See what reviewers are saying
Falsk hjemmeside - køb ikke noget fra Valentra! Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget. Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke når jeg bruger track & tra... See more
Jeg har nu ventet 6 dage på en forsendelse fra dette firma. Levering er meddelt, men intet modtaget. Pengene er selvfølgeligt hævet. Virker en anelse lusket. Jeg vil fraråde at bestille noget fra de... See more
1 stjerne til dette fup firma som…
1 stjerne til dette fup firma som overhovedet ikke fortjener en stjerne.
Forkert str. på den vare man bestiller og vil ikke have varen retur men bliver tilbudt % tilbage og beder om oplysninger.
Håber i har en dårlig smag i munden og at i skammer jer.
FØJ siger jeg bare😫😣😝
Hvis det er muligt at give minus…
Hvis det er muligt at give minus stjerner, burde det være minus 5 stjerner.
Jeg vil gerne sende mit produkt tilbage, da størrelsen ikke passer, men får flg. svar fra Lasse fra Valentra.
"Vi forstår, at du overvejer at returnere produktet, men vi vil gerne tilbyde en alternativ løsning, som både er miljøvenlig og fordelagtig for dig. Selvfølgelig kun hvis du selv foretrækker det.
I stedet for at returnere produktet tilbyder vi dig en tilbagebetaling på 30 % af den samlede købspris. Det giver dig mulighed for at beholde produktet og få en del af dine penge tilbage på samme tid.
Vi tror stærkt på at reducere unødvendige emissioner og affald, og vi håber, at dette alternative tilbud er en attraktiv mulighed for dig. Hvis du accepterer dette forslag, vil vi behandle tilbagebetalingen så hurtigt som muligt.
Lad os vide, om det er acceptabelt for dig. Vi er klar til at hjælpe dig og give dig en positiv oplevelse."
Dette er jo ikke acceptabelt! , men at få oplyst en retur adresse, er ganske umuligt.
Absolut ingen anbefalinger herfra.
Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen
Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen, der var undervejs i en måned og var helt anderledes end den kjole jeg havde bestilt og syet af stofstykker OG så så forfærdelig ud at den nu bruges til pudseklude i garagen. Dyre pudseklude, og sidste gang jeg har handlet med valentra.
Rent svindel
Rent svindel.
Hæver pengene, siger de har sendt varen.
Derefter sker der ingenting.
De svarer heller på mails.
Jeg anmelder dem nu til Mastercard.
Plat firma 😡
Der svares ikke på mail / sender forkert vare / lover at jeg nok skulle få den korekte vare 😵💫😵💫😵💫
Pas på svindel I får ikke det I køber
Pas på svindel I får ikke det I køber
PAS PÅ!
Modtager ikke bestilte varer eller…
Modtager ikke bestilte varer eller svar, når man rykker. Pengene hævet, så man må via sin bank for at få dem retur
Fup!!Jeg har nu ventet 6 dage på en…
Virker en anelse lusket.
Jeg vil fraråde at bestille noget fra dette firma.
Svindel lad være at købe noget
Jeg har for nylig afgivet en ordre hos…
Jeg har for nylig afgivet en ordre hos denne webshop og er meget tilfreds med kvaliteten af tøjet. Stoffet føles godt, og pasformen er præcis som beskrevet. Desværre tog leveringstiden lidt længere end forventet på grund af forsinkelser, men jeg blev godt informeret om status undervejs.
Svindelfortagende 👎🤬
Har købt 2 skjorter, fik leveret efter 1 måned 2 skjorter som var latterligt små, ville sende retur men efter 10 mails med “Lasse” ville de sende penge retur til mig, det skete så ikke, skrev ny mail så nu kan vi starte forfra, svindelfortagende 👎🤬
Mega svindel
Mega svindel. Bestilte en vare til ca. 350kr. Skriver til deres kundeservice, og en ved navn lasse lover penge bliver sendt retur men der er ingenting sket. Fyr for sa...
SVINDEL
Øv øv øv. Jeg fortryder jeg ikke har læst de andre anmeldelser før nu. 500kr er trukket i juli mdr. men bluserne kom aldrig. En ved navn Lasse svare og undskylder når jeg skriver til dem.. og han har holdt mig hen lige indtil nu hvor jeg tjekker firmaet her… kæft det tavligt!!
Det er første gang jeg oplever fusk.
Deres side ser fuldstændig ud som en normal side. Hold kæft det tankevækkende at de kan slippe afsted med det!!!!
Fusk
Fusk! Pengene trækkes, trackingnummer kommer, men der sker ingenting. Øv!
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Et firma fra Karsakstan der snyder os godtroende for penge.
Køb IKKE hos dem!!!
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside - køb ikke noget fra Valentra!
Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget.
Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke når jeg bruger track & trace funktionen.
Deres “kundeservice” svarer faktisk, men med intetsigende svar, med grammatiske fejl, som ser ud til at være auto genererede.
Køb ikke noget på denne hjemmeside!
Svindel og bedrag
Har købt tre skjorter
Har købt tre skjorter. Pengene er hævet og jeg fik besked om at min forsendelse ville blive gjort klar. Siden er intet sket og jeg har ikke fået svar på mine to henvendelser (dels på mail og dels via kontaktformular). Man kan ikke ringe til dem.
Er bange for det er rent fusk.
11/9 - 2024.
Jeg fik aldrig mine skjorter, men efter 10 mails frem og tilbage, lykkedes det at få pengene retur. Så åbenbart kun semifusk 😊
De sender ikke varerne
De sender ikke varerne - har købt for 550kr - gode råd søges.
Dette er fusk.
Dette er fusk.
De tager ens penge og man får aldrig sin vare.