Vi har en fast aftale med TR Varmeteknik, som de seneste mange år har serviceret vores Black Star 16 kw træpillefyr. Teknikkeren som udfører det årlige eftersyn er meget, meget omhyggelig og ALT e... See more
See what reviewers are saying
T R Varmeteknik ringer og aftaler en tid for service, og de kommer som lovet, efterser fyret og udbedrer eventuelle mangler. Det har virket i nu 15 år for os, og vi er godt godt tilfredse med deres se... See more
Har haft montørbesøg, denne gang for at installerer et Aqua Danmark blødgørings anlæg - flot udført arbejde og en markant ændring i kalkindholdet i vores vand. Før installering havde vi en hårhe... See more
Jeg har et fyr som jeg havde store problemer med, og spurgte Gud og hver mand uden det store held. Så blev jeg sat i forbindelse med Tommy fra tr Varmeteknik, Og der må jeg sige, en stor viden, og f... See more
Company details
Written by the company
T R Varmeteknik er en lokal VVS virksomhed i Løve ved Høng på Vestsjælland. T R Varmeteknik specialisere sig i varmeløsninger til alle typer ejendomme, lige fra mindre huse til store godser. Teddy fra T R Varmeteknik har over 20 års erfaring med at rådgive om, og installere alt lige fra pillefyr til varmepumper.
Knudstrupvej 18B, 4270, Høng, Denmark
- post@trvarmeteknik.dk
- trvarmeteknik.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Har brugt T R Varmeteknik et par gange
Har brugt T R Varmeteknik et par gange, og denne gang var igen, super god og meget hurtig service.
Kan kun anbefale
Kan kun anbefale. Ham der kom og fik mit fyr til at køre igen var rar og god til at forklare. Burde have gjort det noget tidligere.
Fint alt virker
Virkeligt godt arbejde 👍
god service fik styr på mit fyr og det…
god service fik styr på mit fyr og det tog ikke alt for længe havde forståelse for problemet
Holdt aftaler både med tid og regning 🙂
God service venlig montør
God service og hjælp til rep af et gammelt pillefyr venlig montør
Endelig en VVS’er der vidste hvad han talte om
Endelig en VVS’er, der ikke bare var en Karlsmart, men som også vidste hvad han talte om.
Problemløsning: 15 min
Justering og instruktion: lidt længere tid, så jeg også kunne følge med.
De bedste penge jeg nogen sinde har betalt til et VVS firma.
TR Varmeteknik er nu på min kontaktliste.
Fint arbejde
Vi er meget glade for TR Varmeteknik og…
Vi er meget glade for TR Varmeteknik og vil klart anbefale det til andre... vi synes at de har styr på deres ting og man kan altid ringe hvis man er i tvivl om noget, så er de klar til at hjælpe.
Har haft den en del år altid venlige og…
Har haft dem en del år altid venlige og super gode tak for det 👍
Super fin service på mit pillefyr og…
Super fin service på mit pillefyr og solfanger altid behjælpelig hvis der er problemer kan varmt anbefales
god servise
Guldsmeden bliver han kaldt.. overpriser
3162,50 kr for at bore hul igennem en ydervæg og ind i en isokern skorsten. Kollegaer i branchen har udtalt, at det ville de tage 1500-1800 kr. for. Hullet, som han borede først indefra og så udefra var ikke lige. Jeg måtte selv bruge 35 min. på, at udbedre hullet, så murbøsningen kunne komme ind i hullet. De to boringer ramte ikke hinanden, ca. 1 cm forskudt.
Vi har desuden haft, serviceaftale på fyret, hvor de automatisk ville ringe og annoncer, at nu er det tid til service. De sidste par år har de glemt os. Jeg måtte selv ringe og rykke for service, fik en sludder for en sladder, om hvor travlt de havde, men jeg kunne godt få en tid om et par dage.. Så sidste år ringede jeg ikke, og hørte aldrig fra ham.
Jeg har nu en aftale med en af hans kollegaer.

Reply from T R Varmeteknik
altid hjælpsomme og dygtige teknikker.
ALTID god service uanset om det er…
ALTID god service uanset om det er bruger spørgsmål pr tlf eller om man har servicetekniker på besøg.
Dygtige servicefolk