Unkaisushi Reviews 36

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Mig og min veninde skulle ind og spise hos unkaisushi. Ingen af os havde prøvet stedet før, så forventningerne var selvfølgelig ikke alt for høje. Da vi ankom fik vi plads i et lille bitte hjørne, hvo... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har spist på Unkai et utal af gange og også fået take away. Ved forrige besøg var hygiejnen ikke ok. Der blev taget ingefær med de bare næver uden forudgående håndvask og en efterfølgende aftørrin... See more

Rated 2 out of 5 stars

Skuffet !! Gæsterne i restauranten var fuldstændig glemt da alt tiden gik med take away kunder, vi nåede ingen gang at blive mætte før vi måtte forlade stedet, hvor vi fik lov til at vente bag take... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores ordre var desværre ikke gået korrekt igennem deres website. Men personalet sørgede for at lave vores ordre på under 25 minutter. Fantastisk indsats og super venlig betjening. De hjalp endda også... See more

2.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte take away her til aften og…

Vi bestilte take away her til aften og kørte hjem med det i tro om det hele var der meen det var det ikke vi fik ikke vores tangsalat og vores sashimi var i super tykke skriver at det ikke var lækkert at spise, da jeg så ringer til dem så tager de den ikke de to første gange man ringer og da jeg så kommet igennem bliver jeg mødt af en ung pige i røret med en attitude og siger nå det kan jeg ikke gøre noget ved udover du kan køre i 15 min tilbage for at få en tangsalat hvilket jeg synes er langt for an tangsalat nu man er kørt vejen en gang.

24 October 2024

En rigtig god oplevelse!

Besøgte med min søn for første gang Unkai Sushi's nye restaurant i Helsinge. Da jeg (som besværlig kunde) bad om et andet bord end det tildelte, protesterede systemet indædt, men det ekstremt venlige personale gjorde alt for at det skulle lykkes, og det gjorde det.

Maden var helt sublim, og personalet var nærværende, venlige, professionelle og meget servicemindede.

En rigtig god oplevelse i Helsinge som ellers ikke excellerer i det kulinariske.

Det bliver ikke sidste gang vi besøger dette sted

20 October 2024
Rated 4 out of 5 stars

Lækker mad og sød betjening, men,…

Lækker mad og sød betjening, - men….
Håbløst menukort i appen, hvor man bestiller. Der manglede en del billeder, og der var ingen beskrivelse af, hvad der var i de forskellige stykker.
Kun bordene i kælderen er hyggelige, da hele stueetagen er en stor takeaway-hovedbanegård.

27 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste sushi Vi har spist her mange gange, og har…

Vi har spist her mange gange og har altid været tilfreds. Vi har introduceret stedet til flere af Vores venner, de har også været tilfredse og er kommet tilbage på egen hånd. Vi får altid spist for meget, men det må være Vores egen skyld og lidt fordi maden smager så forbandet godt.

29 October 2023

Skuffelse

Skuffelse. Tvivler på, at vi kommer igen, selvom vi tidligere har været glade for stedet.
Udfordringerne starter allerede ved ankomsten. Vi har bestilt bord til seks, men det er ikke klar. Først må vi vente på, at de får flyttet andre gæster rundt. Da bordet er klar, har vi service til 2. Tjeneren vender hurtigt ryggen til og er videre (de har travlt med take away kunder). Vi bestiller ad libitum plus en ret a la carte. Denne kommer først efter rykker og 30 minutter efter, at resten af bordet er gået ombord i ad libitum fadene. Da vi bestiller refill på sticks til børnene, sker der ikke noget. Efter 15 minutter rykker vi og får at vide, de er på vej. Efter 30 minutter rykker vi igen. Denne gang bliver vi bedt om at genbestille, da de åbenbart slet ikke har registreret bestillingen i første omgang (selvom de “var på vej”)… Da de kommer, er resten af maden spist.
Langt hen ad vejen uengagerede tjenere, der hellere vender ryggen til eller skynder sig forbi end at tjekke, at kunderne har fået efter behov/bestilling… Toppet op af en regning med diverse misforståelser omkring drikkevarer og opkrævning på 100 kr for en kande med vand fra hanen. Efter diskussion med chefen blev de penge dog refunderet.
Selvom sushien er god, så var oplevelsen af mangelfuld betjening og ventetider mv så skidt, at jeg tvivler på, vi kommer igen.

