Een tuinhuisje besteld. Levertijd 5-6 weken, onze vakantie hierop aangepast. Maar geen tuinhuis te bekennen. Tig keer naar de klantenservice gebeld maar je wordt niet teruggebeld of gemaild, wanneer... See more
See what reviewers are saying
Support-medewerker A. heeft alles goed gemaakt, nadat dingen a. niet leverbaar bleken, b. te laat aankwamen of c. in een te grote hoeveelheid geadviseerd werden. Mbt het laatste zou het fijn zijn als... See more
Company replied
De bestelling liep even fout. Telefonisch werd dit samen met ons hersteld.(ICT_issue). Het geleverde was niet geheel volgens beschrijving op de site. Ook hierover gebeld en gemaild. Nadat er duideli... See more
Company replied
Sauna besteld. Kachel werd beschadigd geleverd maar dat hebben wij pas ontdekt na installatie en onze gasten klaagde dat het niet warm genoeg werd. We zijn al vanaf mei aan het bellen en mailen m... See more
Company details
About Tuin Huis
Written by the company
Tuin Huis bij A-Z Gartenhaus GmbH
Your Partner for Garden & Home
Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse detailhandel voor tuin- en huisprojecten. In onze professionele winkel vindt u.• 2.000 tuinhuisjes, gereedschapsschuurtjes, tuinhuisjes en kassen,
• 300 tuinsauna's, binnensauna's en infraroodcabines,
• 750 terrasoverkappingen, serres en overkappingen,
• 300 carports, garages en tuinkasten
• en 850 tuinartikelen zoals kinderspeeltoestellen, schuttingen en zonneschermen.
Europa's marktleider
Opgericht in 2002 zijn wij als GartenHaus inmiddels marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en recentelijk uitgebreid naar Nederland, België en Denemarken met onze winkels Tuin & Huis, Maison & Jardin en Have & Hus. Wij verkopen producten van topmerken als Alpholz, CARLSSON, FinnTherm en Terrando en zijn Europa's nummer 1 voor tuinhuizen. Elk jaar vinden meer dan 12.000 klanten hun gewenste product via ons.100.000 trouwe klanten
Vertrouw niet alleen op onze woorden. Want de mooiste referentie van ons werk is de tevredenheid van onze klanten, wat ook blijkt uit de talrijke positieve Trustpilot reviews. Reeds meer dan 100.000 klanten hebben zich overtuigd van onze productverscheidenheid en ons deskundig advies en stuurden ons duizenden foto's van hun gebouwde tuinhuis-, sauna-, carport- en terrasprojecten.360-graden service
Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning voor onze producten en hebben wij ook op andere manieren altijd een open oor voor hen. Zowel per telefoon en e-mail als via onze chat in de webshop. Onze technische adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste kennis en kunnen u helpen - in Duitsland en elk ander land waar wij actief zijn.Alle service zonder zorgen
U bestelt het gewenste product, wij zorgen voor de rest. Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, terrasoverkappingen alsook houten garages en carports door middel van een expeditiebedrijf tot aan uw stoeprand. De levering van de grote houten gebouwen gebeurt met een vrachtwagen van 40 ton en een vorkheftruck voor het lossen. Dit elimineert de stress en het gedoe van het ophalen bij uw plaatselijke bouwmarkt.Contact info
Bahrenfelder Chaussee 49, Haus B, 22761, Hamburg, Germany
- support@tuin-huis-winkel.nl
- tuin-huis-winkel.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
probleem snel en zorgvuldig opgelost
Mijn contact persoon Gülsah heeft zeer adequaat en snel gehandeld toen er van mij uit 'de klacht' kwam omdat er in een van de geleverde ramen een barst zat. Heel erg fijn, Francis Boeske

Reply from Tuin Huis
Ik heb een bestelling gedaan krijg…
Ik heb een bestelling gedaan krijg alleen een orderbev daar staat niet op dat het voldaan is maar dat is het dus wel. en ik krijg geen uitleg over het verdere verloop. Ze reageren niet op mail en messenger beetje jammer

