1. Air Conditioning System Supplier
  4. Cooling Plant
  5. Incineration Plant
  6. Remodeler

Written by the company

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING HOS TK KØL & KLIMA Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov? Eller vil du bare gerne høre mere om luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper? Eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan vi sammen kan beskytte Moder Jord ved at reducere udslippet af CO2? Hos TK Køl & Klima sidder vi klar til at hjælpe dig samt til at besvare dine spørgsmål, så vi kan komme tættere på en verden med grøn energi og en mere effektiv løsning til dit hjem, som tilmed giver mere luft i dit månedlige budget.

2.3

3-star
2-star
1-star

Utroligt ringe firma

Jeg undrer mig til stadighed over den utroligt dårlige oplevelse jeg har haft med TK klima. I reagerer ikke på henvendelser fra mig - og det kan jeg så også læse på trustpilot at I glemmer og undlader. Havde jeg kunnet give jer nul stjerner havde jeg nok gjort det. Men en er vel fortjent da anlægget trods alt fungerer men arbejdet - som jeg har betalt fuld pris for - er stadigvæk ikke lavet færdig og nu er det flere år siden. Jeg vil blive ved med at bedømme jeres firma som utroligt ringe indtil I får lavet arbejdet færdigt. Jeg går også og barsler med henvendelse til medierne, måske programmet fra DR Kontant. Vi må se

26 July 2025

Flot service fra Kim

Flot service fra Kim!

Vi fik leveret og monteret en varmepumpe luft til vand fra TK Køl & Klima. Vi er meget glade og tilfredse med forløbet og varmepumpen er som lovet, meget støjsvag!

6 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pas på, der er et rigtigt dårligt firma!!!…

Jeg har fået opsat en Panasonich varmepumpe som larmer rigtigt meget.
TK Køl og Klima har siden oktober måned 2022 lovet at skifte den og vi har aftalt en større model som jeg naturligvis vil betale difference på.
Til trods for 10-15 e-mail og 30 telefonopkald er det ikke muligt at få kontakt og de lever ikke op til deres egen beskrivelse af service.
På en anden ejendom i Frederikssund har jeg godkendt et tilbud på 120.000 kr. for opsætning af en luft til vand varmepumpe, den skulle være opsat medio december 2022, men her har jeg heller intet hørt.
Med andre ord hold jer langt fra TK Køl og Klima det er ikke et seriøst virksomhed og jeg forventer ikke firmaet eksistere om kort tid med den ringe service

15 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

December 2022 kontaktede TK-Klima os…

December 2022 kontaktede TK-Klima os pr. Mail og gjorde OBS på det snart var tid til årligt eftersyn på vores varmepumpe som de monterede for os.

Vi takkede "Ja" til at få dem ud til at lave Service, og efter lidt tid fik vi så en tid til service d. 14 februar.
Da dagen kom, dukkede ingen op.

Det viste sig så at de, dagen før om aftenen, havde sendt en mail ud og aflyst tiden pga. Sygdom.

Den var røget i Spam folderen, hvilket selvfølgelig ikke er firmaet skyld, men hvis man aflyser en tid "last minute", så ville det måske være meget fint at give et kald og få booket en ny tid med det samme i samme omgang.

Nuvel, vi skrev tilbage på mailen d. 14 februar og anmodede om en ny tid til Service, da det jo er lovpligtigt at have eftersyn hvert år.

Jeg har nu måtte rykke dem 3 gange for en ny tid til service hhv. d. 20 februar, 3 marts og nu igen d. 19 marts, og må nok give op og få en anden virksomhed til at udfører det lovpligtige eftersyn.

Vi var desuden ikke imponerede ved monteringen heller, hvor flere små detaljer blev glemt i farten. De ville også sørge for den gamle VVB blev afhentet til skrot, men selv det måtte vi rykke for et par gange.

Selv efter flere henvendelser pr. Mail og telefonisk siden monteringen har de ikke formået at rette op på de sidste ting, som heldigvis kun er rent kosmetisk, men stadigvæk vidner om en virksomhed der har alt for travlt og burde ansætte flere medarbejdere.

19 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende service - møder ikke op

Meget skuffet over sidste år at blive glemt for så igen i år at opleve det samme. Har taget fri for at være her når de kommer i mit sommerhus - og ingen dukker op. Igen ingen service på min varmepumpe!! Øv for en dårlig service.

