Fantastisk service og betjening
Fantastisk service og betjening! Cykler i god stand. El fungerede rigtig godt :-)
Vi kommer igen
No history of asking for reviews
Vi kommer igen
Verdensklasse betjening af Team Læsø. Både når der er lejere og efter. Holder godt øje med huset, og hjælper hvis der er udfordringer. Min Quooker gik i stykker, lige inden ny lejer skulle rykke ind. Mette & Co. fik straks VVS Verner på banen og fik en reserve vandhane monteret og sendt den defekte til mig i Kbh. så jeg kunne få den repareret. De er nærmest tilgængelige 7 dage om ugen, og svarer altid lynhurtigt på mail eller sms.
Vi er ekstremt fornøyde med Team Læsø, vi har benyttet dem for å leie feriehus på deilige Læsø i en årrekke, helt tilbake til 2010. Alle husene vi har leid har vært veldig godt rengjort på forhånd, og holdt topp standard. Alle på Team Læsø er også svært hyggelige og behjelpelige, og svarer raskt på henvendelser. De beste anbefalinger fra oss! Marit, Oslo
Jeg er ejer på 4. år af et sommerhus på Læsø. De første år lejede jeg huset ud gennem et andet bureau, som jeg imidlertid blev mere og mere utilfreds med. Så jeg valgte at skifte til Team Læsø. Og det har været noget nær det perfekte valg. Der er tale om søde, positive og servicemindede personer, som holder, hvad de lover. Rengøringen er fin (Jeg har netop haft huset lånt ud til nogle venner, som roste rengøringen til skyerne). Der er styr på nøgler og aftaler. Der er styr på husets særheder. Der er kort sagt styr på alt, og jeg kan altid spørge om, f.eks. hvilke håndværkere Team Læsø kan anbefale. Det er super med et lokalt udlejningsfirma, og en rar følelse at tænke på, at pengene bliver på øen og ikke går til indiske investorer.
Kære Team Læsø
Vi er en familie, der normalt er gode til at se det positive og muligheder i alt, men den her oplevelse har været træls. Faktisk vil vi give den nul stjerner, men så kan vi ikke oprette en anmeldelse.
Vi har tradition for at feriere på Læsø hver påske med familien (Corona-perioden 20/21 undtaget). Derfor havde vi set rigtig meget frem til ferien i år.
Det er første gang, vi har lejet bolig gennem Team Læsø (Agersigen 22). Et udefra set charmerende gammelt renoveret hus med en hyggelig have. Billederne indefra tog sig også godt ud. Ak, billeder er taknemmelige. Da vi kom ind i huset blev vi mødt af en overvældende kraftig, tung og fugtig muggen/muldet lugt; meget ubehagelig og generende i luftvejene. Huset havde måske ikke været udlejet siden sidste sommer og var tydeligvis heller ikke rengjort siden. Derfor har vi før brug vasket enhver ting op. Vi var ikke taget på ferie for at gøre rent, så vi ”lukkede øjnene” og lagde os i sengene hver aften.
Det ubehagelige indeklima har hele ferien overdøvet det faktum, at det er tydeligt, at huset i sin tid er blevet indrettet af en kærlig hånd med fund af gamle sager, som kunne passe til husets alder.
Vi havde desuden et lille barn med, som ikke var rask. Min mand skrev til Team Læsø. De skrev tilbage, at vi skulle have tjekket huset først (de havde dog selv været ude og tænde varmepumpen) og kontaktet dem. De tilbød at sende én ud, som kunne rengøre huset dagen efter. Som vi oplevede det, handlede det om en gennemgribende hovedrengøring, som Team Læsø eller ejer naturligvis skulle have foretaget forinden, da det ville tage mere end en dag. Det kan aldrig være lejers ansvar at tjekke, når huset tydeligvis har stået tomt i en længere periode. Team Læsø spillede hurtigt bolden videre til ejer. De sagde, at ejer havde sagt, de havde gjort rent. Med sygt barn havde vi svært ved at overskue, hvad vi så skulle gøre i mellemtiden. Derfor sagde vi nej tak til, at de kom ud.
Varmepumpen var først lige tændt, da vi kom. Forestil jer et gammelt hus, som har stået ubeboet i lang tid (måske siden sidste sæson) uden varme. Fugten drev ned ad væggene på værelserne.
Huset beskrives med tre værelser med gode dobbeltsenge. Det må siges at være en overdrivelse. Vi er sikre på, at Team Læsø med den beskrivelse ikke selv har prøvet dem af.
En helt igennem dårlig oplevelse: Meget skuffende og misvisende i forhold til beskrivelsen af Team Læsø og af huset: Uhygiejnisk, uhumsk og et på længere sigt usundt indeklima. Alt, hvad vi har haft med, har måttet en tur i vaskemaskinen, da vi kom hjem, for at fjerne lugten.
Vi havde betalt for slutrengøring forud. Jf. den udleverede mappe med krav til rengøring ved afrejse var der overhovedet ikke blevet gjort rent inden ankomst. Derfor opleves det som om, vi har betalt for den første sæsonrengøring, som blot ikke var foretaget, inden vi kom.
Vi kan ikke bruge det til noget, at Team Læsø lægger ansvaret over på ejer eller på os i forhold til at tjekke det, som i sidste ende er et udlejningsselskabs ansvar forud for udlejning.
Hele oplevelsen har på ingen måde været i orden. Beskrivelserne bør afstemmes med virkeligheden, så man har en reel mulighed for at vælge til og fra.
Det hus lejer vi aldrig igen, og Team Læsø vil heller ikke være vores foretrukne valg.
Det er første gang nogensinde, vi virkelig har set frem til at komme hjem fra Læsø.
En normalt meget positiv familie, som elsker Læsø.
Rigtigt god oplevelse og venligheden i top. Helt sikkert et firma vi vil leje igennem igen.
Vi ankom med den sidste færge til Læsø, der var ruller for i huset og varmepumpen var tændt og dejligt varmt.
Kan også godt lide vi støtter øen lokalt når vi lejer igennem team Læsø :)
Venligt og meget hjælpsomt personale. Dejlige feriehuse på skøn plet i Danmark.