Forsøg på tyveri ved højlys dag
Vi valgte at få færdiggjort vores renovering af spisestue med hjælp fra Mark, som kørte totalenterprise, med nogle underleverandører fra udlandet.
Under hele forløbet oplevede vi at aftaler ikke blev overholdt, Mark aldrig dukkede op og lavede kontrol på arbejdspladsen trods vores gentagende opfordring, svimlende høj timeforbrug ift. den indledende dialog og andre leverandører, virkelig ringe kommunikation og mangelfyldt arbejde.
Alt dette endte ud i:
- advokatskrivelser
- store regninger
- arbejde, der ikke er fyldestgørende jf. projektbeskrivelsen
- en spisestue, der stadig ikke står helt færdig
Hvis du ønsker arbejde, hvor kvaliteten er i top og du ikke får kastet urealistiske høje regninger efter dig efterfølgende, så vil jeg STÆRKT FRARÅDE at gøre brug af Valentin VVS ApS.
Opdateret besvarelse:
Det passer ikke at arbejdet blev stoppet grundet manglende betaling.
Arbejdet forløb over tre uger, hvorefter håndværkerne pakkede alt udstyret sammen og fortalte at projektet var færdigt.
Herefter gennemgik vi for fejl og mangler, som vi efterfølgende sendte til dig på mail.
Vi valgte alligevel at betale en stor del af fakturaen, omkring 80 % af det oprindelige tilbud, som vi mente var fair, da vi selv kom med flere materialer end aftalt, og der stadig var de fejl og mangler jf. vores aftale.
80 % vil jeg ikke kalde en "lille del betaling".
Den rabat, som du og underleverandør tilbød, var meget lille ift. det enorme ekstra forbrug af timer, som I krævede betaling for.
Et stort ekstra timeforbrug, som I ikke kunne forklare var brugt på.
Tilbuddet om at rette fejl og mangler, var dog heller ikke "uden beregning", da I i den forbindelse forlangte at vi betalte et beløb, der stadig var højere end rimeligt.
Alt i alt, så prøvede I på at give os "rabat", der stadig gav os en slutpris, der var væsentlig højere, end de andre prisoverslag, vi havde indhentet fra andre totalentreprenører.
Derfor takkede vi nej tak til jeres prisforhandlinger til sidst.
Din projektleder var ude én gang i starten af projektet den første uge og én gang den efterfølgende uge.
Men slutteligt, så er du totalentreprenøren og kvaliteten af arbejdet påhviler dig i sidste ende - det er det vi betalte dig for.
Men til trods vores gentagende opfordringer, så kom du aldrig og de to besøg af din projektleder havde tydeligvis ikke den ønskede effekt.
16 March 2023
Unprompted review