Levert som avtalt, godt emballert. Vinduene ser bra ut. Etter å ha montert 4av 21 stk er jeg veldig fornøyd med karmskruesystemet som gjør innfesting og finjustering veldig enkelt selv i et gammelt tø... See more
See what reviewers are saying
Jeg hadde bestilt at to og to vinduer skal settes sammen, men dere har rigget vinduene slik at alle fire skal stå selvstendig i hver sin lysåpning. Jeg måtte da lage nye hull med forskning og plukke d... See more
Jeg er meget godt fornøyd, både med først kontakt og behandling. Tok litt lang tid fra det ble bestilt til det ble produsert, men levering var perfekt. Jeg ble noe sein med betaling, da jeg bare he... See more
Jeg hadde bestilt tre vinduer som dessverre ble skadet under transporten. Tindevindu var raskt på med dialog i forhold til skadene og kom med alternativer for løsning. I felleskap kom vi til at belast... See more
Company details
Written by the company
Tindevindu AS inngår i et tradisjonsrikt skogkonsern med røtter tilbake til 1899. Stangeskovene er i dag et konsern med 900 millioner kr. i omsetning og basert på virksomhetsområdene skog, treindustri og byggevarehandel, Selskapet har lange tradisjoner, og eiernes langsiktige tankegang ligger til grunn for den kontinuerlige videreutviklingen med fagkunnskap, kvalitet og lokal forankring som kjerneverdier.
Contact info
Erling Skjalgssonsgate 18, 0267, Oslo
- 22 11 30 00
- kundetjeneste@tindevindu.no
- tindevindu.no
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hei Fin levering til rett tid
Hei. Fin service med oppgitt leveringstid
som ble overholdt
Meget bra emballert
Sjåfør lasset fint av
God oppfølging fra kundeservice
God oppfølging fra kundeservice. Litt uheldig med varsel om levering. Men det blir nok fikset i fremtiden.
Jeg er meget godt fornøyd
Jeg ble noe sein med betaling, da jeg bare helt sporadisk er innom mailen etter at jeg ble pensjonist. Men vinduet er betalt nå . Bruker gjerne dere igjen .
Mvh Terje
Ble levert som etter avtale.
lett å bestille få vindu først,så…
lett å bestille få vindu først,så betale levert som avtalt på døren. suverent
Anbefales!
En god erfaring fra første kontakt til levering. Utmerket, personlig kundeservice, konkurransedyktige priser og fine vinduer, levert helt iht bestilling. Kan trygt anbefales.
Alle ledd i opplevelsen med Tindevindu…
Alle ledd i opplevelsen med Tindevindu var bra.
Glimrende kundeservice som svarer med en gang, og følger opp.
Veldig hjelpsom sjåfør som taklet en vanskelig situasjon med adkomsten.
Veldig bra kvalitet på vinduet og terrasse dør.
God kommunikasjon ved tilbud, avklaring og bestilling
God kommunikasjon ved tilbud, avklaringer og bestilling
Hyggelig og hjelpsom kundebehandler
Hyggelig og hjelpsom kundebehandler. Kan ikke skrive noe om produktet, da jeg ikke har mottatt det ennå.
Vinduene er solide og av god
Vinduene er solide og av god
kvalitet.
Takk for gode råd og service.
Bra service og oppfølging, flott balkongdør
Bra service og oppfølging på direkte henvendelsen. Tofløyet balkongdør er pen og virker godt bygget. Tolags glassruter. Trelag ville blitt tungt.
Transport med Collicare fungerte bra helt til Sortland. Derfra tok de siste 60km 6 dager etter mye masing fra meg. Totalt 11 kalenderdager.
Grei pris,flott produkt,levert på…
Grei pris,flott produkt,levert på estimert tid,meget fornøyd
Kjempe service.
Hadde et uhell under transport.
Tindevindu tok det på strak arm og ordnet opp
Det meste var greit i og for seg
Det meste var greit i og for seg. Det jeg er misfornøyd med var at dette vinduet skulle på en hytte på fjellet. Som legmann viste ikke jeg fra før at vinduer som skal monteres over 800 meter høyde skal ha en eller annen form for ventil som utjevner trykket. Prøvde å gå inn på siden med hyttevinduer men den var ikke tilgjengelig. Jeg skrev at det skulle brukes på ei hytte og hvilken kommune den var i. Allikevel ringte det ingen bjelle hos de som tok i mot ordren, noe som burde forventes.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.