Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Leeuwarden

Van Mossel Mega Occasion Centrum - Leeuwarden Reviews 67

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Orionweg 51, 8938 AG Leeuwarden, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij kijken terug op een prettige en fijne ervaring bij Van Mossel Leeuwarden. Het contact was heel goed, vriendelijk en zeker niet opdringerig. Dankjewel Wessel Seinen, wij zijn nog steeds heel blij... See more

Rated 3 out of 5 stars

Wat kan er beter: De verkoper zei dat de wagen helemaal was nagelen en in orde was. Wij constateerden dat de koppelingsplaten binnen kort vervangen moeten worden omdat ze niet verder kunnen word... See more

Rated 5 out of 5 stars

Met een fijn en trots gevoel gisteren onze nieuwe auto opgehaald bij van Mossel Leeuwarden. Bij ons eerste bezoek al direct een prettige ervaring zonder gladde verkooppraatjes. Oprecht aandacht voor o... See more

Company details

1. Used Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Motor Vehicle Dealer

About Van Mossel Mega Occasion Centrum - Leeuwarden

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Orionweg 51, 8938 AG, Leeuwarden, Nederland, Netherlands

• 058 767 6325
Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Leeuwarden

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

4.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hele fijne ervaring

Dankjewel Wessel Seinen, wij zijn nog steeds heel blij met de Fiat 500C Dolcevita!

7 March 2026

Nieuwe auto

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel Occasion Leeuwarden.

Super blij met de auto en de goede service verleend door Wessel Seinen.

Zeer tevreden en ik raad Van Mossel & Wessel zeker aan wanneer je opzoek bent naar een goede nette occasion in Leeuwarden.

20 December 2025
Rated 3 out of 5 stars

Communicatie is niet de sterkste kant

Communicatie is niet de sterkste kant. Terugbellen en op de hoogte houden komt beperkt voor. Initiatief ligt toch steeds bij de klant om info te vragen over lopende zaken. Zowel in Utrecht als Leeuwarden. Veel zalen vergeten of blijven liggen.

9 November 2025

Goede ervaring

Fijne service vekregen van Wessel bij mega occassion center in leeuwarden.
Aanrader om hier een occasion te kopen.

3 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Afspraak minder dan 12 uur van te voren afgezegd door garage, want de auto is al verkocht

Ik had voor morgen een proefrit ingepland voor een auto. Nu wordt ik zojuist opgebeld door de garage dat de auto is verkocht. Ik heb gelijk gevraagd of dit de normale gang van zaken is en dat blijkt dus zo te zijn. Let dus goed op! Een afspraak inplannen betekent niet dat er sprake is van klantenservice en je daadwerkelijk een proefrit kan maken met als doel de auto te kopen

31 October 2025

van Mossel

Erg tevreden met de gastvrije ontvangst en de fijne service. Wessel nam echt de tijd, dacht mee en hielp op een kundige en vriendelijke manier. Een hele prettige ervaring bij deze dealer!

17 October 2025
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden

Vriendelijk en fijn geholpen door Wessel, auto is netjes en naar tevredenheid afgeleverd!

16 October 2025

Ik raad van Mossel Leeuwarden aan

Matthijs Dijkstra heeft me goed ondersteund met het uitzoeken van een nieuwe auto. Ze waren allemaal erg professioneel en vriendelijk. Ze hebben mij ook geholpen met een eerlijke inruilwaarde te vinden voor mijn oude voertuig. Ze hebben zelfs meerdere opties voorgesteld voor het ophalen/brengen van het oude en het nieuwe voertuig. Het was een complete en prettige ervaring. Inmiddels heb ik met veel geluk al 14000 km met mijn nieuwe auto gereden, zonder enige problemen. Ik raad het mijn naastte en iedereen aan, om hier hun volgende voertuig te kopen.

13 May 2025

Prima bedrijf

Ik ben geholpen door Fokke, prima bedrijf prachtige auto uitgezocht en was snel geregeld ook toen ik van mijn kant een administratieve wijziging had had hij het snel geregeld, aflevering was top auto stond er stralend bij. Bedankt voor alles.

10 October 2025

Aandacht voor de klant

Klantvriendelijk bedrijf, komt afspraken na. Aardige verkopers die kennis van zaken hebben, goed geholpen door Wessel Seinen in mijn geval.

10 October 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look