Tess & TobiReviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vier maanden geleden hebben we een product bij Tess en Tobi besteld en betaald. Het pakketje zou volgens Tess en Tobi en de vervoerder DHL bij ons thuis afgeleverd worden. Maar DHL heeft... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tess en tobi (voorheen Jut en Julie) kwam ik tegen op instagram. Wat een fantastisch concept, waarbij duurzaamheid, lerend spelen en mooie producten centraal staan! Bij ons zijn de wasbare boterhamzak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mooie eerlijke duurzame producten. De boterhamzakjes zijn echt top! Met dagjes uit gaan ze altijd mee en vriend neemt ze mee naar z'n werk. Brood blijft vers en wordt niet platgedrukt. Maar ook maiswa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldige service vanuit Tess&Tobi! Mijn pakket was geleverd bij een GLS pakketpunt dat steeds gesloten was. Na meerdere keren proberen en bellen, Laura gevraagd via instagram om hulp. Zij hee... See more

Company details

1. Children's Store
  2. Baby Clothing Store
  3. Baby Store
  4. Children's Clothing Store
  5. Children's Toys Store

Written by the company

Duurzame producten voor kinderen en volwassenen. We begonnen met onze eigen hydrofiele doeken, slabbetjes en siliconen servies. Inmiddels verkopen we naast ons eigen merk nog veel meer mooie, duurzame merken. Onze populairste producten nu zijn de zero waste producten zoals bowl covers en wasbare boterhamzakjes. Maar je bent bij ons ook aan het goede adres voor fijne kraamcadeaus, houten speelgoed, biologische verzorgingsproducten en nog veel meer. Van elke bestelling proberen we echt een feestje te maken.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

AANRADER

Hele fijne, mooie en duurzame producten. Er is nog persoonlijk contact waardoor communiceren over bestellingen heel makkelijk is. Goede service en alles is bespreekbaar. Fijne mensen met de juiste intenties en goede producten!

23 February 2023

Leuke, eerlijke webshop!

Ontzettend mooie spullen, altijd snel geleverd! Eigenaresse Laura is ontzettend behulpzaam bij vragen. Kortom: ik zou deze webshop aan iedereen aanraden!

16 February 2023

Mijn favoriete artikelen

De kracht van social media, zo kwam ik bij Tess & Tobi! En inmiddels al een paar mooie producten in mijn (keuken)kast. Mijn favoriet is toch echt wel de wasbare boterhamzakjes! Daarnaast gebruik ik voor mijn kindjes iedere dag het siliconen servies. Zo handig dat het niet zo makkelijk verschuift en dat het niet kapot kan vallen.
Ze is een ondernemer die haar hele ziel en zaligheid in Tess & Tobi stopt. En dat zie je wanneer je een pakketje opent ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Fijne webshop voor duurzame producten…

Fijne webshop voor duurzame producten en leuk kinderspeelgoed. De bowl covers gebruik ik zelf veel en mijn dochter is helemaal gek op de waterparels. Het persoonlijk contact is ook heel fijn, er wordt zelfs in de avond in het weekend met je meegedacht!

9 February 2023

Super fijne spullen

Super fijne spullen! We hebben veel besteld, wasbare boterhamzakjes, bowlcovers, speelgoed. En ben zo blij met de service en kwaliteit. En het is leuk ingepakt met een kaartje erbij!

16 January 2023

Hele fijne duurzame producten

Hele fijne duurzame producten. Laura geeft een persoonlijke touch aan de webshop wat ervoor zorgt dat je graag weer wil bestellen i.p.v bij grotere winkels. Wij zijn heel tevreden met de herbruikbare boterhamzakjes en gebruiken ze elke dag!

11 January 2023

Super fijne webshop

Super fijne webshop. Verschillende artikelen besteld. Een item was zelf ingepakt. Het was een cadeautje om uit te pakken, met leuke kaartjes erbij! Echt een aanrader om hier te bestellen. Producten zijn van goede kwaliteit en een leuke onderneemster achter de webshop!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne webshop, mooie artikelen!

Super geholpen en prachtige wasbare boterhamzakken! De avocado blijft mooi van kleur in de zakken en ze zijn heel gemakkelijk te wassen. Erg blij mee!

6 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hele fijn webshop met fijne producten

Hele fijn webshop met fijne producten! Je vind er van alles. Wij zijn hier helemaal fan van de boterhamzakjes en bowlcovers en ik bestel regelmatig andere dingen. En Tess & Tobi is ook super leuk om op instagram te volgen.

fantastisch

In 1 woord is Tess &Tobi fantastisch! Ik heb inmiddels al een hoop producten van hun liggen en stuk voor stuk zijn ze fijn in gebruik en soms echt lifesavers. Tess & Tobi is 1 van de meest menselijke ondernemingen die ik ken. De mensen er achter steken al hun tijd en liefde in dit bedrijf en dat is voel- en zichtbaar. Een hele dikke aanrader!

Een super fijne webshop!

Een super fijne webshop gerund door een (h)eerlijke ondernemer die je zeker ook op Instagram moet volgen voor een kijkje in de keuken. Met bovenal prachtige producten. Tijdens mijn laatste bestelling gegaan voor de Montessori messen. Weer heel tevreden over!

7 February 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look