Reply from Tuin Huis
Fouten werden keurig, met enige vertraging opgelost
Het geleverde was niet geheel volgens beschrijving op de site. Ook hierover gebeld en gemaild. Nadat er duidelijkheid was verschaft van beide zijden werd het door Tuin Huis Winkel netjes hersteld. (Siteprobleem)
We kregen telkens dezelfde vriendelijke Savanne aan de lijn. Zij heeft alles uiteindelijk keurig opgelost en ons, waar nodig, gecompenseerd.

Geen levering
Ik bestel een plantenbak. Kreeg geen meldingen over wat ik besteld en betaald had. Contactformulier ingevuld: geen reactie. 2 x gebeld en 2 x bleek bestelling niet doorgezet te zijn "Oh ik dacht dat mijn collega dat wel zou doen vorige week. U krijgt vandaag nog bericht per mail". U raadt het al.... niets gezien.
Update 19 april: mail dat e e a is verwerkt (er zat een fout in door wen storing bij hen) en excuus en dat bak op z'n laatst begin mei komt

ik ben ontzettend vriendelijk geholpen
ik ben ontzettend vriendelijk geholpen
met mijn vraag . dat is goed gekomen

Reply from Tuin Huis
Gevraagd om Tuinhuis op afroep basis te…
Gevraagd om Tuinhuis op afroep basis te laten leveren, krijg nu bericht dat het geleverd gaat worden en klantenservice is niet bereikbaar. Verder zou actiekorting nog terug gestort worden. Inmiddels een aantal weken verder en geen terugstorting ontvangen
Actie korting terug ontvangen.
Bij het plaatsen van het tuinhuis blijken niet alle latten van de juiste maat te zijn en ontbreken enkele latten. Beetje jammer.

Zeer teleurgesteld over uw bedrijf
Ik ben behoorlijk teleurgesteld over de ervaring.
Ik kocht de sauna die bij de saunakachel werd geleverd en ik bestelde extra verlichting en zelfs de gereedschapsset. Omdat ik geloofde dat dit het beste was, had ik alles wat ik nodig had voor een kwaliteitssauna.
- De sauna en de gereedschapskist brachten niet al het benodigde materiaal mee. Ik miste spijkers, houtlijm, een mes en ander gereedschap.
- De houten saunabasis heeft geen enkele behandeling ondergaan. Ook al betaalde ik toen extra voor speciaal behandeld hout.
- De saunakachel werd incompleet geleverd. Er ontbreekt de controller die in de installatiehandleiding staat vermeld. En die is nodig voor het aansluiten van de extra lampen die ik in het pakket heb gekocht. Bovendien zijn de met de saunakachel meegeleverde kabels onjuist en kunnen ze gevaar opleveren. Voor een verwarming van 6 kW is een kabel van 4 mm nodig. Degene die het heeft ontvangen, is niet alleen kort, maar ook 2,5 mm.
- Ten slotte worden de instructies alleen op papier en in het Duits gedrukt. Ik woon in Nederland en spreek geen Duits. Ik kon Google Transalte niet gebruiken omdat de enige instructies waren afgedrukt. Dat was onnodig ongemakkelijk.
Ik heb uw klantenservice gebeld met de mededeling dat ik extra gereedschap moest aanschaffen, maar het lukte niet om de verwarmingsregelaar aan te schaffen. Ze vroegen mij om foto's te maken van de kachel. Ik heb meteen een mail gestuurd met de foto's. En ruim een maand later kreeg ik nog geen antwoord.
In het antwoord van de klantenservice staat alleen dat u veel leveringen heeft samengesteld en dat het u spijt dat ik veel stukken heb gemist. En biedt mij aan om mij lijm en elk ander ontbrekend stuk afzonderlijk te verkopen. Ik zou verwachten dat ik zou ontvangen wat de instructies specificeren bij aankoop van niet alleen de sauna maar ook de gereedschapsset. Hetzelfde gebeurt met de saunakachelcontroller. Uit de instructies die ik bij de kachel heb ontvangen en wat ik alleen heb gevonden, blijkt duidelijk dat dit model een externe controller bevat. Zelfs de verwarmingsinstructies die u mij gaf, bevatten een foto van de controller op de voorpagina. Het is dus onaanvaardbaar om te beweren dat u de controller niet samen met de verwarming levert en dat ik deze afzonderlijk moet aanschaffen.
Ik ben erg teleurgesteld dat ik het bedrag dat ik voor deze sauna heb betaald, heb uitgegeven. Door de extra houtbehandeling, gereedschappen en verlichting te kopen, had ik een kwaliteitssauna en in plaats daarvan ontving ik een incomplete sauna. En u toont geen enkele verantwoordelijkheid voor de lage kwaliteit van uw levering en service.
Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn recensie achterlaat aan iedereen die mij vraagt naar mijn ervaring met u.
Zeer teleurgesteld over uw bedrijf

