See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har haft en lågpristork från jula förut där plasten i ollorna smälte och gjorde den obrukbar ganska omgående. Märkte på en gång att denna var något helt annat. Den är stabil och pålitlig och har de i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Torkar snabbt och bra. Rejäla ollor. Bra med värmereglage och tidsinställning. Bra att man kan köpa till fler ollor och bra att det finns silikonmattor till. Bra med bruksanvisning på svenska. (Hade... See more

Rated 5 out of 5 stars

Informativ hemsida, lätt att beställa och snabb leverans. Beställde på tisdagen och på torsdagen kom ett Schenker SMS att paketet var på utlämningsstället. Jag saknade bara ett besked per mail att pak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag tittade inte efter leveranstid när jag beställde en svamptork en fredag, vi skulle ut och plocka svamp på helgen. Trodde att jag skulle få den på måndag - tisdag. Den kom på torsdag. Så vi började... See more

Company details

1. Health & Medical

Information provided by various external sources

På Svamp.se hittar du allt som du behöver för att plocka, äta, och ha kul med svamp – verktyg, torkad svamp för färgning och de bästa svampböckerna. Dessutom Svamphuset, affischer, vykort, spel, antikvariat och second hand. Svamp.se ägs av InforMedia, H & M Svensson HB.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tillmötesgående

Tillmötesgående, trevliga och mycket snabb leverans!

7 September 2020

Tack för ditt omdöme. /Monica

Nöjd kund

Snabb leverans. Varorna motsvarade mina förväntningar. Kommer att handla på Svamp. Se igen.

7 September 2020

Reply from Svamp.se

Bra att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du gjorde dig tid att berätta om det. /Monica

Rated 5 out of 5 stars

Bra grejer och snabb leverans

Varorna var superfina och leveransen kom hem till dörren inom två dagar från att jag beställde. Väldigt nöjd.

10 August 2020

Tack för att du lämnar omdöme, Anton. Det betyder mycket. /Monica

Rated 5 out of 5 stars

Allt finns där för att man skall sätta…

Allt finns där för att man skall sätta igång sitt svamp jagande för säsongen.

Jag köpte 3 knivar, 2 luppar, lilla svampboken, och 3 visselpipor.

Sedan innan hade jag köpt stora svampboken och svamptorken.

Förvånad inte fler plockar svamp. Ryssar och greker exempelvis vet om denna berikande aktivitet där man både fångar sin egen måltid och får vara ute i den djupa naturen samtidigt. Utan att döda något djur dessutom.

Det är Karl von Linnés fel att inte fler svenskar plockar svamp då han såg dem som lustiga och i princip värdelösa. Han var brilliant inom växter men totalt kompetent inom svamp. Och än idag vågar svenskar bara äta i princip kantareller och champinjoner.

Oerhört nöjd, mycket billigt i och med att för samma peng kan jag Skörda om och om igen varje år och attraktivt för mina vänner att hänga med när allt finns.

Man vet inte med matpriserna i framtiden häller.

Vissa tänker det har lågt med vitamin och mineraler, men ensymer är en annan grej och bakterie floran är ju komplex. Få rediga expriment existerar inom matsvampar och dess näring men mycket intressant har kommit inom svamp de sista åren. Håll utkik. Paul Stamets har hjälpt mig få upp intresse, kika jre podcast Paul stamets.

19 July 2020

Reply from Svamp.se

Tack så mycket för att du delar med dig av svampintresset och av din erfarenhet av köp hos Svamp.se. Lycka till med årets säsong. /Monica

Stämmer!

Produkten beskrevs bra på företagets hemsida, det som levererades stämde och fungerade bra.

13 July 2020

Reply from Svamp.se

Tack för att du gjorde dig tid att lämna omdömet, Sven. /Monica

Snabb leverans!

9 July 2020

Tack för ditt omdöme. Trevlig fortsättning på sommaren. /Monica

Snabbt!

Snabbt! Snyggt!

21 June 2020

Tack så mycket för ditt omdöme, Barbro! /Monica

Kanonbra

Kanonbra! Mycket snabb leverans.

7 June 2020

Tack för ditt omdöme, Jimmy!/Monica

Dörrex är bäst .

18 May 2020

Hej Despina!
Vi är fullständigt överens :)
Tack för att du delar med dig.
Hoppas du får en härlig säsong./Monica

Så nöjd

Så nöjd, tusen tack:)

18 May 2020

Reply from Svamp.se

Tack så mycket för ditt omdöme, Maj!/Monica

Toppen!

Snabb, trevlig och personlig service. 🙂👌

13 May 2020

Tack, Camilla! Välkommen åter/Monica

Tallnaturskogens vedsvampar.

En mycket bra bok som kan följa med ut i fält Lätt att ha ryggsäcken. Ser boken som ett bra komplement till Lars Salomons "Fältflora över signalarter i skog".
Nu kommer önskan om fortsättnig med "Grannaturskogens vedsvampar" kanske kan bli ett kommande projekt för SMF. Visserligen har vi ju Johan Nitares enormt fina bok " Skyddsvärd skog" men den är inte lämplig att ta med ut i skogen för fältbruk.
Tack för ett bra initiativ att ge ut särtrycket samt bra bilder med artbeskrivningar.

6 May 2020

Reply from Svamp.se

Tack för ditt omdöme. Jag ska föra vidare din önskan om fortsättning./Monica

Svamptork

Ska skaffa fler tallrikar.

4 May 2020

Tack för ditt omdöme./Monica

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look