dårlig lejrtur. aldrig kom her!!!!!! jeg gentager aldrig kom her.
jamen jamen jamen sikke en dårlig, klam, utilgivelig, og uakseptabel, oplevelse. Det her var en ekstrem dårlig, klam, og ubehagelig lejrtur jeg var på. vi startede med at vente i lang tid til at få vores hytter (klamme hytter) der var ingen ansatte til stede og vi skulle vente på at de kom. de burde virkelig skamme sig. da receptionisten endelig kom fortalte hun om reglerne og sagde at vi ikke måtte bruge et boldbassin fordi vi var tykke, hvilket tilførte til mentalt sårede elever. på deres hjemmeside viste de klappegeder som slet ikke var der. vi havde virkelig set frem til gederne😭og poolen var heller ikke var åben og den var helt grøn med søvand og virkelig klam.
hytterne var meget små og slet ikke rengjort der var både døde og levende insekter og andre dyr på væggene, i sengene, og i loftet. og i nogle af hytterne manglede der en elkedel som de lovede der skulle være der. der var også et køleskab med gamle klamme drikkevarer i. enormt Klæbrigt. på værelserne var der også skimmelsvamp, hvilket medførte til 3 elever der blev ringet hjem fordi de fik det dårligt af skimmelsvampen.
vi havde fællestoiletter og halvdelen af dem var lukkede pga. tilstop, og fællesbadene var heller ikke bedre man fik et kort man kunne sætte ind i badene og så fik man 2 min til at gå i bad ALTSÅ HVEM I h e l v e d e KAN GÅ I BAD PÅ 2 MINUTTER. 😡
en anden ting de viste på hjemmesiden er legepladsen med minigolfbaner, for det første var legepladsen virkelig beskidt og minigolfbanerne var lavet af forfærdelig kvalitets plastik og duede slet ikke.
ejerne havde også en klam grim kat der gik rundt og larmede om natten og skræmte os den gik også ind i nogle af hytterne fordi man ikke måtte få nøglerne til hytterne fordi ejerne åbenbart ikke stolte på eleverne, pjat med det tænker jeg bare 🙄.
i skoven campingpladsen lå i gik der hjorte, mus og ræve rundt, og det gjorde os meget bange.
nu til maden... den smagte af afførring og da ejerne opdagede at vi ikke spiste det grinte de bare. skam over dem. glasene og tallerknerne var fedtede og beskidte.
jeg vil også lige advarer om flåter.
også om at ejeren Kim kommer uanmeldt ind i hytterne uden tilladelse. 🤮
jeg vil helt sikkert ikke anbefale stedet. gør jer selv en tjeneste og kan vær med at komme her.😁