Niet bestellen
Niet bestellen, maat klopt niet, slechte service. Exact zoals hier al meerdere keren is gedeeld.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer slecht bedrijf, belabberde producten en nog slechtere klantenservice. Ik kreeg mijn bestelling onvolledig geleverd in verschillende pakketjes van aziatische afkomst. Pasvorm is heel gek. Contact opgenomen per mail om de rest van de bestelling te annuleren, krijg iedere dag een vaag mailtje zonder naam als ondertekening. Ze reageren pas als ik een terugvordering via de creditcard had aangespannen, dan hebben ze opeens weer voorraad. En retouren moeten op eigen kosten terug naar china.
Hier niet bestellen!!
Oplichting.
Meerde keren contact opgenomen, steeds excuses die nergens op slaan.
Verkeerde leverlocaties (100km afstand).
Pas op!! Dit zijn oplichters. Op hun website schrijven ze levering met PostNL, maar in werkelijkheid is het dropshipping vanuit China. Pas na een maand kreeg ik (een deel van!) mijn bestelling geleverd: een vod! Ik heb al meermaals mijn geld teruggevraagd, maar nog steeds nul op rekest. Geen enkel vertrouwen in dit bedrijf.
Ronduit slechte ervaring!
Niet goed binnen 30 dagen geld terug!? Écht??? Waar blijven dan mijn centen of oplossing???
Ik wacht nog steeds....meerdere mails gestuurd, steeds krijg je opties, maar nooit een oplossing. Duurt weken voor je de bestelling ontvangt die dan ook nog eens veel te klein en mismaakt is....
Helaas een dure leerproces voor me geweest!
Het was helaas te mooi om waar te zijn, ondanks dat de vorige kleedjes van een 4tal jaar geleden perfect zijn.
Zogezegd een Nederlands familiebedrijf, met verzending via PostNL de volgende dag.
Is dropshipping! 8 juli een bestelling gedaan, nog niets ontvangen. Zit nog ergens in China
Ik heb een artikel besteld dat kapot werd geleverd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wat daarna volgde was ronduit frustrerend.
Volgens hun eigen retourproces op de website zou ik eenvoudig een retour kunnen aanvragen, maar in werkelijkheid bieden ze opties aan die niet eerlijk of klantvriendelijk zijn. Je wordt als klant afgeschrikt met vage of onaantrekkelijke retourmogelijkheden.
Ondertussen ben ik al dagen bezig, heb meerdere e-mails gestuurd, maar ik wacht nog steeds op een retouradres — iets wat ze zelf als standaardstap beschrijven in hun retourprocedure. Het voelt alsof ze het proces onnodig moeilijk maken zodat mensen afhaken.
Helaas een erg teleurstellende en tijdrovende ervaring. Geen aanrader.