See what reviewers are saying
Jag har länge sökt någon som kan komma hem och hjälpa mig när det krånglar med datorn.Det hittade jag. Han kom med väldigt kort varsel. Löste de problem som jag listat upp snabbt och elegant. Dessuto... See more
Hade problem med Wi-Fi i huset. Bokade hembesök för att lösa problemet. Vid första besöket diskuterade vi olika lösningar och prisidéer. Vid nästa besök, dagen efter, kopplades utrustningen in,... See more
Company details
Information provided by various external sources
Tekniksnabben är ett lokalt företag i Gävle som erbjuder hushållsnära IT-Tjänster. Vi får din teknik att fungera.
Contact info
80286, Gävle, Sweden
- 0704934748
- Info@tekniksnabben.se
- tekniksnabben.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag sökte hjälp med min TV och…
Jag sökte hjälp med min TV och kontaktade Er på kvällen och fick besked att någon kommer dagen efter 11.00. Det var punktligt besök och snabbt avklarat och mycket trevligt bemötande. Det blir säkert fler kontakter.
Grymma grabbar trevliga och kunniga
snabb och smidig hjälp
Tog kontakt med Tekniksnabben när Comhem gick över till digitala sändningar, för att få hjälp med inställning av tv´n. Det var bekanta som tipsade om dem. . Snabbt och smidigt fick jag hjälp.
Kommer snabbt och är trevlig och vänlig
Får snabbt hjälp och har ett trevligt bemötande.
Mycket nöjd tack vare en grabb som var…
Mycket nöjd tack vare en grabb som var jättetrevlig 👍😄
Snabbt och bra jobb.
Snabb återkoppling när jag ringde
Snabb återkoppling när jag ringde, besök hemma in om rimlig tid. Kunnig o trevlig tekniker som fixade problemet snabbt.
Kommer ta hjälp av tekniksnabben igen o rekommenderar till bekanta.
Gör skäl för namnet snabb
Gör skäl för namnet snabb. På 5 minuter efter telefonsamtal var en oerhört vaksam, kunnig, lyhörd ungdom på plats och lösta alla problem till en skälig kostnad. Hjälpen var värd hur mycket som helst då vi hade möjlighet att själva vara på plats bara några timmar eftersom vi bor på annan ort👍👍👍👍👍
Imponerad.
Professionell kille som kom på besök!
Kunnig och trevlig!!!
Kan varmt rekomendera firman för andra som behöver hjälp!
Adnan Cejwan är mycket trevlig
Adnan Cejwan är mycket trevlig, serviceinriktad och lyhörd både i telefon och i verkligheten. Han är mycket kunnig, snabb, artig, och lättsam att ha att göra med! En riktig stjärna!
Mvh
Tetha Åhs
Tekniksnabben lever verkligen upp till…
Tekniksnabben lever verkligen upp till sitt namn. Från beställning till leverans.
Samtidigt som de löser mina problem får jag lära mig någonting nytt. All respekt.
Ger en kanon bra service kan…
Ger en kanon bra service kan rekommenderas starkt.
Trevlig personal och kundbemötande.
trevlig kille som var till mej han var…
trevlig kille som var till mej han var toppen.
Hade problem med Wi-Fi i huset.
Hade problem med Wi-Fi i huset.
Vid nästa besök, dagen efter, kopplades utrustningen in, som Tekniksnabben köpt ut, via vår dator, och allt fungerade. Snabbt och proffsigt utfört.
Jag kommer att använda dem igen om behov uppstår.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.