Tilfredshund Reviews 15

2-star
1-star

Fantastisk hundetrening! 10/10

10/10!
Vi har storkost oss på jakttrening med våres engelsk setter. Super dyktig trener som ser hver hund, og tilpasser deretter. Vi har fått super godt hjelp på dagene hvor samarbeidet er vanskeligere, samt godt utbytte når hunden er trenevillig. Veldig kjekt med en så positiv tilnærming! Vi fikk også prøvd oss på vannapport med en ekte and. Anbefaler på det sterkeste!

9 September 2025

Absolut anbefalelsesværdig hundetræning

Jeg har gået på Tilfredshunds gå-pænt-hold med Trine som træner. Det har været en rigtig god oplevelse, Trine er nærværende og rolig og med en masse gode redskaber i rygsækken. Vi kom langt på kurset og træner nu videre hjemme. Vi kommer igen til en opfriskning/videre træning og helt sikkert også på nogle af de andre kurser der bliver udbudt. Jeg kan absolut anbefale Tilfredshund.dk. Tak for god hjælp Trine!

11 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har været meget glade og tilfredse…

Vi har været meget glade og tilfredse med at bruge tilfreds hund som hundetræner. Vi har prøvet at gå på flere af deres egne hold og forsætter stadig træningen hos dem. Deres positive og forstående tilgang til hunden og dens sind er fantastisk🙏🏻

3 April 2025

Kæmpe anbefaling

Fantastisk hjælp fra Tilfredshund! Trine har hjulpet Bertha 🐾 og (i særdeleshed) mig til større forståelse af årsag/virkning ift Berthas gøen. TAK for kyndig og nærværende vejledning!

30 December 2024

Kæmpe anbefaling

Tilfredshund og træner Trine har min varmeste anbefaling. Jeg har sammen med min labrador på 1 år deltaget på jagt familiehund og gå pænt hold.
På begge hold er der god tid til den enkelte og vi har fået en masse gode ting med fra begge hold.
Der undervises på en meget positiv metode, som har stor indlæringseffekt på min hund.
Vi kommer helt sikkert til at deltage på flere hold. :-)

Nova og Nicole

6 November 2024

Trines lærerige hold.

Jeg har i løbet af foråret gået på Trines hold: Jagt for familiehund, hvilket har givet mig og min hund Bailey en masse sjov, lærerig træning, som kan bruges i hverdagskontekst.
Bailey er blevet super god til at gå pænt i snor, efter vi startede på holdet og har fået en meget bedre selvkontrol i mange forskellige situationer.
Trine er god til at se hver individuel hund og ejer og giver brugbar, konstruktiv og ærlig feedback til alle, som man kan tage med sig videre i sit samarbejde min sin hund.
Trine har en positiv tilgang til hund og menneske og gør vær træning til spændende og lærerig.

Vi har også deltaget på sommerhold, hvor vi har fået gode redskaber til, at Bailey hopper mindre op af vores gæster. Noget som virkelig har fyldt meget i vores hverdag!
Kan varmt anbefale Trine som hundetræner og vil helt bestemt starte på et hold igen, her til efteråret.

14 May 2024

sjov og lærerig træning

Vi har gået til rally-for-sjov hos Tilfredshund og det har været 6 fede timer med masser af sjov og ballade!
Trine har vi dog haft mange flere timer hos og her går man aldrig galt i byen.
Vi går til træning blot for hyggens skyld og for at stimulere vores bulldog.
Vi har altid følt os velkommen trods vores muskelhund, og træningerne bliver altid tilpasset os, om vi er øvet eller nybegynder til selve udfordringen

Man bliver altid taget godt imod, der bliver endda også taget hensyn til at ens hund ikke gider at hilse og alle informationer bliver givet meget tydeligt omkring udstyr og gode råd op til tilmeldingen.

