, heel toevallig.

Niet naar deze zaak gaan!

3 May 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice!
Verborgen termen en voorwaarden en willen absoluut niet klanten tegemoet komen. Ze zijn alleen op geld uit en niet tevreden klanten. Ik zal ze nooit weer gebruiken zelfs al geven ze me een jaar gratis gebruik van hun producten

3 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Borg wordt ingehouden en e-choppers zonder volle accu

Pas op: slechte e-choppers die met ductape aan elkaar hangen, die gedurende de huurperiode stil vallen en verhuurder houdt borg in voor al aanwezige schade.

Vanuit persoonlijke ervaring raad ik iedereen ten zeerste af om bij dit bedrijf te huren. Ik dacht niet dat dit soort praktijken in Nederland nog voorkwamen.
1) Ten eerste hadden alle scooters al schade en was op alle e-choppers ductape geplakt om onderdelen bij elkaar te houden. Op zich nog niet het grootste probleem zolang ze maar werken.
2) Mijn e-chopper had al schade bij het begin van de huurperiode. Dit hebben wij zelfs vastgelegd in een filmpje. Tijdens de huurperiode is de lamp afgebroken zonder dat wij een ongeluk hebben gehad. Waarschijnlijk is de scheur in de lamp tijdens de rit erger geworden waardoor de lamp afbrak. Wel is borg bij ons ingehouden voor een nieuwe lamp...
3) Daarnaast hebben wij de e-choppers slechts 2 van de 3 uur kunnen gebruiken doordat een accu leeg was. Hiervoor neemt de verhuurder geen enkele verantwoordelijkheid en ze vinden het heel normaal dat klanten ruim een uur moeten wachten voordat een vervangend vervoersmiddel wordt gebracht.

Al met al: bespaar een hoop gezeik en ga naar een andere verhuurder!

29 March 2025

Pas op!

Pas op! Na een rit komt er gelijk een dame op me afgelopen en begint aan het spatbord te duwen. Ik word beschuldigd dat ik de scheur veroorzaakt heb en na een woordenwisseling met bewijs door foto de toezegging dat de borg terugkomt. We wachten even af; maar de waarschuwing ⚠️: maak voldoende foto’s om als bewijs te dienen zodat je de borg terugkrijgt!

3 April 2025

Slechte service

Datum ingevuld voor begin november maar dan zijn ze gesloten. Automatisch wordt de datum naar maart gezet, ik heb dit over het hoofd gezien en gevraagd of het geld te restitueren. Een mail terug gekregen dat ze niet restitueren en alleen een voucher uitgeven. Ik woon niet in de buurt dus de kans dat ik de voucher ga gebruiken acht ik zeer klein.

9 December 2024

Erin geluisd...

Wij kregen drie e-choppers mee waarvan er één aan de achterkant al stuk was en twee op meerdere plekken beschadigingen hadden. Eenmaal bij terug komst kregen wij de vraag wat er was gebeurd en of wij op elkaar waren gebotst.
Dit was niet het geval, maar onze borg werd wel in gehouden ivm het onderzoek. De monteur zou moeten kunnen zien of er vaker beschadigingen waren ivm zichtbare lijmrestanten. Eenmaal thuis kregen we een mail dat we de borg van €150 niet terug kregen ivm reparatie kosten.

Na een mail terug te hebben gestuurd hoor je niks meer. Complete radio stilte…Als we de vorige reviews hadden gelezen waren we niet bij dit bedrijf e-choppers gaan huren.
Erg jammer allemaal, wij raden dit bedrijf dan ook NIET aan!!!

27 October 2024

PAS OP

PAS OP ! Vanmorgen moest ik mij afmelden omdat ik een zweepslag had opgelopen. Ik wilde mijn elektrische fiets graag een keer op een andere dag ophalen.
Het antwoord was: Nee, op de dag zelf kunt u niet annuleren. Maar ik had de zweepslag niet eerder en ik wilde niet annuleren, alleen verplaatsen…
Belachelijk ! 30 euro gewoon weg. Totaal niet meedenken of kijken of er iets gedaan kon worden.
Pas dus op met reserveren! Als er iets gebeurt ben je je geld kwijt.

13 October 2024

Wat een onvriendelijk personeel

Wat een onvriendelijk personeel. Je kunt niet links om of rechts om. Met bakken viel de regen uit de lucht… Geen enkele vorm van empathie, meedenken of meewerken. Gewoonweg onbeschoft behandeld. Geld is binnen dus zoek het maar uit. Wanneer je besluit toch te vertrekken krijg je ook nog een grote mond van degene die instructies geeft. “Jullie willen toch echopper en”
Ik denk dat de voorwaarden nog eens goed bekeken moeten worden. Daarnaast een goede cursus hospitality!! Wie weet komen er dan goede reviews. Ons zien jullie zeker nooit meer terug!!!

21 July 2024

Es war ein traumatisierendes Ereignis

Es war ein traumatisierendes Ereignis.
Der Anbieter wollte unter keinen Umständen die Fahrt verschieben, obwohl es geschüttet hat und windig war. Ich bin nach der Fahrt in Tränen ausgebrochen. Für dien " Veluwe Spezialist " zählt nur der Profit. Kundenfreundlichkeit gleich null.
Nie wieder.

12 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Per ongeluk vergist in de datum

Per ongeluk vergist in de datum, vooraf betaald. Gevraagd of we korting kregen of er iets van compensatie tegemoet kon komen voor wel de juiste datum.

Maar ze werkte totaal niet mee, er is niets mogelijk. Niet klantvriendelijk en meedenkend.

25 May 2024

Klantonvriendelijk bedrijf!

Voor afgelopen zondag had ik een fiets gehuurd bij de Veluwe Specialist. Helaas raakte ik de dag ervoor zwaar geblesseerd aan mijn knie, waardoor ik niet in staat wat om te gaan mountainbiken.

Vervolgens heb ik geprobeerd ze telefonisch te pakken te krijgen om te kijken naar een oplossing. Ze namen niet op, vervolgens een mail gestuurd met het verzoek welke oplossing ze hiervoor aanbieden, kreeg ik weer geen antwoord op.

Twee dagen later opnieuw contact gezocht met ze en krijg ik te horen dat ik conform hun voorwaarden geen recht op een restitutie (oke dat begrijp ik) maar ook niet op een tegoed om alsnog een andere keer te mogen mountainbiken obv mijn betaling.

Klantgerichtheid staat klaarblijkelijk niet centraal binnen dit ongeorganiseerde bedrijf. Zijn totaal niet bereid om mee te denken. Makkelijke manier van geld verdienen Marieke;). Ik zou richting een andere fietshuurders aanraden om even wat verder te kijken dan dit bedrijf.

16 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mega klantonvriendelijk en inhalig !

Tweedaagse trip met mijn dochter naar Otterlo gepland.
Ik had 2 e-bikes gereserveerd voor dag 1 (een donderdag).
Helaas regende het die dag echt permanent.
Dus bij aankomst onmiddellijk gevraagd of we de fietshuur eventueel konden wisselen naar vrijdag, wanneer er wel beter weer voorzien was.
Zonder zelfs te checken of er vrijdag fietsen beschikbaar waren werd ons verzoek bot geweigerd.
Er zijn regels en er is menselijkheid en vriendelijkheid.
Het is duidelijk wat bij deze firma prioriteit krijgt.

21 September 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look