Bestellen bij Swan & Bloom ging heel…
Bestellen bij Swan & Bloom ging heel makkelijk en de verzending was verrassend snel. Had mijn microvezel handdoek snel binnen en alles zag er netjes uit. Kwaliteit voelt ook goed, dus helemaal tevreden.
Ik ben ontzettend tevreden met deze handdoek! Hij is niet alleen enorm praktisch in gebruik, maar droogt ook verrassend snel. Ideaal om mee te nemen onderweg, omdat hij licht en compact is. Daarnaast ziet hij er ook nog eens fris en stijlvol uit, er is duidelijk aandacht besteed aan het design.
Kortom een perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling. Absoluut een topaankoop (10/10)!
Klantenservice is top. Een vraag gesteld en kreeg gelijk reactie. Levering was ook zeer snel, binnen 1 dag geleverd!
Deze microvezel handdoek is zoveel beter dan een normale katoenen handdoek. Ik was eerst sceptisch omdat ik het wel een hele mooie handdoek vind maar niet zeker wist of het ook echt anders zou zijn. Nou dat is dus wel zo, echt zoveel fijner!
Ik zocht een handdoek die makkelijk mee kan in een backpack en dit werkt echt goed. Compact, licht en hij droogt snel genoeg om hem de volgende dag weer te gebruiken.
De handdoek is dunner dan een normale badhanddoek, dus daar moest ik even aan wennen. Maar hij droogt verrassend goed en is snel weer droog. Ideaal voor vakantie of weekendjes weg. Zou hem opnieuw kopen.
Ik had deze handdoek gekocht vlak voordat ik drie maanden ging reizen in Azië. Achteraf echt blij dat ik hem had meegenomen. In een backpack telt elke centimeter en deze neemt gelukkig bijna geen ruimte in.
Wat ik vooral handig vond is dat hij snel droogt. Als je veel onderweg bent en vaak van plek wisselt, heb je niet altijd tijd om te wachten tot alles droog is. Dan is het fijn dat je hem gewoon even kunt ophangen en hij vrij snel weer droog is.
Een echte aanrader dus!
Het is echt een mooie handdoek maar ook super praktisch en van goede kwaliteit. Ik heb de handdoek meegenomen op vakantie. Het is lekker licht, compact en droogt heel snel.
Afgelopen maand naar Thailand geweest en hiervoor had ik deze aangeschaft. Ik vond hem echt super fijn omdat ik hem makkelijk kon meenemen klein en daarnaast ook nog eens supper stijlvol. Super leuk.
Gebruik hem nu een paar weken en hij blijft mooi na het wassen. Geen pluisjes en de kleur blijft goed. Hij voelt zacht aan en droogt beter dan verwacht. Gewoon een fijne handdoek zonder poespas.
Learn more about other kinds of reviews.