Super god og hurtig service og super…
Super god og hurtig service og super flinke
Har fået lavet en masse hos dem og det virker bare 🤩
Esbern Snaresvej 2B, 4400, Kalundborg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Super god og hurtig service og super flinke
Har fået lavet en masse hos dem og det virker bare 🤩
Jeg har haft stor glæde af Thomas Lentz kompetencer i forhold til min Volvo 850 R. Desværre må jeg konstatere at siden Patrick sidder ved roret, så har servicen ændret sig drastisk. Sloganet med at ingen opgave er for stor for Tp Performance holder ikke. Det solide Volvo værksted kunne ikke finde årsagen til at min Volvo kørte varm. Der blev blandt andet skiftet vandpumpe og ekspantionsbeholder som mulig årsag. Vi snakkede om at det kunne være toppakningen, men det mente Thomas ikke at det var. Kort efter at have hentet bilen, kogte den over igen og jeg måtte tilbage til Tp performance. Det er en gammel bil og vi vil ikke rode mere med den, sagde Patrick. Jeg havde bragt bilen fra Fyn og stod nu med en bil der ikke kunne køre og lige var blevet lavet. Patrick havde ingen forståelse og empati. Som Volvo mekaniker ikke noget geni. Tag din øse og skrid efter 10 år som trofast kunde hos Tp Performance. Jeg måtte ikke engang tale med Thomas, som er super flink person og altid forstående. Patrick har en kedelig attitude og kan ikke indrømme en fejl. I følge Patrick får jeg heller ikke 3000 kr tilbage for en byttehandel som jeg havde indgået med Thomas.Tak for kaffe. Der er ingen opgave der er for stor for PT Performance, ha ha. Og så en Volvo og til med en 850 R. Hvor langt kan man falde for ussel mammon.

Reply from TP Performance
Thomas og hans team er som guder der kan sit kram
De er gode til deres arbejde og de har fair priser de skifter ik bare dele på bilen uden man ved det samt de skifter kun det der ødelagt
De har tider hurtigt og kommer med god rådgivning og vejledning
Kan kun anbefale dem til lave ens bil lige meget hvad mærke man kommer med
Jeg har brugt dem et par år nu og intet a brokke mig over
Fremragende service.
Ringede til Thomas da jeg havde nogle spørgsmål angående min C70 T5 fra 2000. Han svarede professionelt og kompetent på spørgsmålene. Super flink og dygtig. Planlægger endda at køre til Sjælland for at få service næste gang.
Kæmpe anbefaling.
Fik ordnet mine bremser på et par timer. Meget fin service!
Exceptionel!
Løste udfordringen med vores V50 på 3 timer som andet værksted ikke kunne løse på en hel uge.
Super dygtige og venlige.
Vi vil kun komme der fremover.

Reply from TP Performance
Vi fik løst et akut problem på et splitsekund.
Vi er særdeles tilfredse.
Yderst kompetent værksted.
Klarede opgave på 2 dage efter vores Volvo havde stået på andet værksted i 2 måneder, uden de kunne lave den.
Kører gerne frem og tilbage mellem Roskilde og Kalundborg.
Super service og hurtig hjælp kommer helt klart igen når bilen skal laves næste gang
Kan godt anbefales

Reply from TP Performance
Super god service og hurtig levering når de får varen hjem