See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået renset vores 30 år gamle fliser, der var fulde af mos, alger og flisepest. De ser ud som nye, så er yderst tilfreds med det stykke arbejde der er blevet udført. Kommunikation var hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er tilfreds med resultatet, fliserne er blevet flotte, ligner næsten nye, så nu håber jeg bare de også er det til efteråret 😊😊 Eneste lille minus, de havde glemt at melde dato til besøg nr 2 🙃🙃🙃... See more

Company details

1. Property Maintenance
  2. Garden Center
  3. Pressure Washing Service

Written by the company

Vedlige tilbyder fliserens, facaderens, tagbehandling mm. Vi tilbyder vores services til både privat og erhverv. Vi kører primært i Nordjylland. Få et tilbud i dag, helt uforpligtende.

4.6

3-star
2-star
1-star

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Efter en rigtig god oplevelse med fliserens hos os. Hele processen var professionel fra start til slut. De kom til tiden, var venlige og imødekommende, og vigtigst af alt – resultatet blev virkelig flot! Fliserne ser nærmest ud som nye, og det har givet hele terrassen et kæmpe løft.

Der blev også givet gode råd til, hvordan vi kan vedligeholde resultatet, og det var tydeligt, at de havde styr på deres arbejde. Prisen var fair, og vi følte virkelig, at vi fik noget for pengene.

Vi bruger dem helt sikkert igen næste gang

13 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået renset vores 30 år gamle…

Kommunikation var hurtig og venlig igennem mail og sms, og det var en yderst høflig ung mand der udførte arbejdet.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

7 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi er fuld tilfredse med rensningen af…

Vi er fuld tilfredse med rensningen af fliserne på vores terrasse. De er som nye. Arbejdet blev udført at 2 ihærdige unge mennsker, som begge var yderst høflige og der var altid et smil på læben. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan varmt anbefalde dem.

2 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Flot resultat og super service.

Er meget tilfreds med resultatet og fliserne er blevet flotte. Jeg er desuden meget tilfreds med hjælpsomheden og service fra medarbejderne. Jeg vender helt sikkert tilbage igen.

3 April 2025

Er tilfreds med resultatet

Eneste lille minus, de havde glemt at melde dato til besøg nr 2 🙃🙃🙃

5 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Rensning af fliser i lang indkørsel

Vi havde Vedlige APS til at rense vores fliser i en lang og bred indkørsel. Vi er meget tilfredse med resultatet. Ligeledes er vi meget tilfredse med de to unge høflige mænd, der udførte arbejdet. De var meget omhyggelige og har afleveret et flot resultat.

1 April 2025

facaderens

Vi har fået lavet en facaderens af mursten af VEDLIGE, kan kun anbefale VEDLIGE, de er søde, hjælpsomme og yderst professional og resultatet var fantastisk

24 March 2025

Super firma

Særdeles effektivt firma hvis ydelse lever fuldt op til forventningerne.
Søren har udført et særdeles grundigt og omhyggeligt arbejde med vores betonterrasse.
Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet og kan kun anbefale firmaet.
Gitte og Peter

7 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået “nye” fliser af Søren.

Vi har fået “nye” fliser af Søren.
Vores 28 år gamle fliser står, som nye efter besøg af Søren👍
Vi har også fået alge behandlet vores tag. Men der går lidt tid, før vi kan se resultatet af dette. Men vi er ikke i tvivl om at dette også bliver godt.
Vi kan stærkt anbefale Søren, hvis man skal have de gamle fliser til at ligne nye😊
5 stjerner her fra🥇

18 July 2024

Reply from VEDLIGE ApS

Tusinde tak for den fine anmeldelse! 😊

Fliserens

Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vores fliser er som nye. Han kommer som aftalt og er effektiv og yderst grundig i sit arbejde.
De største anbefalinger herfra

30 April 2024

Hej Camilla

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at I er tilfredse med de "nye" fliser 👍🏻😊

Fliserens og algebehandling af tag

Fliserens og algebehandling af tag
Rigtig flot arbejde og Søren er meget behagelig og professionel.

2 May 2024

Hej Line

Jeg er glad for at I er tilfredse med arbejdet. Tak for anmeldelsen. God weekend. 🌞

Altid god service

Altid god service, fuldt tilfreds. Kan kun anbefales.

9 April 2024

Hej Susanne

Jeg er glad for at du er tilfreds med servicen. Vi ses næste år! 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Tak for flot udført arbejde

Tak for flot udført arbejde, vi kan varmt anbefale dig

30 April 2024

Hej Anne

Tusind tak for de fine ord. Jeg ser frem til at holde dine fliser flotte med den årlige serviceaftale. 😊

Perfekt udført arbejde

Perfekt udført arbejde. Var nem at få kontakt til og hurtig respons. Allerede dagen efter kunne vi se at algevæksten på taget blev mindre. Tak for godt arbejde.

7 November 2023

Perfekt arbejde

Flink , høflig og særdeles omhyggelig.
Virkelig flot arbejde.
Kan ses Nygårdsvej 31, Gistrup.
Kan kun anbefale vedlige til andre.

13 September 2023

Take a closer look