1 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service - lang ventetid

Vi havde bestilt bord til 17:30 for at fejre vores bryllupsdag, og tidligt i håb om at få mad tidligt til vores 2 børn. Vi bestiller drikkevarer og forretter og sticks til børnene. Drikkevarene kommer efter 20 minutter. Og så venter vi ellers bare. Da klokken er 18:20 lægger vi en ny ordrer med sushi hovedretten min mand og jeg vil have, for hvis vi skal vente yderligere 1 time på næste ordre må vi hellere få den bestilt.
da klokken bliver 18:30 tilkalder vi en tjener og spørger om vores mad snart kommer.
Efter yderligere et kvarter kommer vores anden bestilling, som er sushi-hovedretten vores børn ikke kan lide, så vi venter stadig på sticks til børnene.
Lidt efter kommer hun tilbage og siger vi skal lave bestillingen igen, for den første er ikke gået igennem.
Så her er vi, 1 time og 30 minutter fra vi satte os til vores børn fik deres sticks.

Bevares, teknikken kan selvfølgelig drille. Men jeg forstår ikke hvordan en tjener kan gå rundt om vores bord og servere til alle andre borde (Nogle borde flere gange) i en hel time uden at komme og spørge til os!!!
Vi er selv nødt til at kontakte dem, men vi kan jo ikke vide at vores bestilling ikke er gået igennem. Den stod i vores ordre-historik på skærmen

Synes det er under al kritik. Vi havde håbet på en hyggelig bryllupsdag sammen med børnene. Men det blev i stedet til to trætte og meget sultne børn der mistede tålmodigheden. Er da bare glad for at vi ikke havde en bagkant med biograf eller noget

1 October 2022
Rated 2 out of 5 stars

Vildt lækker sushi super dårlig…

Vildt lækker sushi super dårlig betjening da de er underbemandet og man venter meget længe på maden. Op til halvanden time. Da vi sagde vi ville gå med til at betale halvdelen skulle det desværre diskuteres længe med dem. Vi endte med ikke at få det vi skulle, og blev heller ikke mætte. Dog intet i vejen med maden, men servicen er desværre ikke iorden.

26 May 2022
Rated 2 out of 5 stars

Har spist på Unkai et utal af gange og…

Har spist på Unkai et utal af gange og også fået take away.
Ved forrige besøg var hygiejnen ikke ok. Der blev taget ingefær med de bare næver uden forudgående håndvask og en efterfølgende aftørring af hænder i forklæde.
I dag hentede vi sushi med mørknet avocado, bløde crispy rejer, tangsalat som smagte af gammel havn og ingefær som havde et gråligt skær.
For 800 kr er det ikke ok.

4 February 2022

Skuffet !

Skuffet !!
Gæsterne i restauranten var fuldstændig glemt da alt tiden gik med take away kunder, vi nåede ingen gang at blive mætte før vi måtte forlade stedet, hvor vi fik lov til at vente bag take away køen for at få lov til st betale 🙈

25 October 2021
Rated 2 out of 5 stars

Maden er god, prisen er fair, men rengøringen mangler

I hjertet af hillerød ligger denne lille restaurant i en lejlighed. Det er et sted man nemt overser, men det kan betale sig at gå ind. Sushien er god, medarbejderne er søde og imødekommende og prisen er fair.
Bestillingssystemet foregår over en ipad, hvilket gør det nemt at bestille, lige præcis hvad man vil have. Sushien bliver lavet med det samme og serveres ved bordet. Man kan bestille så meget man vil, og efterlader man mere end 3 stykker, betaler man 10kr pr efterladt stykke. Dette er en god ide, for at undgå madspild.

Grunden til at jeg giver Unkai sushi 2 stjerner er pga rengøringen, eller mangel på samme. Restauranten og køkkenet ser pænt ud på overfladen, men går man på toilettet i kælderen, finder man hurtigt ud af at de ikke gør rent. Der er smuds og snavs over alt på toiletterne, dørene og gulvet, til et punkt hvor man ikke har lyst til at røre ved noget. Der er ikke blevet gjort rent i måneder, og det er desværre tydeligt.
Jeg kommer absolut igen og håber at de har gjort rent næste gang jeg er der.

Jeg ændre selvfølgelig min anmeldelse, hvis de gør rent og holder det rent.

4 August 2021

Is this your company?