Bedankt voor een bijzondere ervaring
Bedankt voor een bijzondere ervaring! Top locatie leuk gesprek ! En het belangrijkste fantastische foto's 🤩

Reply from Swipeshots
ik help mensen om beter uit de verf te komen op datingapps zoals Tinder, Bumble en Hinge. Want laten we eerlijk zijn: je kunt nog zo’n leuk persoon zijn, maar als je profielfoto’s niet kloppen, dan wordt het lastig in die eerste paar seconden waarop iemand beslist of ze naar rechts swipen. Swipeshots is ontstaan uit een combinatie van twee dingen: mijn liefde voor fotografie én mijn fascinatie voor hoe mensen zichzelf presenteren in de digitale wereld. Wat begon als een idee voor vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende service waar ik met heel veel plezier dagelijks mee bezig ben. Wat mijn werkwijze anders maakt? Ik hou het graag ontspannen en persoonlijk. Geen stijve studioposes, maar gewoon lekker samen op pad, in een stad of locatie die bij jou past, en ondertussen maken we foto’s die écht laten zien wie jij bent. Je hoeft geen model te zijn. Sterker nog: de meeste mensen die ik fotografeer vinden het in het begin een beetje spannend. Maar geloof me, binnen een paar minuten voel je je op je gemak, en ontstaat er ruimte voor spontane, echte momenten. Ik werk in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen en alles daartussenin. De shoots zijn flexibel, laagdrempelig en vaak ook gewoon gezellig. Veel van mijn klanten zeggen na afloop: “Dit had ik veel eerder moeten doen.” Dus… wil jij meer matches, betere gesprekken én foto’s waar je trots op bent? Dan help ik je daar graag bij. Stuur me gerust een berichtje, wie weet sta jij binnenkort voor m’n lens.
Netherlands

Reply from Swipeshots
Een topper! Hele relaxede en aardige kerel en de foto's zijn top.
Aanradertje. Gewoon doen en niet wachten!

Reply from Swipeshots
In een lekker ontspannen sfeer een mooie foto reportage gemaakt. Herman is een relaxte gast en het resultaat was perfect. Aanrader.

Reply from Swipeshots
Herman heeft oog voor het schieten van mooie foto’s! Binnen twee dagen geleverd en super tevreden. Direct online gezet en binnen mum van tijd tig leuke matches 👌🏻 Bedankt Herman

Reply from Swipeshots
Learn more about other kinds of reviews.