Vejrø Resort Reviews 4

4. Luxury Hotel
  5. Marina
  6. Restaurant

Written by the company

Vejrø er en unik destination i Danmark, med fokus på nærvær, gourmetoplevelser og eksklusive rammer i enestående naturoplevelser - du forstår først Vejrø, når du har oplevet den. Når I sejler mod øen, vil hverdagens stress og bekymringer automatisk blive glemt. Vejrøs isolerede beliggenhed bidrager til en helt unik atmosfære af nærvær, som kun kan forstås, når man har oplevet det selv. På Vejrø Resort er gastronomien en ægte hyldest til naturen. Vi dyrker alt selv på øen, og derfor vil hver ret og besøg være unik, da de afhænger af sæsonen og de friske råvarer, vi har til rådighed. Vores dygtige kokke skaber autentiske og smagfulde retter, der tager jer med på en kulinarisk rejse ud over det sædvanlige. I kan se frem til at nyde friske grøntsager og urter fra vores egne marker, kød fra vores egne dyr og friskfanget fisk fra havet omkring os. En fine dining-oplevelse, der forbinder retterne med Vejrø på et dybere niveau og skaber den ultimative Vejrø-oplevelse. Vejen fra jord til bord har aldrig været kortere. Vejrø Resort tilbyder eksklusiv indkvartering, som afspejler øens historie og arv. Her finder du en uovertruffen ro og selvforkælelse, der ikke findes andre steder. De 35 dobbeltværelser, fordelt mellem hotel og gæstehuse, er tilknyttet forskellige faciliteter, så I kan finde netop det, der passer til jeres behov. Der er også mulighed for ekstra opredning eller at vælge glampingtelte, hvis I er et større selskab. Transport til Vejrø er let og bekvemt med både marina og flyveplads. Du kan også sejle til øen med Danmarks første hydrofoil-elektriske båd, som symboliserer Vejrøs engagement i bæredygtighed og visionen om en grønnere maritim fremtid.

3.6

Løgene fra enden til anden
Man skal smide flere 1000 kr for ingenting

6 December 2024

Hej,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne høre nærmere om dine oplevelser, så vi kan forbedre os fremadrettet. Du er velkommen til at kontakte os direkte på vejroe@vejroe.dk, så vi kan følge op og sikre, at vi kan rette op på situationen.

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen og give dig en fantastisk oplevelse.

Rigtig god dag :)

Rated 2 out of 5 stars

Fantastisk spektakulære omgivelser/knap så spektakulært madoplevelse

Fantastisk spektakulære omgivelser, bygninger, lækker indretning af div huse og restaurant.

Jeg/ vi, et selskab på 6 Pers, havde købt et signatur ophold, med 3 retters menu uden vinmenu.
Vi beslutter så at købe vinmenu til 595 for 3 glas vin. Første flaske blev delt ud til 6 glas, flasken var ikke tom, men blev taget med ud igen, og vi sad tilbage med et meget lille glas hvidvin. Ca 2 mundfulde. Det samme gentog sig med de 2 andre flaske vin.

Tjeneren havde også en del at lære, vi måtte spørge efter salt 2 gange, ekstra sovs bad vi om 2 gangeuden resultat, til sidst måtte en rejse sig og gå op til disken for at bede om mere sovs. Altså 3 gange. En måtte have et andet stykke kød, pga over stegning.

Næste morgen sætter vi os til morgenbordet, hvor en kande kaffe bliver sat på bordet, da vi er 6 personer blev den hurtig tømt, og regner med at der automatisk kommer mere kaffe, men nej, det måtte vi også rejse os op for at få mere af. Morgenmaden bestod af dejlig skyr med lækker tilbehør, æg, pølse og boller, alt hjemmelavet og super godt. Ost, kom der intet af, så vi spurgte om vi kunne få ost, og selfølgelig kunne vi det….der kom 6 små tynde skiver ost på en underkop….

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse på service. Måske havde de blevet betænkelige ved vores oplevelse, for da vi skulle afregne fik vi rabat på 50 kr i vinmenu.

Selvom det var en fantastisk oplevelse af selve øen, var det en virkelig skuffende madoplevelse. Og specielt når man tager prisen i betragtning. Et døgn 6 personer i enkeltværelse frokost, middag og morgenmad 26.000

28 August 2024

Hej Lissy,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os at levere en høj standard af service, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dette.

Vi vil meget gerne høre nærmere om dine oplevelser, så vi kan tage ved lære og forbedre os fremadrettet. Du er velkommen til at kontakte os direkte på vejroe@vejroe.dk, så vi kan følge op og sikre, at vi kan rette op på situationen.

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Rigtig god dag :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil først anmelde stedet

Jeg vil først anmelde stedet. Det er et fantastisk sted, boligerne er smukke på alle planer, transporten foregår med båd, hvor kaptajnen fortæller om øen og dens historie, tak for det, indkvarteringen er prima, vi boede i Blæsenborg, stierne rundt på øen er klippede og nemt fremkommelige, og drivhusene er smukke, der er fri adgang til det meste.

28 August 2024

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har nydt dit ophold hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)

Take a closer look