Subwaykolding Reviews 17

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi plejer at være inde og hente…

Vi plejer at være inde og hente aftensmad efter at have handlet i Bilka Kolding. Det er så slut nu efter at i har fået skærm til bestillingen, ikke mere vi kan se hvad vi bestiller og en dårligt opstilling til at se hvad vi skal have i. Førhen kunne vi se og pege hvad vi ville have i vores brød . Det er sidste gang vi besøger jer mere. Ærgerligt at I ødelagde denne gode butik 🤬🤬🤬

1 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Faktisk ingen stjerner herfra mere

Faktisk ingen stjerner herfra mere , vi elskede subway forhen , men det nye system med at bestille på skærme medførte at vores sandwich ikke var korrekte da jeg kom hjem og der manglede masser af fyld der plejer at være mere fyld end brød , og er træt af man ikke kan stå og se og bestille ved skranken , kommer ikke der mere desværre øv øv

23 January 2026

Dårelig oplevelse

Bare ikke det samme mere. Nu er man ikke med til at se de laver sandwishen længere. Jeg fik stort set ikke noget tun i min tunsandwish.
Jeg kommer ikke tilbage igen. Jeg VAR stor fan.

29 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har brugt dem meget før i tiden og var…

Har brugt dem meget før i tiden og var nu tilbage ! For allersidste gang efter de har fået skærme til at bestille din sandwich ekstrem dårlig it-system hvor du skal udpege hver enkelt del der skal i din sandwich og hvilke tips og drikkevarer du skal have med , som du selv skal putte i posen bagefter!!
Nu mangler de kun når man selv skal lave sandwichen !

27 November 2025

Forkert mad

Ny bestillingssystem - 2 ud af 4 sandwich var forkerte. Brødet var forkert, dressing byttet rundt, og der manglede flere slags tilbehør. Overvejer om jeg gider handle der efter det nye system, man ved ikke hvad man kommer hjem med.

29 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Forkert sandwich ud fra bestilling

Subway har fået bestillingsskærme i stedet for bestilling ved disken. Dette har resulteret i at den sandwich vi bestilte OVERHOVEDET ikke stemmer overens med den vi fik. Super ærgerligt da jeg kommer på Subway mindst 1 gang hver 14. Dag og dette gør desværre at jeg ikke har lyst til et genbesøg. Så hellere bestille et sted hvor jeg får hvad jeg bestiller.

18 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice og nærig med råvarerne

I yder seriøst en dårlig kundeservice. Den medarbejder der betjente mig, en lav, mørkhåret kvinde, udviste ingen venlighed eller smil, på trods af, at jeg selv mødte hende med høflighed. Der var kun tre kunder i butikken, men hun skabte en stressende stemning og gav mig følelsen af, at jeg stod i vejen. Hun lyttede ikke ordentligt, som om der ventede en lang kø bag mig, hvilket slet ikke var tilfældet.

Derudover synes jeg, at jeres medarbejdere er alt for nærige med råvarerne, når de laver en sandwich. Det er skuffende at betale over 80 kr. for en sandwich, der mest bestod af brød og næsten ingen fyld. Det er simpelthen spild af penge. Jeg havde forventet en mere mættende og tilfredsstillende oplevelse.

Det var en skuffende oplevelse, og sidste gang vi besøger jeres restaurant.

30 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service og lækre friske…

Fantastisk god service og lækre friske sandwiches!
Var forbi med familien i går og blev mødt af en super sød og kundevenlig medarbejder, der virkelig formåede at få inddraget specielt børnene i at få lavet sandwich 🙏 Kommer helt sikker igen.

18 June 2025

Lukket før tid

Lukket før tid, selvom de var i gang med andre ordre, fik vi besked på vi har lukket, inden klokken 18.

31 May 2025

Var løbet tør for brød

Var løbet tør for brød, yep en sandwich bar der er løbet tør for brød 🤔. En halv time før lukketid hvis ikke længere, og vi var kørt langt for at få det. Ærgeligt.

14 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pick-up subway Kolding

Pick-up subway: bestilling og betaling via nettet, kør ud til storcentret - ring og sig, at du holder udenfor - og din subway bestilling kommer ud til dig + en lækker cookie.
Superlet og lækkert!

6 February 2023