110% fantastisk
Var nede og spise burger på Tango igår, meget lækkert og vel lavet, gode råvare.
Cafe Tango emmer af god stemning.
Fornuftige priser, alt ok.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Cafe Tango emmer af god stemning.
Fornuftige priser, alt ok.
Vi havde bestilt nytårsmenu 31.-12.- 2022.
Forretten smagte dejlig og desserten ligeså! De små tappas var også udmærket. Meeeen!!! så var det sagt. Hovedretten var under al kritik! Et stort stk. oksesteak, der var så rødt og fuld af sener, at selv efter 8 min. i ovnen, som anbefalet, måtte steges yderligere på stegepanden!!
Så fulgte der ellers en gang kartoffelbuffe med, dvs. store kartofler, en gang hårdt kartoffelmos uden smag, som var uinteressant at spise! Kedelige rodfrugter. Det var det!.
Det var første og sidste gang vi købte mad fra Tango!
A. & J. Kugelmann
Vi var 7 i byen til en hyggeaften med tapas buffet. Vi var blevet anbefalet Tango Delikatesser af en kollega.
Der var suveræne, autentiske tapas. Hyggelige lokaler og betjening. Super kvalitet. Ud over tapas er der også et godt udvalg i økologiske drikkevarer, chokolade, mv, og det er ting man ikke får andre steder. Og priserne var endda helt menneskelige.
Kan varmt anbefales.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.