Jeg ringede til sælger som rådgav, servicerede og expiderede til perfektion. Da pakken kom kort tid efter, stod en håndskreven hilsen. Det er sq da hygge ;-) God købsoplevelse
See what reviewers are saying
Vi stod og manglede nogle 800 liter vandtanke til vores firma, vi kontaktede vandtanke.dk og de kunne leverer den indenfor 3 dage, super god service. Kan klart anbefale dem👍
Total dårlig service. Lover 2 til 10 dages leveringstid, og kun dårlige undskyldninger når man kontakter dem, eller slet ingen respons. Afbestille varen efter 21 dage og fik banken til at trække p... See more
Bestilling, betaling og levering gik ret gnidningsfrit. I forhold til andre danske leverandører til Grønland, gik det ret hurtigt. Og det over 2 omgange.
No history of asking for reviews
People also looked at
Allerbedste service man kan have.
Allerbedste service man kan have.
Meget hurtig og pålideligt.
Kan 100% anbefales
Super tjekket
Super tjekket, venlig og hurtig ekspedition, og altsammen til en fornuftig pris.
God og hurtig service!
Bestilling
Super hjælpsom 🙂
Super hurtig besked om en vare der ikke var på lager, udfordringen blev hurtigt løst.
Super hurtig forsendelse.
Rigtig god information og beskrivelse…
Rigtig god information og beskrivelse og leveringen med fragtmand forløb også fint.
Jeg ringede til sælger som rådgav
God købsoplevelse
God dialog omkring vores problem og…
God dialog omkring vores problem og hurtig levering
Hold jer væk
Hold jer væk. Jeg bestilte en 65 liter vandtank. Fik en bekræftelse på bestilling. 1 uge efter blev pengene trukket. Nu 4 uger efter har jeg stadig ikke modtaget noget eller hørt fra dem efter 4 emails og 1 opkald. Har skrevet til min bank som hjælper mig at få penge retur.
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma, hvis I vil undgå at tabe penge. Jeg returnerede en aftapningshane (20/6-24*), jeg var kommet til at købe med for stort gevind og købte en anden (beløbet blev trukket på min konto d. 19/6-24). Betalingen for den returnerede hane er ikke blevet refunderet og den anden hane er ikke blevet leveret trods forespørgsler, som firmaet endnu ikke har besvaret i skrivende stund, to måneder senere (21/8-24). (Nu har jeg købt en i Bauhaus). Samlet tab: 919 kr. Og så skriver de på deres faktura: ”Vi sætter virkelig pris på din tillid, og vi vil gøre vores bedste for fortsat at give dig den service, du fortjener. Vi ser frem til at betjene dig igen”. Det er åbenbart, hvad kunderne fortjener: en lang næse.
*) Aftapningshanen blev sendt d. 24/5-24 inden for 14 dage fra modtagelsen, vedlagt returneringsformular og faktura, men blev returneret næsten en måned senere af Postnord pga. en åbenlys fejl hos dem. Jeg fremsendte hanen igen d. 20/6-24 og sendte firmaet dokumentation for den oprindelige, rettidige afsendelse.
Vi manglede vandtanke og fik hurtig…
Vi manglede vandtanke og fik hurtig service i forbindelse med 3.000 liters drikkevandstank med svømmeventil.
Tak for hurtig levering
I forbindelse med vores køb af…
I forbindelse med vores køb af vandtank har vi fået en yderst kompetent hjælp og specielt rådgivning.
Jeg anbefaler bestemt andre at handle her,
Dårlig kundeservice, ingen svar fra dem
Jeg købte en dieseltank, hvor jeg ikke kunne få pumpen til at virke. Jeg skrev til dem inden 14 dage. De har trukket tiden ud, og nu er der gået 6 mdr. og de har sagt de vil sende en ny, men de vender ikke tilbage med svar og de har ikke svaret på mine mails i 14 dage, og heller ikke på tlf. Jeg kan ikke anbefale dem. Lad være med at købe noget af dem.
Total dårlig service
Total dårlig service. Lover 2 til 10 dages leveringstid, og kun dårlige
undskyldninger når man kontakter dem, eller slet ingen respons. Afbestille varen efter 21 dage og fik banken til at trække pengene retur. Bestilte andetsteds og fik leveret næste dag.
Vores nye lokaler på Østerbro
Vores nye lokaler på Østerbro
Kinetic studio Cph
Her skulle vi bruge en vandtanke til rent vand
Vi talte med vandtanke.dk
Mandag og blot 4 dage efter fik vi den leveret tak for hjælpen.
Tak til vandtanke.dk
Fantastisk vejledning og gode produkter
Jeg modtog i dag et nyt 5m3 komplet anlæg til genanvendelse af regnvand. Tak til vandtanke.dk for hurtigt at kunne fremskaffe dette og for god vejledning og service!
Hurtig og god rådgivning.
Hurtig og god rådgivning.
Effektiv levering, og der var alt, hvad jeg skulle bruge.
Super god service.
Der handler jeg gerne igen. 👍🏻
Hurtig levering og god service.