Julegaven, en bog fra Tilles, desværre har jeg den, men pyt, Tilles har masser spændende bøger jeg ønsker mig, og det bedste - byttetiden er forlænget, helt til februar, det er da god service.
See what reviewers are saying
Jeg bestilte sort Aida 5,4 til afhentning i butikken. Stoffet var pakket i celofanpose, og jeg troede alt var i orden. Det skulle bruges til et bestemt broderi, som jeg skulle lave mens jeg lå i syges... See more
Tilles er det absolutte bedste sted for brodøser. Der er altid en stor og professionel hjælpsomhed hos Anne og Marianne. Og samtidig er der en nordjysk lune og imødekommenhed, som man sjældent møder... See more
Tilles værksted er et super hyggeligt sted at komme. Jeg kom forbi for første gang i dag, og bliver taget godt i mod, hvor jeg virkelig kan mærke hvor passioneret vedkommende er for broderi. Jeg er fo... See more
Company details
Written by the company
Hos Tille's finder du alt hvad hjertet begærer indenfor håndbroderi. Vi tilbyder desuden kurser i klassisk broderi, frie sting og workshops med varierende emner. Følg os på Facebook og Instagram så får du løbende informationer om kommende aktiviteter og tilbud. Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik har du mulighed for at shoppe rundt i vores online shop døgnet rundt. Velkommen til Tille'
Gultentorpvej 12, 9260, Gistrup, Denmark
- info@tilles.dk
- tilles.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Hurtig levering og fine varer
Altid god hjælp og hurtig svar
Altid god hjælp og hurtig svar . Lever er hurtig, så man hurtigt kan komme igang🥰
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Dejlig at hilse på når vi mødes på messer.
Er du vild med broderi, så er Tilles lige sagen
Hos Tilles får man altid professionel hjælp og vejledning, uanset om det er i den indbydende og fristende fysiske butik, i webshoppen eller via telefonen. Og at Anne og Marianne er imødekommende, engagerede og har en dejlig humor, er 5 ekstra plusser værd.
God og hurtig betjening
Hos Tilles er der et stort udvalg af…
Hos Tilles er der et stort udvalg af kvalitetsvarer, hurtig og lækker indpakket levering af bestilte varer. Altid hjælpsom og kompetent personale der giver professionel vejledning og butikken er bestemt et besøg værd.
Har lige hentet pakke fra Tille's
Har lige hentet pakke fra Tille's, hurtig levering og så er det bare at komme igang. Har fulgt med i julekalenderen, og moret mig hver eneste dag, i er bare så søde. Eneste minus er, i ikke ligger på Fyn, sådan en butik findes slet ikke. God vind med den nye hjemmeside, glæder mig til at bruge den.
Meget inspirerende og spændende varer.
Meget inspirerende og spændende varer.
Hurtig svar ved spørgsmål.
Hurtig ekspedition.
Altid en fornøjelse at pakke op.
Tilles er bare bedst
Tilles er bare bedste.
De er bragende dygtige undervisere med et utal af inspirerende ideer.
Desuden er de søde, hjælpsomme og humoristiske.
I shoppen kan man købe alt, hvad hjertet begærer, og varerne kommer hurtigt og lækkert indpakket
Alt hvad brodøser har brug for, plus lidt ekstra
Hos Tilles er de altid i godt humør og parat til at hjælpe, hvis der er noget som driller. De har et stor udvalg af kits, garn, nåle....alt til en hver brodøse.
Tilles få de bedste anbefalinger herfra.
Trine Stauersbøl
Den bedste butik på nettet!!
Den bedste butik på nettet!!! Jeg er lidt i tvivl om jeg bør nøjes med 1 stjerne. Ikke at I fortjener 1 tjerne I burde få 10 - men simpelthen fordi jeg vil ha' jer for mig selv. I skal ikke blive store og for smarte. Jeg elsker det nære, hyggelige og jeres altid gode humør, gode tilbud og videoer. Der er nok af store netbutikker der lægger bolsjer i pakken, men man kan ikke lige skrive og få en ekstra ting med i pakken. Så fortsæt præcis som I gør nu, og så krydser jeg fingre for at jordvarme kommer retur i morgen. Kh Marianne, Vallensbæk Strand
Har kun gode oplevelser med at handle…
Har kun gode oplevelser med at handle på Tilles, altid hurtig ekspedition. Dejlig anderledes flotte mønstre og herlig inspiration.
Stort udvalg og hurtig levering.
Altid god service og god hjælp.
Dejlig butik med et godt udvalg
Dejlig butik med et godt udvalg, sødt personale og super rådgivning;-)
Fantastisk betjening i netbutikken og…
Fantastisk betjening i netbutikken og ved spørgsmål ang ordre. Man bliver glad over den smukke indpakning. De skønneste ting og sager til broderi..
Danmarks bedste brodeributik
Danmarks bedste brodeributik
Altid hurtig og kompetent service - spørgsmål besvares hurtigt, og varer er i topkvalitet og sendes hurtigt.
Min absolutte favorit butik
Spændende produkter
Spændende produkter. Høj kvalitet - hurtig forsendelse og mulighed for hjælp og sparring
Fik lyst til at brodere….så fandt jeg…
Fik lyst til at brodere….så fandt jeg Tilles webshop, bestilte og hurtig levering, skøn og let beskrivelse af sting og fremgangsmåde.