Opzeggen niet zonder kosten en aanmaningen voor niet geleverde diensten
Iemand aan de deur gehad kreeg te horen gewoon op te kunnen zeggen als we niet tevreden zouden zijn. Ze zijn geweest en we waren niet tevreden. Wilde de week nadat ze voor het eerst waren geweest direct opzeggen. Dit bleek niet te kunnen omdat het termijn zou zijn verstreken. Wordt vanaf datum akkoord aan deur gekeken en niet vanaf eerste was beurt. Maanden later weer een glazen wasser in de tuin. Uitgelegd dat wij het hadden opzegt. Meneer gaat weer weg en zou het op kantoor doorgeven. Vervolgens een factuur op de mat terwijl er geen diensten zijn geleverd. Via de mail en telefonisch contact gehad. Moest uiteindelijk 50,- betalen om uit hun systeem te worden gehaald en het factuur voor niet geleverde diensten hoefde niet te worden betaald. We zijn 8 maanden verder en wij ontvangen nog steeds aanmaningen..
We zijn benieuwd wanneer dit ophoudt!
Vastgoed Totaal Bakel dik tevreden
Het team van Vastgoed Totaal Bakel heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis.
Voor en achter de schermen
Communicatie is duidelijk en prettig snelle reactie op mails en op telefoontjes.
Hun werkwijze sluit helemaal aan bij deze tijd.
Eerst een preview op social media en daarna op Funda. Werkte heel goed
Goede communicatie
Goede communicatie, meestal heel goed schoon, bij opmerking direct snel en correct opgelost.
Taxatie i.v.m. oversluiten Hypotheek
Had voor het oversluiten van mijn Hypotheek met spoed een taxatie nodig. Gewoon gezocht op goedkoopste prijs en Arno Nooijen van Vastgoed Totaal nam al binnen een uur contact op om de afspraak te plannen. Alles was keurig binnen een week geregeld en een gedegen rapport. Deel de positieve ervaringen van anderen op Funda e.d. over dit kantoor.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.