Company replied
Mycket bra ger mycket energi så att man orkar med den långa dagarna där extra energi behövs. Smakar lite väll mycket i början
Jag köpte peach mango och det var jättegod smak fast tycket att det är lite för stark, kunde ha det på läppen i max 3 minuter innan det blev för mycket smak. Men rekommenderar ändå att testa.
Riktigt bra energi snus! Önskar dock mer smak på mint snusen, köpte peach mango och mint och fick med lackris och viol som provsmak också, riktigt fina smaker!
Company replied
Vi på TIEL ENERGY säljer energy pouches. Som är ett perfekt alternativ till energidryck och det vita snuset. Vi vill att energin ska vara hälsosam men även praktisk. Våra påsar tar en på en rejäl smakupplevelse samt ger den extra välbehövliga energikicken man kan behöva under dagen. Ett TIELskott helt enkelt! Vi lägger stor vikt på att våra kunder ska få den bästa bemötandet och kundupplevelsen från oss. Med det sagt finns det alltid rum för förbättring. Hjälp gärna oss att bli bättre med din feedback. Vi värderar dina åsikter otroligt mycket.
Ryttarevägen 18A, 30262, Halmstad, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snabb leverans. Bra produkter utan nikotin, men med koffein som ger energi.
Jag tyckte att de doftade gott och smakade gott. Dock började de rinna snabbt och det blev en riktigt äcklig bismak av dom. Klarade inte av att fortsätta använda tyvärr. Så blev soporna efter första smakprovet.
Köpte en Violet & Liquorice den var såå god jag som är beroende av celsius valde testa dessa då det är lite mer ekonomisk för min del & ja jädrans mkt mer energi & mår såå bra. Fick även hem prov på Peach & Mango smaken enligt mig färsk frukt & hint av is te alltså OMG 😍👏 beställde 6st av peach mango direkt.
Rekommenderas STAKT!

Reply from TIEL Energy Pouches
God smak, men vet inte om jag känner så mycket skillnad när jag tar det, möjligtvis att den stillar mitt sug efter något gott. Betyg 4 för god smak

Reply from TIEL Energy Pouches
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.