19 February 2023
Rated 3 out of 5 stars

Fin installation og Varmepumpe, men begrænset service efterfølgendeJeg var generelt glad for aftale og…

Jeg var generelt glad for aftale og montering af vore Innova varmepumpe for et par år siden og den har fungeret fint, derfor de tre stjerner.
Men siden har de været svære at få kontakt til og service fra.
Den lovede Wifi styring har jeg brugt dage på at få etableret uden held. Jeg har et par gange spurgt om de kan hjælpe, evt i forbindelse med service eftersyn. De har svaret ja to gange uden der sket noget videre.
Senest er anden forespørgsel ikke besvaret.

12 September 2022

Fået installeret Mitsubishi varmepumpe

Fået installeret Mitsubishi varmepumpe, super service og kommer som aftalt - og alt kører som det skal :)

24 July 2022

Kære Elif Bayram Orbe

Vi er glade for din anmeldelse, og alt er som aftalt samt at du har fået en service som du er tilfreds med.

Super flot arbejde

Super flot arbejde, søde håndværker og holdte deres aftale! Stor anbefaling her fra

4 November 2021

Kære Sophia,

Vi takker for samarbejdet og din fine anmeldelse.
God weekend

Fremragende stykke arbejde

Fremragende stykke arbejde. De var hurtige til at komme med en løsning og så var det til én ganske fornuftig pris

Vil varmt anbefale

23 March 2021

Kære Dennis Kloster Rasmussen,

Vi er glade for at hører at du fik udført et fremragende stykke arbejde. Og at vores montør kunne komme med en løsning, der passede ind hos dig. Vi er altid glade for at høre at vores priser er fornuftige.

tak for anbefalingen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super flot og effektivt arbejde

Super flot og effektivt arbejde.
Envidere en god service, som bestemt ikke hænger på træerne længere.

5 ud af 5 stjerner herfra, kan klart anbefales.

10 March 2021

Kære Anders Junge,

Vi er super glade for din flotte anmeldelse, og især at du har fået en service som man ikke ser hver dag. Vi går ind for god kundekontakt og at servicen er i højsædet.

Vi håber du er tilfreds med din varmepumpe

Kære Sigrid,

1000 tak for din anmeldelse, og vi er glade for at du fik en god og ærlig service fra os.

Rated 4 out of 5 stars

Godt info aftaler overholt og ja hatten…

Godt info aftaler overholt og ja hatten på

4 March 2021

Kære Rene E Hansen,

Vi er glade for at høre at aftalen blev overholdt og at montøren havde "ja hatten" på :-)
og at du fik en god information.

God weekend

Super søde mennesker

Super søde mennesker, kan klart anbefale dette firma

Hej Martin Knudsen,

Det er vi glade for at høre.

Arbejdet udført til perfektion

Arbejdet udført til perfektion. Kom til tiden, ryddet op, samt god guide af varmepumpen

Hej Pernille Emilie ,

Vi er glade for at høre at vores montør var punktlig og kom til tiden, samt at han var god til at rydde op efter sig selv. Og godt at høre du fik en god introduktion af varmepumpen.
Stort tillykke med den

Kommer ikke som aftalt

2 gange, forsøg på at få et aftalt service på luft til luft varmepumpe. Begge gange kommer TK køl ikke, som aftalt. Brug er andet firma.

Hej Morten

Det er selvfølgeligt dybt beklageligt at vi ikke har kunne overholde vores aftale, det plejer vi ellers at være gode til. Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme kundernes tilfredsstillelse, og ja denne gang gik der noget galt i maskineriet, som desværre resulteret i en dårlig oplevelse for dig.

Super god service

Super god service, fair priser og professionelt arbejde.

25 February 2021

Kære Julie Jensen,

Det er vi glade for at høre, og vi er glade for at du var tilfreds med vores arbejde. Håber du bliver glad for din enhed.

Rated 3 out of 5 stars

Ok service af varmepumpe

1. aftale blev glemt. Derudover var det fin service af min varmepumpe

25 February 2021

Hej Poul,

Det er også beklageligt at en aftale blev glemt, der var vist gået noget synkronisering galt i kalenderen.

Men godt vi kunne finde en ny tid der passede ind i din kalender :-) og at du er glad for det udførte arbejde.

Is this your company?

Get free account