Thoms Låse & Alarm Reviews 18

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

1. Locksmith

Written by the company

Thoms låseservice & Sikringscenter er et over 60 år gammelt Låse og sikringsfirma der forhandler låsesystemer, alarmer, adgangskontrol og videoovervågningsudstyr mv. til sikring af virksomheder og private hjem. Vi yder professionel rådgivning, sælger kvalitets produkter og bestræber os på at yde en høj service, hvor god kundeservice, altid er hovedfokus.

3.5

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

400kr for ÉN nøgle?!

400kr for ÉN nøgle?!! Han sagde ikke han vil lave det med det samme og han fortalte heller ikke om prisen inden?! Han gik over til computeren og jeg troede han bare skulle tjekke sikkerhedskortet?! Inden jeg overhovedet var klar over det så var han færdig?! Dårlig kommunikation!

19 March 2026

Allan - skift af låse

Allan, der kom ud for at skifte mine låse, var utrolig venlig og udførte et godt hurtigt arbejde. Generelt oplevede jeg god dialog hele vejen fra planlægning til udførelsen af opgaven. Mange tak :)

10 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Har fået isat 2 vrider låse

Har fået isat 2 vrider låse. Begge låse har efterfølgende ikke kunne dreje rundt. Så vi har måtte have montør ud igen. Nu virker den den anden lås ikke og kan ikke dreje rundt. Jeg har skrevet 3 mails, men de vender ikke retur. Find alternativ.

Opdatering. Efter jeg har skrevet på trustpilot, ringede jeg til deres hovedkontor. De kom 2 dage senere og udbedret fejlen.

15 January 2026

Hurtig og effektiv betjening

Var så uheldig og låse mig ude af min lejlighed… De kom ud hurtigt efter jeg ringede.. Vi fik en hyggelig snak og vi kunne sammen grine og jeg kom hurtigt og nemt ind i min lejlighed igen…
Fantastisk betjening

23 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Toms Låse mange år i firmaet og altid fået en hurtig, pålidelig og god service.
Har netop fået udskiftet alarmsystemet i privatboligen og endnu engang modtaget super service. Købte derfor det samme alarmsystem til vor bolig i Spanien som Toms Låse klargjorde så jeg selv kunne installere det og det virkede perfekt. Firmaet kan anbefales.

Per Larsen

21 March 2024

Dårlig uhøflig betjening

Dårlig uhøflig betjening. STOR regning, for ULTRAkort besøg, fastlåsning af dør som var itu i lås. Dette til tros for, at jeg bad om tilbud på at få skiftet alle låse, og jeg TROEDE det korte besøg var en service, når der er SÅ mange låse der skulle skiftes. Først hørte jeg ikke noget længe, kun regningen, og så kom endelig et tilbud. Jeg ringede og talte med ham, og uanset at jeg skulle have respit med udførsel af resten, så blev samtalen ubehagelig og afvisende. TILLIDEN TIL DETTE FIRMA ER VÆK. Ikke oplevet sådan noget før fra et firma.

7 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Høje priser og intet svar.

Har købt et hus hvor der et alarmanlæg opsat, som skulle omstilles til os og tidligere ejer skulle slettes.
Tidligere ejer retter henvendelse til Thoms låse og alarm for at bede dem kontakte os for en aftale, men vi hører intet, de rykker dem igen hvorefter de kontakter os og vi laver en aftale.
De ringer så da de skulle have været her og siger de kører fra Odense nu og er der så en time senere end aftalt, jeg spørger dem i telefonen hvor lang tid det tager og det kan de ikke svare på.
Montøren er her så 2,5 time og er meget snakkesalig og fortæller endda at han tit har snakken med hans chef om at han bruger for meget tid ved kunderne, og at de ikke kan fakturere alle timerne, han mener det er godt givet ud da det er god kundeservice men er uenig med hans chef.
Da montøren er færdig og jeg fortæller at jeg arbejder hjemmefra den dag, siger han at det skulle jeg da bare have sagt, så havde det ikke behøves at tage så lang tid!
Da fakturaen kommer er vi blevet faktureret for de 2,5 time han var her, samt 275 kr til servicebilen, en faktura på knap 2300 kr.
På fakturaen er så anført en mail og et telefonnummer hvis man har sprøgsmål, jeg sender dem en mail og spørger om de selv synes 2,5 time er rimelig, hører intet, sender mailen igen, hører intet og så kommer der en rykker.
Ringer så til dem og spørger om der måske er en forkert mail, hvor til han svarer at han har læst mailen men ikke lige fået svaret!
De fastholder og mener at 2,5 time er meget rimelig.
Mit bedste råd HVIS i vælger at bruge denne virksomhed er at få en fast pris!

20 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give minus fik de det

Kunne jeg give minus fik de det!
ROD OG DÅRLIG SERVICE
Først dukker de ikke op på aftalt tid, da jeg ringer lyder ‘forklaringen’; de har noteret mine oplysninger forkert, el./ og på en anden kunde?
Der skal findes en nøgle til en gl. dør, det tager 5 min.
IGEN får de noteret oplysningerne forkert da de kører - her et år efter ringer de så og vil have betaling for at åbne døren, hvilken de jo ikke har gjort! Kun fremskaffet den rette nøgle.

8 March 2022
Rated 3 out of 5 stars

Godt stykke arbejde

Svarede hurtigt på henvendelse, men dukkede ikke op som aftalt. Da jeg ringede ind for at følge op, havde de ikke henvendelsen registreret, selvom jeg telefonisk kunne høre den var blevet registreret. Der var på en eller anden måde sket en fejl. De undskyldte mange gange, og lovede jeg blev sat først på besøgslisten dagen efter. Der dukkede de op som aftalt, og fik lavet et rigtig fint stykke arbejde. Så kan kun anbefale dem, selvom vi fik en lidt dårlig start :-)

17 December 2020

0, som i NUL respons . .

Henvendte mig pr. tlf vedr. en opgave i privat hjem.

Sendte herefter en email, som aftalt, med opgavens omfang...
Nu har jeg rykket dem 3 gange via email over de sidste 6 mdr. og ringet 2 gange. Email svarer de ikke på. På tlf. fik jeg besked om at min forespørgsel lå som nr. 2 i bunken.

Må være rart at have så travlt at man ikke har tid til nye kunder i butikken.

6 July 2018
Rated 2 out of 5 stars

Mangler kvalitet i arbejdet

Ved montering af 2 ekstra låse på vores yderdøre:
1. Dørkarm beskadiget, montøren forlod huset uden at reparerer skaden eller at gøre opmærksom herpå.
2. Efter klage til firmaet blev skaden udspatlet med en brun spartel på en hvid dørkarm. Efterfølgende maling lå udenfor hvad firmaet anså for deres opgave.

6 May 2014

Take a closer look