Tooltraders
Company details
Written by the company
Www.tooltraders.dk, er en online handelsplatform til køb og salg samt udlejning af brugt/nyt værktøj.
Contact info
Bogensevej 40, , 8940, Randers SV, Denmark
- Support@tooltraders.dk
- tooltraders.dk
People also looked at
Gider slet ikke kigge på nyt værktøj…
Gider slet ikke kigge på nyt værktøj andre steder længere. Siden mangler lige det sidste finpudsning i brugerfladen, men det kan jeg leve med når jeg altid finder det værktøj jeg vil have.
Dårlig stil
Fik en SMS fra et taletidskort med samme historie som en anden bruger nævner her på siden.
En vis "Mogens" fra Sønderjylland anbefalede tooltraders da jeg havde sat min vare til salg på G&G.
Da jeg konfronterede ham med det blev der radio tavshed.
Det er dårlig stil!!
Kun 🤙op herfra nem og bruge
Kun 🤙op herfra nem og bruge, jeg købte på siden og der er bare styr på tingene. 🤙🤙
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på tooltraders.dk 👍👍👍
Fik solgt min minigraver herinde
Fik solgt min minigraver herinde, så fem stjerner
Havde små problemer med oprettelse
Havde små problemer med oprettelse, men dette var hurtigt afhjulpet via supporten, der iøvrigt svarer virkelig hurtigt. Ellers fin side der fungerer godt.

Virkelig en god side
Virkelig en god side! Meget nem at finde ud af, og professionelt design. 😊

God oplevelse
Har solgt lidt værktøj igennem siden, meget overrasket over den hurtige respons. Virker professionelt sat op. Fin oplevelse

Godt tænkt og God koncept
Havde problemer med oprettelse, men dette blev løst hurtigt. Efterfølgende fik jeg solgt min overfræser.
Godt tænkt og God koncept.

Dba men bedre
Generelt er siden som dba, men den er optimeret med fokus på værktøj/maskiner og ikke alt små nips etc, som diverse andre sider.

Reply from Tooltraders
Har tidligere benyttet DBA og facebook
Har tidligere benyttet DBA og facebook, men handlerne over tooltraders går langt hurtigere og færre indholdsløse henvendelser

Meget tilfreds!
Meget tilfreds!
Jeg har handlet for et sted mellem 9-11.000 kr over de sidste mange måneder.
Jeg giver 5 stjerner for værktøjets stand og 5 stjerner for service.
Tingene er lige præcis som det bliver beskrevet. Alt er til aftalt tid!

Reply from Tooltraders
Kan kun anbefale denne salgsside har…
Kan kun anbefale denne salgsside har kun haft Go erfaring med brug af den

Reply from Tooltraders
Sidder og skriver til DBA kunder der…
Sidder og skriver til DBA kunder der har noget til salg der, med påskud om at han har solgt sin egne ting på sin egen hjemmeside. En rigtig plattenslager!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.