Tindevindu Reviews 217

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Levert som avtalt, godt emballert. Vinduene ser bra ut. Etter å ha montert 4av 21 stk er jeg veldig fornøyd med karmskruesystemet som gjør innfesting og finjustering veldig enkelt selv i et gammelt tø... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg hadde bestilt at to og to vinduer skal settes sammen, men dere har rigget vinduene slik at alle fire skal stå selvstendig i hver sin lysåpning. Jeg måtte da lage nye hull med forskning og plukke d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget godt fornøyd, både med først kontakt og behandling. Tok litt lang tid fra det ble bestilt til det ble produsert, men levering var perfekt. Jeg ble noe sein med betaling, da jeg bare he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hadde bestilt tre vinduer som dessverre ble skadet under transporten. Tindevindu var raskt på med dialog i forhold til skadene og kom med alternativer for løsning. I felleskap kom vi til at belast... See more

Company details

1. Door Shop

Written by the company

Tindevindu AS inngår i et tradisjonsrikt skogkonsern med røtter tilbake til 1899. Stangeskovene er i dag et konsern med 900 millioner kr. i omsetning og basert på virksomhetsområdene skog, treindustri og byggevarehandel, Selskapet har lange tradisjoner, og eiernes langsiktige tankegang ligger til grunn for den kontinuerlige videreutviklingen med fagkunnskap, kvalitet og lokal forankring som kjerneverdier.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Svarer ikke på mail

Ok nå, fått email og leveringen ser ok ut.

3 September 2024
Tindevindu logo

Reply from Tindevindu

Hei Ole Andreas,
Det er trist å høre at du ikke har har opplevd oppfølgingen hos vårt kundesenter som god!

Jeg ser at vi har forsøkt å ringe deg uten hell, og at vi har sendt deg flere eposter, samt sms - Jeg håper du har mottatt disse?
Om du fortsatt ikke har mottatt dem må du gjerne ta kontakt med oss på tlf. 22113000 eller post@tindevindu.no, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Ha en fortsatt fin dag!
Mvh Tindevindu

Topp kvalitet

Som privatperson med litt snekkererfaring skulle jeg erstatte gamle vinduer med nye. God rådgivning, greie bestillings og leveringrutiner. Ble positivt overrasket over kvaliteten. Tror det lønner seg å satse på en norsk leverandør.

27 June 2024

Fantastisk kundesecice.

Etter noe rot med transportfirmaet Collicare, har Tindevinduene ved Daniel og Kristine vist en utrolig forståelse og hjelpsomhet, og har løst problemene på en fantastisk fin måte. Her er det tydelig at det er fornøyde kunder som er i fokus. Tusen takk for god hjep og hyggelige tilbakemeldinger.

26 August 2024

Solid kvalitet

Har bestilt tindevinduer i flere omganger over noen år ifbm bytte av vinduer i gammelt hus. Er solide og av god kvalitet (også i følge håndverkerne som hjelper oss med å bytte). Valget falt på Tindevinduer fordi man kan bestille akkurat den størrelsen man ønsker uten å betale mye mer.

Rated 5 out of 5 stars

Topp opplegg totalt sett…

Bra informasjon underveis i prosessen angående status. Topp transport og service. Vinduene var til og med leverte med fullt sett med karmhylser, skruer og skruehull lokk uten at jeg egentlig direkte bestilte dette. Vinduene var 100% fine produsert. Kjøper gjerne igjen.

Kvalitet og rett pris

Kvalitet og rett pris. God oppfølging av service senteret om man har husket skruer/Adjufix. Bekreftelse på farge valg osv.
God logistikk partner også.

Veldig fine vinduer

Veldig fine vinduer. Vær nøye med også å spesifisere hva slags lås du skal ha. Jeg fikk nøkkellås på begge sider og ikke låsvrider på innsiden. Litt upraktisj, men jeg hadde glemt å presisere.

16 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kvaliteten på vinduet er ikke bra

Kvaliteten på vinduet er ikke bra. Vann lekker inn og håndtaket funker ikke. Vi har fire vinduer fra Tinde og det er problemer med alle.

6 July 2024
Unprompted review
Tindevindu logo

Reply from Tindevindu

Hei Thomas,

Det er leit å høre at du opplever problemer med vinduene dine!
Dette ønsker vi gjerne å finne ut av og utbedre!

Vi har nå sendt deg en epost - svar oss gjerne på den, så skal vi selvsagt se til at vi får løst opp i dette.

Mvh Tindevindu.no

God opplevelse

Veldig god service og nyttige råd til valg av vinduer og terrassedør til hytte. God dialog og ryddig kommunikasjon hele veien. 👍

26 April 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look