See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het stadsspel In Ieper was opnieuw een schot in de roos voor onze vijfdejaars van Hasp-O Centrum uit Sint-Truiden. Dank je Urban Hunt👍

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De ondersteuning aan de hand van vijf stappen is heel duidelijk. Ook tijdens het spel verliep alles heel vlot. De collega's vonden het een heel fijne namiddag. Wij kijken alvast uit naar een volgen... See more

Company details

1. Outdoor Activity Organiser

Written by the company

Urban Hunt is een uniek stadsspel waarbij een groep in teams ingedeeld wordt die het tegen elkaar opnemen. Punten verdien je door creatieve raadsels, gelinkt aan de stad, correct op te lossen en andere teams een hak te zetten. Het team met de hoogste score wint. Ideaal als teambuilding en als activiteit met vrienden of familie!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super stadsspel

Super stadsspel. Een schot in de roos voor een leuke voormiddag teambuilding. Zowel iets voor de competitiebeesten maar ook voor de rustige wandelaars en genieters.

3 December 2025

Heel fijne teambuilding

Wij kijken alvast uit naar een volgende editie in een andere stad.
Een echte aanrader!

3 November 2025

Toffe teambuilding activiteit!

Wij hebben gisteren met 2 teams in Lier het spel gespeeld. Opdelen in teams, toevoegen van de deelnemers verliep vlotjes. Bij opstart waren de instructies in die mate duidelijk dat we zonder support het spel hebben kunnen uitspelen. Ik kreeg positieve feedback van de collega's en we hebben een toffe avond met veel spelplezier beleefd. Een aanrader!

24 September 2025

Urban Hunt in Kortrijk

Urban Hunt in Kortrijk – een speelse ontdekkingstocht
Op twee verschillende dagen namen zowel leerlingen uit de tweede graad Arbeidsfinaliteit als anderstalige leerlingen deel aan een Urban Hunt in Kortrijk. Het werd telkens een leerrijke en uitdagende ervaring, waarbij de stad op een speelse manier werd verkend.

De combinatie van puzzels, samenwerking en digitale opdrachten zorgde voor veel enthousiasme. De leerlingen vonden het niet alleen leuk, maar ook een originele manier om Kortrijk te leren kennen.

Bovendien werden op deze manier verschillende leerplandoelstellingen bereikt, zoals:

Oriënteren in een stedelijke omgeving
Samenwerken en communiceren in groep
Digitale vaardigheden inzetten in een realistische context

Een geslaagde activiteit die spel, taal en leerdoelen mooi combineert — en dat op twee gespreide momenten!

24 May 2025

Top uitje als teambuilding

Urban Hunt in Gent was écht leuk om samen met mijn collega’s te doen. We dwaalden door de stad, losten raadsels op en ontdekten plekken waar we anders zo voorbij zouden lopen. Het was grappig om te zien hoe fanatiek iedereen werd. Een ideale mix van fun, samenwerking en buiten zijn. Voor herhaling vatbaar.

22 May 2025

Heerlijk stadsspel

Heerlijk stadsspel, die voor iedereen toegankelijk is! Spel zit heel goed in elkaar en zodra je het spel online aankoopt, worden de volgende stappen die je moet nemen heel duidelijk.
Het spel voor onze teambuilding van was een schot in de roos! Zeker voor herhaling vatbaar in andere steden.

2 June 2025

Een aanrader!

In november 2024 deden we de Urban Hunt in Hasselt als teambuilding met 18 collega's. De informatie is zeer duidelijk en de opstart van het spel (zonder spelbeleider) was heel eenvoudig. De opdrachten zijn ook heel divers, niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk, en we leerden de stad (die we eigenlijk al kenden) toch op een heel andere manier kennen. Uit de reactie's van de collega's bleek ook dat het een enorm succes was. Zo'n groot succes dat we volgende week opnieuw een Urban Hunt hebben ingepland, maar op een andere locatie. Conclusie: zeker een aanrader!

7 November 2024
Urban Hunt logo

Reply from Urban Hunt

Heel fijn dat jullie teambuilding in Hasselt zo'n succes was! Je vat goed samen waar we op mikken met Urban Hunt: duidelijke en eenvoudige opstart, verrassende opdrachten en de stad beter leren kennen. Dat jullie voor volgende week een nieuwe Urban Hunt geboekt hebben, is voor ons het mooiste compliment. Veel plezier!

Rated 5 out of 5 stars

Stadsspel gespeeld met mijn leerlingen…

Stadsspel gespeeld met mijn leerlingen van het 2de middelbaar in Kortrijk. Zit heel goed ineen. Zonder problemen opgestart en afgerond. Puntensysteem was uitdagend voor de leerlingen. Ondanks de regen die namiddag, bleven ze gemotiveerd tot het eind van het spel!

27 May 2025

Uitdagend voor alle leeftijden

Erg leuk spel. Zeer geschikt voor groepen van diverse leeftijden die van spel en uitdagingen houden. Daarnaast is het leuk dat je ook iets te horen krijgt over de geschiedenis van de stad. De opdrachten zijn divers. Zelfs in je eigen stad kom je dingen tegen die je niet wist of ooit gezien hebt. Een aanrader.

24 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een heel leuk spel dat tot het einde…

Een heel leuk spel dat tot het einde spannend blijft! Op deze manier leer je de stad ook eens op een andere manier kennen. De moeilijkheidsgraad van de opdrachten zat goed ineen, niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Conclusie: zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

10 May 2025

Heel leuk

Heel leuk. Goede afspraken en contact voor en tijdens de Urban Hunt. Een echte aanrader voor jong en iets minder jong! Dank je wel aan de organisatie!

27 May 2025

Bijzonder plezierige activiteit

Bijzonder plezierige activiteit. Spel zit zeer goed in mekaar. Spelletjes worden aangeboden waarbij ook nog een historische kwinkslag is in verwerkt. Dit maakt het als speler bijzonder aangenaam. Spel is ook zeer spannend aangezien je de positie wel weet maar de score niet.

15 May 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look