Tianfu Reviews 35

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Er kommet der mange gange de seneste år fordi udvalget af mad passer godt til familiens forskellige ønsker. Maden i buffeten er altid frisklavet. I dag oplever vi dog slatten sushi. Ugennembagt/ufrite... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig service, utrolig ubehagelig indehaver, havde Googlet: Kina restaurenter, Horsens og trykket på deres billedet af restaurant og får derved deres menu kort frem, hvor der står en pris buffet til... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne er 1 for meget Vi bestiller 2 x buffet. Sodavand, postevand og en øl. Servitricen dd var yderst kundefjendsk og flabet i hendes måde at tiltale os på. Den generelle holdning bar præg af... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

BESTIL/SPIS ALDRIG MAD DERFRA

BESTIL/SPIS ALDRIG MAD DERFRA!

Bestilte take away til vores søns fødselsdag. Der var blandet andet sushi, nudelret, risret og indbagt forretter.

Fisken i sushien var dårlig, smagte alt for gammel og fik helt kvalme da jeg tog et stykke. Det samme oplevede min mand.

De varme retter var kedelige, smagsløse og ikke særlig varme.

Jeg ringede til restauranten lidt tid efter vi havde spist, da børnene skulle puttes først.

Ejeren som tog telefonen skældte mig ud og sagde at han havde 100 mennesker i restauranten som havde fået det samme mad og de havde ihvertfald ikke fået dårlig mad. Jeg sagde at det meget vel kunne være fint nok det han serverede i restauranten men at det vi havde fået var dårlig. Han ville på ingen måde høre på hvad jeg sagde og blev ved med at afbryde mig og snakke grimt til mig. Han begyndte også at give JustEat skylden, hvilken jeg sagde til han at det jo ikke var dem som havde lavet maden. Jeg endte med at smide rører på!

Har ALDRIG oplevet så dårlig service før og det skal siges at jeg har arbejdet i restaurationsbranchen i 20 år!

22 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Det smager direkte af h*lvede til

Det smager direkte af h*lvede til. De har købt bacon Chips fra fakta til deres buffet hvilket var den dårligste buffet jeg nogensinde har fået. Buffeten blev ikke fyldt op og det smagte dårligt. Det bar tydeligt Præg af dagens førs buffet

22 July 2019
Rated 5 out of 5 stars

Lækker asiatisk buffet til en rigtig god pris.

Havde inviteret en god veninde ud og spise igår, der bor i Juelsminde, men der var ingen spændende restauranter der havde åbent, så vi valgte at køre til Horsens og prøve Tian Fu, som hun kun havde hørt godt om.
Så vi ankom kl 17, som de åbnede på en alm. onsdag aften.
Vi var de eneste gæster, men langsomt kom der flere og flere. bl.a. et fødselsdgasselskab på 14.
Vi fik anvist et bord ved vinduet af den søde tjener.
Vores drikkevarer kom straks. vi havde valgt deres lækre buffet og lagde ud med megt nylavet og frisk sushi, kæmpeudvalg og lækkert. Der var bla.a. sushi med blæksprutte, hvilket for mig var helt nyt og lækkert.
Det heel var lækkert anrettet og der var rigeligt af det.
Da jeg havde nydt min tallerken sushi, satte jeg den tomme tallerken til side på vores bord og hurtigt var der en kvindelig tjener der kom og tog den efter hun havde sikret sig, at jeg ikek skulle bruge den eller spisepindene mere.
Jeg gik op og og en ny tallerken og bestik og valgte nudler og sprød and i sovs, samt nogen japanske kødboller og noget grønt. Igen yderst delikat og meget velsmagende, men det mættede også godt.
til dessert var der forskellig is, med toppings og jeg valgte også lidt friskskåret frugt.
Da vi havde spist i 2 timer, var der pænt besøgt i restauranten og vi var godt mætte og tilfredse, så vi valgte at betale og køre hjemover.
Maden var flot præsenteret og blev holdt varm eller kold, der var rigeligt til en hver smag. Også mulighed for Mongolian Barbeque, hvor de steger dine ingredienser.
Personalet var rigtig søde og smilende, vores kvindelige værtinde var SUPER, så vi gav begge lidt drikkepenge.
Meget smagfuld restaurant, der var pænt indrettet med gode borde og stole. Pæne rene toiletter.
Fine parkeringsforhold ligeudenfor døren, med 3 timers gratis parkering.
Kan helt klart varmt anbefale dem og jeg hvis min vej falder forbi Horsens igen,så vil jeg helt klart spise der igen.