Barrelsauna type Carrie
Bij Tuin Huis een barrelsauna type Carrie gekocht. Eerste emailcontact met afdeling sales (Hamburg Duitsland) verliep prima en op basis hiervan besloten om de barrelsauna definitief aan te schaffen. Los van de barrelsauna werden alle bijkomende onderdelen, zoals kachel, stenen, accessoires set, verlichting, verf/beits en aluminium druppelrand steeds afzonderlijk per koerier geleverd. Een aantal keren emailcontact gehad (met telefoon kreeg ik steeds een bandje) over de levering en daar werd 1 dag later steeds netjes op gereageerd. Drie weken later werd de barrelsauna geleverd. Er zit een goede (Duitse) handleiding bij, zodat het in elkaar zetten te doen was. De kwaliteit van de sauna evenals de bijkomende onderdelen zijn goed. Ik was ontevreden over de lichtset voor de saunabank en de aluminium druppelgoot. De 20cm lange kabels tussen de 4 lichtbuizen zorgden ervoor dat je de verlichting niet onder 2 banken (die 1 meter van elkaar af staan) kon installeren. Creativiteit met soldeerbout was nodig om de 5-polige kabel te verlengen. De voorgestelde 2 aluminium druppelranden had ik op advies erbij gekocht en ontvangen. Deze 2 samen (2x180cm) zijn tekort voor de lengte van de barrelsauna (2x 300cm). Hierover heb ik contact opgenomen en zouden na geleverd worden. Nu 4 weken later nog niet ontvangen. Tijdens het in elkaar zetten van de sauna bleek dat het bouwpakket twee druppelgoten (hout) van 300cm bevatte. Advies is om deze aluminium druppelgoten niet te kopen, maar de gratis houten druppelgroten te gebruiken. Nu 3 weken de barrelsauna Carrie in gebruik en kom tot de conclusie dat ik deze al veel eerder had moeten aanschaffen. Heerlijk! Jammer van de lichtset, de betaalde aluminium druppelgoot en de niet ontvangen nalevering. Ondanks dat een dikke 9 voor de kwaliteit van de sauna, een 8 voor de communicatie en een 7 voor de levering.

Goed en snel geleverd .
Goed en snel geleverd .
Ook goed op de hoogte gehouden hier mee

Snelle levering, mooie aanbieding
Barrelsauna besteld met hele mooie black friday korting. Snelle levering, precies volgens afspraak.

Sauna met hindernissen.
De reactie zou mogen verbeteren op vragen via het contactformulier.
Levering van de sauna ok!! Spijtig dat bij het monteren blijkt dat de sauna waarschijnlijk op een maandag geproduceerd is.... bevestigingsmateriaal...niet ok!!!
Sluitwerk glazendeur niet aanwezig☹️
Zal volgende keer tweemaal nadenken vooraleer ik met dit bedrijf in zee ga.

