Hej
Vi er kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi tager kritikken alvorligt.
Der var i perioden udfordringer med både planlægning og bemanding, hvilket betød, at enkelte opgaver trak længere ud end ønskeligt. For at undgå yderligere ventetid valgte vi derfor at overdrage visse opgaver til en af vores faste og meget dygtige samarbejdspartnere, som arbejder under vores ansvar og kvalitetskontrol.
Hvis forløbet har oplevets som langvarigt eller uafklaret, beklager vi dette oprigtigt. Det er vores ansvar at sikre tydelig kommunikation og forventningsafstemning undervejs, og her kan vi konstatere, at vi ikke har været gode nok.
Samtidig vil vi nævne, at vi i samme periode har gennemført knap 300 tagopgaver med tilfredse kunder, hvilket understreger, at din oplevelse ikke er repræsentativ for det generelle niveau, vi leverer – men den er ikke desto mindre vigtig for os at tage ved lære af.
Vi har siden taget konkrete skridt til at styrke både bemanding og kommunikation, så lignende situationer ikke gentager sig.
Troests Fliserens