Kan læse en del andre gæster har haft en beklagelig oplevelse her med dårlig mave og det kan jeg kun afkræfte. Maden blev hele tiden fyldt op og der blev tørret af og gået efter. Det der skulle være varmt var varmt og koldt ditto.
Min erfaring med disse buffeter er dog, ofte er det folks egen skyld hvis de bliver syge og IKKE restaurantens, men fordi de simpelthen ikke overholder alm. hygiene. Der stod en spritdispenser ved buffetten og den har de sikkert ikke brugt. eller gået på toilettet for at vasket hænder under besøget. jeg gør begge dele, fordi man er mange mennesker og krydskontaminering kan nemt forekomme, uanset restaurantens anstrengelser, så til dem der har klaget og oplevet det, kig lige i egen barm først.

25 April 2019
Rated 1 out of 5 stars

Større selvskab fik dårlig mave

Jeg var med et større selskab inde og spise her. Det smagte også rigtig godt, men vi har stort set alle sammen oplevet at få dårlig mave et par timer senere.
Jeg ringer så ind for at fortælle ejeren hvad der er hendt, men får en utrolig dårlig kundeservice. Han går lige i flæsket på mig og fortæller mig jeg ingen forstand har på mad, og det er min egen fejl
For derefter at smide røret på.
Mit ønske var bare at snakke om hændelsen og muligvis en refundering som kompensation for min syge dag pga maveproblemer, men her var ingen mulighed for kommunikation.

4 March 2019

Dårlig buffet

Har aldrig fået sushi lavet med dåsetun, men så har man da også prøvet det.
Bortset fra det en utrolig dårlig buffet, der ikke blev fyldt op.

24 June 2018
Rated 1 out of 5 stars

Min søn og jeg fik begge diarre efter…

Min søn og jeg fik begge diarre efter et besøg hos Tianfu. Jeg skrev en venlig mail til restauranten, men fik et kort svar tilbage om, at de ikke havde fået nogen klager over, at man fik det dårligt af at spise deres mad. Så god bedring til os! Ok så...

9 March 2018

Salt

Har lige fået 2 x menu c som take away. Alle retter var der så meget salt i at det var helt uspiseligt. Sidste gang vi bestiller herfra, kan på ingen måde ikke anbefales.

29 March 2017
Rated 1 out of 5 stars

ekstremt dårligt indeklima og ringe mad

Der var meget dårligt indeklima og suppen var sur og de såkaldt friske rejer smagte forfærdeligt , rejechips var blåde og det gjalt også blæksprutteringene. Peking and ok og dybstegte rejer og forårsruller ok , samlet bedømmelse: En dårlig oplevelse

10 September 2016
Rated 3 out of 5 stars

På det jævne ...

Der er efterhånden en del kinesiske restauranter med konceptet : En buffet der dækker det hele. Suppe, salater, diverse retter m kylling, skinke, and. Masser af ris, nudler, fritter. Afsluttende med is og kaffe.

Hos Tian Fu kom vi spontant kl. 20.00. Ikke en hvilken som helst aften men en lørdag aften. Det var tydeligt at der ikke længere blev suppleret særlig godt op - ja de fleste af fadene var nærmest skræmmende næsten-tomme. Temperaturen var lunken og det hele virkede kedeligt.

Hvis man ikke en lørdag kan holde sit eget koncept - så skriver man en langsom lukkeerklæring. Specielt når der i mellemtiden er kommet en anden, ny og spændende kinesisk restaurant i midtbyen, der har samme koncept - men som kæmper en indædt kamp for at fravriste sig de potentielle kunder der er i Horsens området ....

1 November 2015

Is this your company?