Restaurant Under Lindetræet Reviews 50

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Selv om vi kun ankom tre personer så fik vi (over 2-3 timer) en oplevelse for livet. Maden var ganske enkelt fantastisk. Stemningen, atmosfæren kombineret med en vært som var super opmærksom... See more

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig eventyrlig oplevelse med historisk vingesus. Fik en 3 retters menu m. en tilvalgt ret, hver ret var en smagsoplevelse i sig selv, komponeret med vin der supplerede retterne perfekt. Tj... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og charmerende kompetent servering, fantastisk mad og skønne omgivelser i centrum af Odense. Fik årstidens menu og dertil en vinmenu som i alt blev til 1008 kr pr. person, hvilket er en absolut... See more

3.9

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Skuffende

Skuffende - slet ikke anretninger som vist og 'stylet' på Under Lindetræets hjemmeside. Vi gik efter to retter.

11 January 2024

Et besøg værd

Virkelig lækkert og velsmagende mad lavet med kærlighed og stil. Fantastisk og vedkommende betjening i hyggelige omgivelser. I den grad et besøg værd!

30 November 2023

Fantastisk oplevelse

Dejligt sted, med massere af hygge. Maden var fantastisk og der var kræset for selv den mindste detalje. Og så var prisen endda i den meget lave ende af hvad man kan forvente af sådan et sted.
Vores tjener var, en nok lidt uøvet ung mand, men med et stor engagement og talent for det, gjorde han vores oplevelse helt uforglemmelig. Vi kan varmt anbefale dette sted til andre, Og så ligger den endda i de hyggeligste omgivelser, 5 meter fra H.C. Andersens Hus.

28 November 2023

En utroligt personligt oplevelse

Besøgte stedet for en frokost spisning og hvilken en oplevelse af både sted, mad samt en meget personligt betjening fra ejeren side af.
Dette gjorde, at vi booked bord til en aftenspisning for at blive overbevist om, at vi ikke bare havde været heldige ved vores første besøg.
Men nej også ved dette senere besøg fremstod maden samt den tilhørende service fra ejeren helt enestående og gjorde aftenen til en yderst dejlig oplevelse. Sjældent at man møder ejeren af en restaurant så opmærksom og fortællende som vi denne aften oplevede Niels, dette til trods for, at der var rigtigt mange andre gæster i restaurationen denne aften. En skam at man ikke til dagligt bor i nærheden af stedet. De allerstørste anbefalinger herfra

8 August 2023

Varm anbefaling

Jeg vil give stedet mine allerbedste anbefalinger. Smukke rammer, utrolig god betjening og virkelig lækker mad til meget rimelige penge. Der var virkelig kælet for detaljen, og kokken havde på fineste vis tilpasset menuen til to vegetarer i vores selskab. Vi havde en helt fantastisk aften!

26 July 2023

Lækker mad

Lækker mad, super opmærksom betjening, spændende anrettet i HC Andersen tema. Vi kommer klart gerne igen ☺️

15 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professionelle nye ejere 2023. Fantastisk mad!

Nye ejere fra juni 2023 - og sikke en fantastisk oplevelse! Utrolig god service og betjening. Vi blev både underholdt og taget opmærksomt af, fra vi kom til vi gik. Intet pres om mersalg, da maden var så god, at vi ikke kunne rumme mere, end det vi startede ud med t bestille. Der var plads til at være og nyde.
Maden var utrolig udsøgt. Lavet og præsenteret af en yderst passioneret kok, der tydeligt, elsker at eksperimentere, og dermed producerede en virkelig lækker middag til os. Vi kommer igen. Det er helt sikkert :) Tal

10 June 2023

Fup og svindel!

D 30 december 2022, bestiller jeg bord på Under lindetræet og senere samme dag får jeg en bekræftigelse på at bordet er booket til d 7 januar 2023.
D 7 Januar møder vi selvfølgelig op med den Forventning at vi havde et bord, men istedet møder vi op til en fuldkommen lukket restaurant … Vi prøver at ringe, men telefonen bliver ikke besvaret… Så vi stod 6 skuffede mennesker, og måtte ud og finde bord et andet sted! Det er på INGEN måder okay, og dårligere service skal man da lede længe efter! Jeg har efterfølgende prøvet at ringe samt skrevet en mail for at få en forklaring på den ufattelige dårlige oplevelse! Men ingen respons! KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANBEFALE NOGEN DETTE STED!

6 January 2023

Manglende service

Bestiller bord til 07 december til middag 23 december, reservere hotel i Odense.
Der bliver ringet op 23 december kl 13.00 at de har et andet arrangement så de kan ikke have mig.
Der bliver ikke tilbudt at reservere bord et andet sted, det er sku ikke ok service.

22 December 2022

Flotte anretninger

Flotte anretninger, utrolig velsmagende mad hvor råvarerne kommer til sin ret,
tilbehøret i top. God service. Smukke og indbydende lokaler og udeområder.

