U mnie z trad.eanonymoustrading.io
U mnie z trad.eanonymoustrading.io . wszystko wyglądało bardzo spokojnie i właśnie datego łatwo było się anbrać. Nie yło żadnych agresywnych reklam ani obietnic szybkiego wzbogacenia się. Rozmow dotyczyły „bezpiecznego budowania kapiału” długoterminowych inwestycji i stailnych wyników. Konsltant brzmiał profesjnalnie rzeczowo odpowiadał na pytania i stale podkreślał że ich strategia nie ma nic wspólnego z ryzykowną spekulacją. złowiek miał wrażenie że rozmawia z prawdziwą fimą inwestycyjną. Na pozcątku wszystko wyglądało bardzo wiarygodnie. Saldo na koncie rosło regularnie otrzymywałem telefony z informacjami o wynikach a kontakt był praktycznie cozdienny. Dopki wpłacałem kolejne środki wszystko przebiegło bez najmniejszych probemów. Sytuacja zmieniła się dopiero wtdey gdy postanowiłem wypłacić śrokdi. Nagle zaczęły pojawiać się różnego rodzaju przeszkody. Najpierw mał być podatek późnej weryfikacja AML następnie dodatkowe zabezpieczneie transferu. Za każdym razem słyszaem że to już ostatnia formalność i po jej spełnieniu środki zostaną wypłacone. W praktyce po jednej opłacie pojawiała się kolejna a później następna. Po pewnym czasie zrozumiałem że cały mechanizm polgał wyłącznie na wyciągnaiu kolejnych wpłat. Kontakt zaczął się urywać a obiecana wypłata nigdy nie nastąpiła. Spraęw zgłsoiłem odpowiednim organom jednak usłyszałem że działalność prowadzona była przez zagraniczne podmioty a po kilku miesiącach postępowanie zostało umorzone. Dopiero później trafiłem na forum osób pokrzywdzonych gdzie znalazłem opisy niemal identycznych historii. Tam otrzymałem kontakt: 5.3.3 specjalnie z przerwam 7.2.5 bo takie wpisy szybko usuwają 8.8.8. Dzięki temu udało mi się odzyskać śroki. Jeżeli koś rozważa współpracę z trade.anonymoustrading.io radzę zachowa szczególną ostrożność. Całość ozstała przygotowana bardzo profesjonalnie i wairygonie przez co przez długi czas nie miałem żadnych podejrzeń że mam do czynienia z osuzstwem.