Trendwalk - Zizai Reviews 110

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

De pyjama die ik online bestelde was jammergenoeg niet meer op voorraad. Ik ben snel gecontracteerd geweest en kreeg andere mogelijkheden aangeboden. Tevreden met de snelle service. De pyjama's voor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle levering en het gepersonaliseerde kaartje is echt wel fijn. Eerste keer hier besteld, maar ik bestel zeker weer.

Rated 5 out of 5 stars

Onze postbode markeerde mijn pakket als geleverd, maar dat was het niet. Nog dezelfde avond contacteerde Zizai mij en gingen ze er mee achteraan. Het is helemaal goed gekomen.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelling was prachtig verpakt met een persoonlijke boodschap. Heel aangenaam om zo’n pakket te ontvangen. En het truitje werd nu mijn most favorite one

Company details

5. Lingerie Store
  6. Swimwear Store

About Trendwalk - Zizai

Written by the company

Trendwalk ademt mode en geeft jou persoonlijk advies in de zoektocht naar jouw droomoutfit. Als gevestigde kledingzaak zijn wij gelegen in het charmante Lauwe. Méér dan 80 merken voor het hele gezin en elke stijl: trendy, casual, romantisch of preppy: dat is Trendwalk.

5% directe klantenkorting bij elke aankoop in de fysieke winkel, dat is handig meegenomen. Met een ruime gratis parking staat je auto veilig en wel geparkeerd en kan je zonder zorgen jouw outfit uitzoeken in onze 2000m2 grote winkel. Liever een afspraak voor persoonlijk advies op een rustig moment? Geen probleem voor onze opgeleide teamleden, want wij willen je zien stralen.

Op zoek naar een geschenkje geschikt voor elke gelegenheid? Doe onze cadeaucheque cadeau en laat je geliefde zorgeloos genieten van een dagje Trendwalk. Shoppen met kinderen kan ook rustig, dankzij onze leuke speelhoek, waar zij veilig kunnen spelen terwijl jij verder shopt.

Bij lingeriespeciaalzaak Zizai te Lauwe kun je terecht voor een ruim assortiment van lingerie, bodywear, night- & loungewear en beachwear, steeds comfortabel & stijlvol.

Ben je jong of al iets ouder? Slank of een maatje meer? Heb je een bescheiden cupmaat of een weelderige boezem? Hou je van voorgevormd of heb je liever een beugelbeha of -bikini? Onze professionele lingeriestylistes begeleiden je persoonlijk in jouw zoektocht naar het perfecte lingeriesetje, een hippe bikini of een sensueel nachtkleedje in onze 900m2 grote winkel. Steeds met 5% klantenkorting in de winkel en een speelhoek voor de kids.

Natuurlijk hebben we bij Zizai ook voor heren en kids een groot en kwaliteitsvol aanbod aan comfortabel ondergoed en modieuze nightwear in een speelse, jeugdige, sportieve, klassieke of trendy stijl.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle levering en het…

27 February 2026

Reply from Trendwalk - Zizai

Leuk om te horen Elke, bedankt voor de mooie review!

Top :)

Alles was super in orde

9 February 2026

Reply from Trendwalk - Zizai

Bedankt voor de ⭐⭐⭐⭐⭐ Phaedra!

Rated 5 out of 5 stars

Online een aankoop gedaan.

Online een aankoop gedaan.
Snelle levering en een heel fijn persoonlijk kaartje erbij.
Een aanrader!

10 January 2026

Reply from Trendwalk - Zizai

Dankjewel voor je positieve review Jeroen!

Rated 3 out of 5 stars

Pakketje is meer dan 1 week onderweg…

Pakketje is meer dan 1 week onderweg geweest, verder prima verpakt en netjes ontvangen

5 January 2026

Reply from Trendwalk - Zizai

Dag Kees & Letty, jammer om te horen dat uw pakketje zo lang onder weg geweest is. Ik heb uw bestelling nog even bekeken en wij hebben deze op 5 jan - de dag van bestelling - verzonden. Hierna hebben we echter geen vat meer op Bpost/PostNL.
Die dag en de dagen erna was er echter noodweer door de sneeuw in België en Nederland, dus ik vermoed dat uw pakket daardoor extra vertraging heeft opgelopen.
Toch bedankt voor het vertrouwen in onze winkels.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke en erg behulpzame dame die…

Vriendelijke en erg behulpzame dame die mij assisteerde met de aankoop van de mantel. Wist mij ook advies te geven over de kledingstijl passend bij de mantel.

4 January 2026

Reply from Trendwalk - Zizai

Tevreden klanten, daar doen we het voor! Bedankt voor je review Micah!

Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelling was prachtig verpakt…

En het truitje werd nu mijn most favorite one

9 December 2025

Reply from Trendwalk - Zizai

Leuk om te horen Stef, daar doen we het voor! Thx voor de review.

Super service

Super service
Kan niet correcter, beter
Thx

9 December 2025

Reply from Trendwalk - Zizai

Heel fijn om te horen Kristin, bedankt voor je review!

Rated 5 out of 5 stars

Kaartje dat bij de bestelling was toegevoegd geeft een persoonlijke touch.

3 December 2025

Reply from Trendwalk - Zizai

Bedankt voor je leuke review!

Kerst

Pakje vlot geleverd
Voldeed niet aan het juiste formaat
Pakje teruggestuurd
Geld nog steeds niet teruggestort

27 November 2025

Reply from Trendwalk - Zizai

Beste Dominique, alvast onze excuses voor dit ongemak. We hebben uw retourzending afgelopen vrijdag ontvangen, maar wegens de kerstdrukte hebben we deze nog niet kunnen verwerken. Dit gebeurt vandaag, en een medewerker neemt contact op om een alternatief voor te stellen indien gewenst.
Volgens onze algemene voorwaarden gebeuren terugbetalingen binnen de 14 dagen, maar meestal een heel stuk sneller!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look