The Forex Blueprint Reviews 8

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Company details

Written by the company

Welkom op het officiële kanaal van The Forex Blueprint — waar wij traders helpen om consequent winstgevend te worden in de forex markt. Na jarenlange ervaring in de financiële markten heb ik een gestructureerde aanpak ontwikkeld die niet draait om geluk of gokwerk, maar om data, discipline en strategie. Wil je nou meer weten over onze aanpak stuur dan het woord "READY" naar @jordantradesfrx op Instagram. Dan kijken we of wij samen kunnen bouwen aan jouw Tradings Blueprint!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Forex trading is een SCAM

Forex trading is een SCAM, dat dacht ik na 4 trading coaches te hebben verslonden na vele Youtube videos waarin het allemaal zo makkelijk leek.

En toen ontmoette ik Jordan. Een nuchtere Hollandse kerel die ineens zei dat ik ervoor moest leren maar hij vertelde wel hoe. Niet alleen met videos, maar in diepgaande calls.. En bleef me ondersteunen, waar anderen stopte wanneer het geld binnen was. Hij wil écht dat je slaagt. Op de juiste manier. Trading is niet moeilijk, maar je moet je er wel doorheen bijten om het te leren. Het is geen 5min YouTube video die je ff nadoet. Maar hij helpt je, en niet alleen hij, maar de community met like minded people. Als het je hier niet lukt, dan moet je geen andere coach of community zoeken, maar jezelf goed in de spiegel aankijken.

Look no further!

Mijn dank is groot.

1 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Trots opzij gezet en gestart

Toen ik 5 jaar geleden begon met traden, kocht ik een cursus. Ik kreeg een strategie uitgelegd via opgenomen video’s. Niks mis mee en in theorie kon ik starten. Maar gaandeweg had ik gewoon live ondersteuning nodig die ik miste. In de tussentijd ben ik zelf gaan traden, soms wat payouts gepakt maar onder aan de streep verre van winstgevend. Uiteindelijk met Jordan in contact gekomen. Mijn eigen trots opzij gezet en gewoon het traject met hem ingegaan. Nu 6 maanden verder en tijdens part-time traden al winstgevend geworden. Zeker een aanrader, voor beginnende traders maar ook voor gevorderde die nog niet winstgevend zijn!

26 April 2026

Persoonlijke ervaring

Sinds paar maanden nu lid en de tijd gekregen om alle leerstof door te nemen. Ontzettend veel value en leer nog steeds ervan. Top contact met Jordan en goede communicatie. Binnenkort de 1-op-1 traject starten en mooie resultaten gaan behalen.

Rated 5 out of 5 stars

Ongeveer 5-6 maanden geleden gestart…

Ongeveer 5-6 maanden geleden gestart met de cursus van TFB. En tot op heden heel erg tevreden met de hulp die ik krijg van zowel Jordan als de community. Er is ook genoeg lesmateriaal wat jou verder kan helpen in je journey.
Ik was al bekend in de wereld van Forex, alleen nooit de juiste strategie gevonden die ik kon combineren met mijn baan. Daar kwam verandering in toen ik me aan sloot bij de community van Jordan. Duidelijk strategie en goed te combineren met je werk. Niet uren lang achter de charts maar alleen wanneer het echt nodig is. Deze cursus/community heeft alles wat je nodig hebt. Als je hard voor je doelen werkt zal je ongetwijfeld slagen. Doe je dit niet dan zullen je resultaten ook niet goed zijn. Oftewel je krijgt wat je erin stopt.

Rated 5 out of 5 stars

De strategie is uitzonderlijk sterk en…

De strategie is uitzonderlijk sterk en consistent bewezen effectief. Iedereen die zich aansluit behaalt merkbare resultaten. Trades worden zorgvuldig en doordacht gepland, en de communicatie binnen de groep is helder, snel en professioneel.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look