Company replied
Jeg var lidt sent ude da jeg bestilte Tumles trædesten. Heldigvis blev ordren ekspederet hurtigt og jeg havde pakken to dage før mit barnebarn Huxi holdt sin to års fødselsdag. Trædestenene blev vel m... See more
Company replied
Vad glad jag är att jag har shoppat så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt Tänk vad barn har förmåga att hitta på och anv... See more
Company replied
Hurtigt og nemt at handle på jeres side. Hurtig levering, så den nåede at komme inden barnedåben.
Company replied
TUMLE tilbyder motoriklegetøj og trædesten, der stimulerer børns balance, koordination og kreativ leg. Vores produkter er nøje udvalgt for at fremme aktiv læring og motorisk udvikling gennem sjov og bevægelse. Skab et inspirerende lege- og læringsmiljø for børn i alle aldre.
Vibevej 6, 8410, Rønde, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtig levering, og som beskrevet dejlig leg for mine børn

Reply from TUMLE
Godt produkt og Rigtig god service.

En super god oplevelse. Fine ting og hurtig levering 👌

Reply from TUMLE
Jeg tror det bliver en skøn dåbsgave. Kvaliteten føles rigtig god. Jeg tror også de ældre søskende vil få glæde af de de lækre Tumle Trædesten

Reply from TUMLE
Vi elsker stenene fra Tumle. De bliver både brugt til at lave balancebaner, som forhindringer til bil ræs og salatskåle i køkkenet. Og så er de dejligt nemme at opbevare i stablen. Et hit hos både min 2 årige og den lille på 6 mdr.
Og så var bestillingen super nem og hurtig!

Reply from TUMLE
Snabb levererans och kvaliten god på produkterna! Allt som det ska.

Reply from TUMLE
Jätte fina och stabila produkter, otroligt snabbt leverans och massa bra lek för barna! Riktigt toppen present att ge folk med småbarn!

Reply from TUMLE
Hurtig og pletfri behandling af min ordre, pakken kom efter 1,5 døgn. Desvære var barnet fuldstændig uinteresseret....

Reply from TUMLE
Hurtig leverering og modtager blev super glad for gaven.

Reply from TUMLE
De har snabb leverans, även till Sverige. Steg stenarna jag köpte var av väldigt bra kvalitet. Kommer att besöka er web fler gånger.

Reply from TUMLE
Lätt hemsida att navigera på och jättesnabb leverans.

Reply from TUMLE
Jeg fik et ønske om denne gave, som jeg ikke kendte.
Købte den. Den vakte stor glæde. Hurra for det.
Hurtig levering.
Ingen problemer. Jubi…..