Frederikssund Tandcenter Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeanette og Birgitte gav mig en flot behandling, da jeg slog min ene fortand løs. Både akut, og den efterfølgende rodbehandling og affarvning, så det nu hverken kan ses eller mærkes at min ene fortand... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk - en stor pengemaskine De ville rive raske og sunde tænder ud fordi min tandkød dækkede 40 procent af tand. De lytter ikke til hvad man siger. Og gør ting som de ikke har fået besked på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i mange år været patient i Frederikssund Tandcenter og vil gerne takke for altid god og empatisk behandling.

Company details

1. Dentist

Information provided by various external sources

Tandlægerne hos Frederiksund Tandcenter udfører alt fra forebyggende tandpleje, kosmetiske behandlinger til akut tandbehandling og kirurgiske indgreb.

4.3

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste tandlæge jeg har haft nogensinde...

Jeg har i mit lange liv på 50 år været forbi mange tandlæger. Frederikssund Tandcenter er det bedste sted jeg nogensinde har været. Særligt Birgitte er så vild dygtig til faget. De bedste løsninger, hun lytter og er yderst konstruktiv og vi finder altid den beste løsning sammen. Hendes faglighed er høj og hendes håndværk sublim når der skal udføres. Jeg har anbefales hende til min veninde, der har samme oplevelse og som nu bor i udlandet, og som rejser hjem til DK for at komme til tandlægen netop hos Frederikssund Tandcenter. Klart 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

1 April 2026

Hold jer væk

Hold jer væk - en stor pengemaskine

7 May 2026

Ikke mere tandlæge skræk

Jeg har, skal nok skrive havde tandlæge skræk. Nu kan jeg sagtens komme uden de store problemer
Jeg bliver mødt at nogle søde piger i receptionen, Bushra og Camilla og kan med ro i kroppen gå ind til Lene eller Jannet
Tak for jer

12 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hvis du vil beholde dine tænder så bliv…

Hvis du vil beholde dine tænder så bliv væk fra denne klinik.
Jeg stoppede for flere år siden, da behandlingen blev problematisk omkring paradentose. Da jeg fik betændelse i kæben., ville tandlægen ikke udskrive antibiotika.

Min kone forsatte men at bruge klinikken.
Ved et tilfælde blev hun sendt ind til en anden tandplejer. Da hun klagede over ondt i tænderne og tandkød, var beskeden at hun jo skulle gå til tandlægen regelmæssigt. Der har været ca 3 måneder mellem besøgene…..
Besøgte herefter en anden klinik, som var rystet over hvor dårligt tænderne var renset. Det havde udviklet sig til paradentose.
Efter flere behandlingen er dee nu ved at være styr på tandkød og tænder.

Efterfølgende har klinikken undladt at indberette til sygeforsikring Danmark. Har ringet og rykket, men stadig ingen indberetning det er nu 3 måneder siden.

Elendig, ubrugelig klinik.

BLIV VÆK……..

15 January 2024
Frederikssund Tandcenter logo

Reply from Frederikssund Tandcenter

Kære Peter Olsen
Vi er kede af at høre om Jeres oplevelse på vores klinik. Det tager vi meget alvorligt.
Vi har læst din kones journal igennem og kan ikke genkende din beskrivelse af forløbet på klinikken.
Vi kan fagligt stå inde for den behandling, der er blevet tilbudt, men det vil jo altid være et samarbejde mellem patient og tandlæge.. specielt når det drejer sig om paradentose.

M.h.t. Danmarkstilskud så beklager vi fejlen. Dette er nu bragt i orden.

Vi ønsker Jer held og lykke videre frem.

Mvh Tandlæge Jannet Daarbak

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke andet end at give ros til…

Jeg kan ikke andet end at give ros til alle de som har være omkring mig i den årrække jeg har været hos dette fortrinlige tandlægecenter.
En særlig ros til Birgitte som hver gang har ydet en fantastisk service men lige fra man træder ind i receptionen som bliver man altid mødt af skønne smil som alle kender en.
Det giver tryghed.
En stor tak til jer.🥰🥰

17 April 2024

Bedste tandlæger i DK

Jeg har været kunde hos Jasmin Khalili hos Frederikssund Tandcenter i en længere periode og er enormt glad for hendes professionalisme. Klinikken er fantastisk og man bliver altid mødt med et smil i receptionen. Priserne er medgørlige, og man får en rigtig god service hver gang. Jeg vil til hver en tid anbefale Frederikssund Tandcenter.

8 October 2023

Trygge hænder

Har været igennem et længere (kompliceret) forløb, med implantater. Det tog lidt tid at komme i mål, men det var mest pga. den super ærlige og fantastiske service som jeg modtog fra Jeanette, også Busra :-).

Mange tak - jeg kan varmt anbefale alle at besøge Frederikssund tandcenter. Også hvis du har tandlæge skræk.

26 May 2023

Bare jeg kunne jeg give 10 stjerner

Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
Man skal lede længe efter så god og tryg en oplevelse 🙏🏻
Birgitte er utrolig serviceminded, fagligt dygtig og skaber tryghed med det samme hun træder ind i rummet. Min tandlægeskræk er mindre, efter at have været hos hende. Thumbs up herfra!

10 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super god og tryg oplevelse

Jeg har fornyeligt været hos Birgitte for første gang, hun er altid meget imødekommende og professionel, har sjældent følt mig så tryg i en tandlægestol og det selvom jeg lider af tandlægeskræk.

2 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har for nyligt skiftet til…

Jeg har for nyligt skiftet til Frederikssund Tandcenter og skulle have gjort det for længe siden! Jeg er super tilfreds og Birgitte er både sød, imødekommende og meget kompetent. Jeg er virkelig glad for min nye tandlæge! Kan kun anbefale klinikken

4 May 2021

Take a closer look