Tandarts West Reviews 1

3. Dental Clinic
  4. Emergency Dental Service
  5. Pediatric Dentist

Written by the company

Tandarts West is een moderne tandartspraktijk in Rotterdam West, gevestigd aan de Taandersstraat 121 (3026 XS) in de wijk Delfshaven. Ben je op zoek naar een tandarts in Rotterdam zonder wachtlijst? Bij Tandarts West kun je je als nieuwe patiënt direct inschrijven. We helpen patiënten uit heel Rotterdam, waaronder Delfshaven, Middelland, het Nieuwe Westen, Bospolder en Spangen. Onze tandartspraktijk in Rotterdam telt meer dan 25 KNMT geregistreerde specialisten en ons team spreekt zes talen, namelijk Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Frans en Duits. Zo voelen ook expats en internationale patiënten in Rotterdam zich bij ons meteen thuis. Bij Tandarts West kun je terecht voor een halfjaarlijkse controle, gebitsreiniging en mondhygiënist in Rotterdam, vullingen, een kroon of brug, implantaten, wortelkanaalbehandeling, orthodontie en Invisalign in Rotterdam, tanden bleken en facings. Ook voor de kindertandarts, de angsttandarts en spoed tandarts in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met de nieuwste behandeltechnieken, waaronder biomimetische tandheelkunde en een 3D scanner, in een rustige en toegankelijke praktijk op de begane grond met een drempelvrije ingang. Onze patiënten waarderen ons met een 4.8 score op Google, gebaseerd op meer dan 170 reviews. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. Een afspraak maken of inschrijven als nieuwe patiënt bij onze tandarts in Rotterdam West kan eenvoudig via telefoon 010 846 6539, per e-mail info@tandarts-west.nl of via onze website tandarts-west.nl.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De beste tandarts in Rotterdam

De beste tandarts in Rotterdam

Op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam? Dan ben je bij Tandarts West aan het juiste adres. Ik kom hier inmiddels met veel plezier en word elke keer weer vriendelijk en professioneel geholpen.

Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke aandacht: het team neemt echt de tijd om alles rustig uit te leggen en geeft eerlijk advies, zonder onnodige behandelingen. De praktijk is modern ingericht en werkt met moderne apparatuur, waardoor controles en behandelingen soepel en vrijwel pijnloos verlopen.

Ook praktisch is alles goed geregeld: je maakt eenvoudig online een afspraak en je wordt netjes op tijd geholpen. Voor iedereen die een betrouwbare tandarts in Rotterdam zoekt die kwaliteit en goede service combineert.

14 January 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look