Reply from Tuin Huis
De oplossing voor ons noodgeval.
Het ene huisje is van betere kwaliteit dan de andere maar het ziet er leuk uit. De duurzaamheid moet ik nog ervaren. De schade aan ruiten werd zonder problemen opgelost. De huisjes waren bijna helemaal compleet en het ontbrekende deel wilde de leverancier wel leveren maar dat moest teveel tijd kosten. Zelf maar bijgemaakt. De passing van de Gustav was prima en de Toronto was duidelijk minder.
De levering zou fout lopen maar met extra inspanning is ook dat opgelost.
Als we weer iets van deze strekking moeten aanschaffen komen we voor het volgende huisje hier weer terecht.
Dit speelde zich af na de storm van 18 februari 2022.

Reply from Tuin Huis
Kwalitatief goed, verzending spoedig en duidelijk.
Tuinhuis werd netjes binnen 2 weken geleverd. Kwaliteit van tuinhuis is goed. Tekeningen zijn prima te lezen en de zending was compleet.

Reply from Tuin Huis
Heel vriendelijk bedrijf en…
Heel vriendelijk bedrijf en personeel.erg behulpzaam en goede service.breed assortiment van goedkoop tot kwaliteit en kwaliteit is ook niet duur bij hun.
Ik heb veel schik van het tuinhuis valeria28.topproduct en betaalbaar

Reply from Tuin Huis
Tuinhuis Elvis gewonnen:Het is geweldig sinds het bericht wat…
Het is geweldig sinds het bericht wat ik ontving dat ik de gelukkige winnaar was van het tuinhuis Elvis ik geloofde het gewoon niet !
De levering van het tuinhuis geschieden kosteloos binnen een week wat een service
Echt het lijkt of ik droom met zo’n ontzettend mooie prijs waar we jaren plezier aan gaan beleven

Supper snel geleverd...
Ik moet toegeven dat het soms lastig is om direct contact te krijgen, maar uiteindelijk is dat gelukt via email en telefonish. En werd ik perfect geholpen. Het tuin huisje was binnen 3 weken geleverd en we zijn er heel blij mee. 5 sterren meer dan waard vergeleken met andere aanbieders en de levertijd.

Reply from Tuin Huis
Tuin Huis is zeer slecht om wijzigingen…
Tuin Huis is zeer slecht om wijzigingen (levertijd) van een bestelling door te communiceren aan de klant. Tuin Huis proberen te bellen is al helemaal niet te doen. Per dag meer als 80 keer geprobeerd maar niemand die de telefoon opneemt. Ook de BTW terug krijgen duurt heel lang. Mijn vrouw is zelfstandige (nagelsalon), dus de BTW teruggave heeft ze hard nodig.
Pluspunt: Tuinhuis is wel mooi geworden. Materiaal is ook super goed.

Reply from Tuin Huis
Aankoopbedrag nog steeds niet retour ontvangen
Hottub besteld begin februari en tot op heden niet geleverd, via klantenservice geannuleerd en ruim 4 weken geleden is aangegeven dat aankoopbedrag wordt teruggeboekt, nog steeds niet ontvangen en iedere keer wordt aangegeven we zijn ermee bezig.
Klantcontact is vriendelijk maar totaal geen actie of daadkracht.
Update: 13-6-2023
De terugboeking van de verwarmingsset is eindelijk verwerkt en ontvangen nu nog de terugboeking van de afdekset. Daar gaan we weer met mails sturen.

Geen aanrader
Geen aanrader. Tuinhuis besteld en betaald begin maart. Levertijd binnen 2 weken. Nu bijna juni, nogaltijd geen tuinhuis. Zou onderweg zijn maar hebben geen zicht op het bedrijf die tuinhuis zou leveren. Slechte zaak.

The Trustpilot Experience