De pyjama die ik online bestelde was jammergenoeg niet meer op voorraad. Ik ben snel gecontracteerd geweest en kreeg andere mogelijkheden aangeboden. Tevreden met de snelle service. De pyjama's voor... See more
Company replied
Super snelle levering en het gepersonaliseerde kaartje is echt wel fijn. Eerste keer hier besteld, maar ik bestel zeker weer.
Company replied
Onze postbode markeerde mijn pakket als geleverd, maar dat was het niet. Nog dezelfde avond contacteerde Zizai mij en gingen ze er mee achteraan. Het is helemaal goed gekomen.
Company replied
Mijn bestelling was prachtig verpakt met een persoonlijke boodschap. Heel aangenaam om zo’n pakket te ontvangen. En het truitje werd nu mijn most favorite one
Written by the company
Schonekeerstraat 183, 8930, Lauwe, Belgium
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel vriendelijke en behulpzame bediening. Mooie kledij. Veel keuze.

Reply from Trendwalk - Zizai
Online een aankoop gedaan.
Snelle levering en een heel fijn persoonlijk kaartje erbij.
Een aanrader!

Reply from Trendwalk - Zizai
Super online shop ervaring, snelle verzending (wel ietsje hoge verzendkosten, maar gratis vanaf besteding van 120 euro) naar Nederland en bij ontvangst een attent schattig handgeschreven kaartje!

Reply from Trendwalk - Zizai
Pakketje is meer dan 1 week onderweg geweest, verder prima verpakt en netjes ontvangen

Reply from Trendwalk - Zizai
Vriendelijke en erg behulpzame dame die mij assisteerde met de aankoop van de mantel. Wist mij ook advies te geven over de kledingstijl passend bij de mantel.

Reply from Trendwalk - Zizai
Vlotte levering en artikels voldoen aan verwachting, komen overeen met afbeeldingen in webshop
Vriendelijk kaartje bij de levering 😊

Reply from Trendwalk - Zizai
En het truitje werd nu mijn most favorite one

Reply from Trendwalk - Zizai
Kaartje dat bij de bestelling was toegevoegd geeft een persoonlijke touch.

Pakje vlot geleverd
Voldeed niet aan het juiste formaat
Pakje teruggestuurd
Geld nog steeds niet teruggestort

Reply from Trendwalk - Zizai
Learn more about other kinds of reviews.