Kæmpe anbefaling af Trine & resten af tilfredshund, da alt kører lige som det skal

Jeg vil klart anbefale andre hundeejere på Amager og omegn at prøve tilfredshund af - i vil ikke fortryde det 😍

Bedste hilsner fra Mie & Rudy

1 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan 100 procent anbefale Trine og…

Jeg kan 100 procent anbefale Trine og Tilfreds Hund! Vi er førstegangs hundeejere og bookede Trine til enetimer på grund af nogle udfordringer omkring søvn, ro og uro omkring særligt vores yngste barn, som er svære at tage med træneren til almindelig gruppetræning. Allerede efter første møde fik vi så gode råd, at mange af udfordringerne blev løst inden for et par dage. Trine så virkelig vores hund og os som familie. Jeg er sikker på, at vi ses igen - enten til jagt- eller enetimer - jeg vil i hvert fald ikke tøve, næste gang vi får brug for hjælp eller træning:)

3 May 2024

Varme anbefalinger til Trine og Tilfreds Hund

Jeg har nu brugt Trine som træner til min 2.5 årige hund. Både på hold og til enetimer on and off i ca 1 1/2 år
Jeg har fået et utroligt tæt bånd til min hund. Han er blevet en rolig og meget velopdragen (ja ja træerne vokser jo ikke ind i himlen 😊) hund.
Jeg sætter stor pris på Trines rolige, og altid opmærksomme måde at arbejde på. Både over for hunden, men også over for mig, som ikke altid helt er med. 🤪
De varmeste anbefalinger her fra til Trine og derfor Tilfreds Hund.

9 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af konstruktiv og relationsopbyggende træning!

Jeg har gået til jagttræning hos Trine siden min hund var omkring 4 mdr. SÅ glad for det. Og mega dejligt, at hun er kommet i hus hos Tilfredshund v/ Anne Manvig. De er begge (vist også de andre tilknyttede instruktører) uddannet hos Irene Jarnved bl.a., som for mig er et kvalitetsstempel. I træningen er der fokus på motivation, arbejdsglæde og positive metoder, og det har været vigtigt for mig. Jeg føler, at jeg bliver guidet til et samarbejde med min hund fremfor at være en kommandocentral, og den relation er bare tusinde gange mere konstruktiv og sjov!
Tak til Trine for alle de fine indsigter - min hund elsker at komme til jagttræning, og det gør jeg også!

25 May 2023

Yderst kompetent hundetræning

Har gået på en del hold hos Trine efterhånden, og er også startet på enetimer. Jeg har fået en masse gode værktøjer, som virker rigtig godt på min sensitive hund. Tilfredshund.dk får derfor min varmeste anbefaling.

1 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Trine er en fantastisk hundetræner

Trine er en fantastisk hundetræner. Jeg har brugt hende meget, enten på hold eller enetimer. Fra at have en meget sensitiv hund, har jeg nu en meget mere modig, rolig og glad hund. Kan varmt anbefalede Trine og Anne Manvig hundetræning

1 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig kompetent og nærværende træning

Jeg har haft enetimer med Trine og går nu til hvalpetræning. Det er tydeligt at Trine ved hvad hun laver. Der er gode forklaringer på alt og brugbare metoder til at arbejde med min lille hvalp. Kan mærke fra gang til gang at træningen virker lige fra at gå roligt, til at lade være med at bide 😊

17 May 2023

Fantastisk hundetræning

Jeg har bare gået til alm træning og fået ene timer gennem tilfredshund.dk

I den alm fælles træning har jeg fået gode ideer og øvelser der har styrket min hund og båndet mellem os.

Til ene timerne har jeg fået konkret hjælp til alle de udfordringer, jeg har stået i som førstegangs ejer af en hund. Og altid med fokus på st efterlade mig et sted hvor jeg ser muligheder istedet for begrænsninger

Trine hos Tilfredshund.dk har været en kæmpe hjælp ift den (relativt) velopdragne hund som jeg idag har.

17 May 2023

Is this your company?