Jeg kan ikke beklage mig
Jeg kan ikke beklage mig. De har hjulpet med at tabe 15 kg. Jeg har en muskelsygdom og ikke kan træne lige så meget som alle andre. Men med det jeg kan og deres mad forslag, har gjort at jeg har tabt mig 15 kg.
Dette fungerer præcist som navnet lyder ‘kickstart dit vægttab’
Det var lige det der skulle til for at hjælpe mig igang.
Et online forløb, hvor man føler Alice og Jonas er lige i nærheden via deres gode videoer i appen. Videoer der rammer lige spot on, uanset hvor i forløbet man er.
Gode træningsprogrammer som man selv vælger. Madplaner med forslag til nem og helt almindelig mad. Intet fancy, men lige at gå til og nemt at overholde på sigt. Også nemt for resten af familien.
Har man spørgsmål, kommer der et hurtigt svar i den lukkede FB gruppe, eller på mail.
Startede med 4 ugers gratisforløb, men forlængede i 3 måneder indtil videre.
Som sagt et online forløb, med med følelsen om ikke at stå alene.
Jeg vandt i Januar 8 ugers kickstart forløb, og det blev starten på min vægttabsrejse . Jeg har derefter forlænget i 1 år plus tilkøbt nogle personlige vejledninger . De har et virkelig veludført og overskueligt forløb, som giver plads til både hverdag og fest. Der er masser af god vejledning i deres videoer, og man kan altid få råd i deres Facebook-gruppe . Hvor de er meget hurtigt til at give feedback. Jeg har udviklet mig utrolig meget igennem det halve år, som jeg har været igennem . I deres forløb handler det nemlig ikke kun om vægttab, men også at vi får så meget mere med i købet . Der er fede podcast om aktuelle emner, fede træningsvideoer, masser af mad inspiration . Her efter et halvt år har jeg indtil videre tabt mig 20 kg, hvilket jo er helt vildt i sig selv . Men jeg har også fået arbejde en del med den mentale del af vægttabet, for det her skal også holde på den lange bane. Hvilket deres koncept bare hjælper mig med, for vi arbejder sammen ,om at det skal være langsigtet og holdbart. Så de gode vaner er noget, man har lyst til at vende tilbage til efter en festlig aften eller uges ferie fx. Hvilket det uden tvivl er for mig. Jeg er ufattelig glad for mit forløb hos Valintin Coaching, for det har gjort en kæmpe forskel for mig . Vil til en hver tid anbefale dem
Så nemt at være med på “holdet”
billigt og enkelt tilmelding og alt på app’en virker fra dag 1.
God Facebook gruppe
Og den største plus må være, at stemmerne i app’en taler i en rigtig god leje, så man kan blive ved med at holde ud at lytte til dem 🙃
Jeg fik 4 ugers gratis opstart/kick start forløb
Her får du både gode gratis råd, kostvejledning/kostplan og træningsplan efter eget ønske.
Rigtig gode video motiverende og vejledende.
Rigtig godt forløb.
Har selv tilkøbt 3 mdr. mere
Jeg startede i Januar med håbet om, at tabe mig, få inspiration til mad og en træningsplan. Er nu på den vægt, jeg havde sat mig, og fået mere muskler på kroppen. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og det vil jeg ikke have kunnet uden hjælp fra ValintinCoaching.
Facebook gruppen har også været en stor hjælp. Man kan skrive alt derinde. Om man har en god eller dårlig dag, så bakker man hinanden op.
De får mine varmeste anbefalinger