Hej Nina.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse hos os, og at du efter flere år har valgt at flytte tandlæge. Det er altid legalt at spørge til priserne, og jeg er ked af, du ikke har fået et fyldestgørende svar. Jeg skal prøve her.
Hos os bruger vi markedets bedste materialer inden for alle områder. Det være sig implantater, plast, krone, rodbehandling, bedøvelse etc. Samtidig er alt fra tandlægestole, boremaskiner og andet udstyr af nyeste generation. Det er sjældent, men det kan hænde, at dette afspejler sig i prisen. Vi ønsker dog kun det bedste til de, der vælger at gå på vores klinik.
Proceduren forud for enhver behandling er, at man efter en grundig undersøgelse får et skriftligt overslag inden eventuel behandling påbegyndes. Behandlingen tales her igennem, også økonomi.
Når man skifter tandlæge, rekvirerer den nye tandlæge med patientens samtykke ens journalmateriale fra hvor, man har været før.
En korrekt skrevet journal skal indeholde alt fra udført behandling til samtaler, man har haft med patienten. Så hvad du oplever som dårlig opførsel, er her blot et udtryk for, at vi overholder gældende lovgivning omkring korrekt journalskrivning. Du kan næste gang, du er ved din nye tandlæge se journalen fra os igennem.
Vi prøver hver gang at gøre vores bedste for at informere inden enhver behandling, men jeg kan se, at vi denne gang fejlede. Og som du allerede ved fra din behandling i efteråret, refunderer klinikken ens penge, hvis ikke der er tilfredshed.
Jeg kan derfor blot her undskylde på klinikkens vegne for, at du ikke fik den fornødne grad af information.
Tandlægerne i Middelfart