2 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestil bord på restaurant…

Vi havde bestil bord på restaurant Under Lindetræet d. 12/02. Vi blev modtaget af en meget smilende tjener. Det viste sig at det kun var hendes femte aften, det kunne dog ikke mærkes.
Maden var virkelig god, og vinen ligeså. Betjeningen fra tjener, overtjener samt fra en af ejerne som står i køkkenet, var absolut god, og hele tiden med et humoristisk glimt i øjet.

Vi havde en fortræffelig aften, og kommer vi forbi Odense igen, så kunne vi sagtens finde på at kigge forbi igen.

Tusind tak for god mad, betjening samt en virkelig god aften🤘

14 February 2022

Fantastisk lækker brunch 👍

Fantastisk lækker brunch i 4 serveringer med super god service og lækre råvarer. Klart anbefalelsesværdigt! 😊 jeg fik endda en opringning dagen før fordi de ville sikre om vi havde allergier eller andet de skulle kende til 👍

17 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

God mad, vin og betjening

Jeg var i går inde og spise på Under Lindetræet. Formidable aften simpelthen.
Super god betjening. Vi var de eneste der udover ét andet bord, så der blev virkelig kælet om os.
Der blev spurgt ind til os, forklaret om maden og lækker vin og øl.
Vi havde bestilt 3 retters uden noget drikkelse i menuen - bestilte vi ved siden af. Vi fik både en lille ‘starter’ (snack) og en for forret. Super lækkert og meget ekslusivt. Vi fik smagt en masse, som vi normalt ikke selv laver.
Eneste minus. Der kunne godt have været mere af den gode mad.
Super oplevelse, ikke sidste gang vi kommer!

15 October 2021

Utrolig ubehøvlet betjening

Går på hjemmesiden og reservere bord. Kan her bestemme tid uden problemer. Regner derfor med at der er plads. Kommer til restauranten venter 10 min på at en medarbejder kommer og tager i mod. Bliver så spurgt til reservation og denne har jeg lavet. Kokken siger med en meget negativ tone at den er ikke blevet godkendt, det gør de nemlig personligt og man skal modtage en mail med bekræftelse. Utrolig dårlig betjening og vejledning på bordbestilling online!!

26 September 2021
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig oplevelse

Vi valgte en 3 retters menu med tilhørende vinmenu. Alle retter var nytænkende, smukt præsenteret og velsmagende. Personalet var opmærksomme, høflige og venlige.
Kan helt klart anbefales.

23 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

En virkelig eventyrlig oplevelse med…

En virkelig eventyrlig oplevelse med historisk vingesus.
Tjenerne var yderst opmærksomme. Og serveringen af hver enkelt ret var yderst afballanceret.
Kokkene var synlige i restauranten og bidrog gerne med info til en spændende og på denne dag helt ny måneds menu.
Kan varmt anbefales.

25 June 2021

Skuffende aften

Desværre en aften som ikke blev som håbet. Maden var rimelig kvalitet men ofte ikke tilsmagt korrekt. Brød og kryddersmør var decideret ringe. Portionerne var meget små og efter 3 retter var vi på ingen måde mætte. Der var samtidig meget lang tid mellem serveringerne, så de 3 retter tog 3 timer. Vinen var god, men der var ingen opfyldning. Dette kunne man godt forvente, når nu ventetiden mellem retterne var så lang. Et andet selskab fik dog genopfyldt vin flere gange, da de brokkede sig. En spøjs forskelsbehandling. Vi kommer desværre ikke igen.

27 September 2020

Ærgerlig oplevelse.

Ærgerlig oplevelse.
havde bord fra kl. 19 og bestilte tre-retters menu, kl. 21.57, kom desserten. De skal lukke kl. 22!
Ydermere var betjeningen af to unge kvinder, der ikke levede op til tjenerfagets kvalitet. Da vi ankom bad vi om vand, det måtte vi spørge efter igen, da den ene kom med appetizers, 10 minutter efter at have sat os. Der blev afholdt fest i et tilstødende lokale, men det bør ikke være undskyldningen for at det tager 3 timer at servere en tre-retters. Maden var fin, der var god smag i det meste, men deres kryddersmør smagte af ingenting. Der var et hår i min forret og det tog laang tid før jeg fik en ny, da var min mand færdig for længst. Vi gik småsultne hjem. Der blev ikke spurgt efter hovedretten om vi blev mætte, et andet bord blev spurgt efter desserten, da de fik regningen og de var heller ikke mætte.
Når man betaler over 1000 kr. for en tre-retters menu på en restaurant, forventer man at man bliver mæt, ikke skal kaste desserten ned- for at skynde sig ud og at tjenerne holder øje med om der mangler noget. Vi manglede vand efter hovedretten igen. Fik ikke en ny flaske.
Ydermere var der et firemandsbord, der fyldte meget i lokalet, de var glade og lidt højtrøstet og fik alt opmærksomheden fra tjenerne. Vi følte os som andenrangsgæster og det er vel ikke meningen!

27 September 2020

Is this your company?