Company replied
Company replied
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam Zonder problemen mijn bestelling retour kunnen sturen Vlotte service
Versturen vrij snel, kwaliteit van de producten is goed en ze hebben leuke sublimatie artikelen. Als er iets mis gaat lossen ze het prima op. Kortom is bestel hier een volgende keer weer
Bij SublimatieNederland.nl geloven we dat het maken van unieke producten leuk, toegankelijk én betaalbaar moet zijn. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan sublimatieproducten van topkwaliteit – speciaal geselecteerd voor creatievelingen, startende ondernemers en ervaren drukkerijen. Van blanco mokken en sleutelhangers tot aluminium fotopanelen, kleding en textiel: wij leveren alles wat je nodig hebt om jouw ideeën tot leven te brengen. We onderscheiden ons door onze scherpe prijzen, betrouwbare kwaliteit en snelle levering uit eigen ruime voorraad. Wat je ziet op de website, hebben we écht op voorraad – zo kun je snel aan de slag. Of je nu net begint of al jarenlang sublimatieproducten bedrukt: bij ons vind je het gemak, de zekerheid én de service die je zoekt. Onze klanten waarderen niet alleen het grote aanbod, maar ook onze duidelijke communicatie en persoonlijke aanpak. We houden het graag eenvoudig, zonder poespas. Geen formeel gedoe – wel een webshop waar je op kunt bouwen. We verzenden door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling altijd snel en netjes wordt geleverd. Welkom bij Sublimatie Nederland – jouw betrouwbare partner in sublimatie!
Vreeswijksestraatweg 22, 3432 NA Nieuwegein, Nieuwegein, Netherlands
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam
Zonder problemen mijn bestelling retour kunnen sturen
Vlotte service
Zeer tevreden. Pakket was snel binnen en kwaliteit is ook zeer goed.
Altijd snel geleverd, als er iets mis gaat wordt het snel opgelost. Ik wordt hier blij van 👌🏼
Het probleem waar ik mee zat werd goed opgepakt door Jordy. Wat ik verwarrend vind van de website dat je denkt binnen 1 tot 3 dagen in huis. In mijn geval heeft het 12 dagen geduurd. Daar moet beter over gecommuniceerd worden met de klant. Want ik wist dus niet dat 1 tot 3 dagen is om de order te verwerken. En dat de bestelling uit Polen moet komen.
Je krijgt snel antwoord op je vragen en ze zijn super vriendelijk. Als er problemen zijn worden ze snel opgelost! wat wil je nog meer?
Geweldig bedrijf!
Ontzettend lang op de bestelde producten wachten.
Op 4-11-2025 besteld en ik moet nu nog steeds een deel van de bestelling geleverd krijgen.
jammer dat er wat mis ging met de bestelling.koste me wel een klant .wel goede backfeet en snel . de prijzen zijn wel goed. alleen denk ik dat zij veel in duitsland bestellen en niet vanuit nieuwegein versturen. maar dit is maar een formaliteit.
Keurig geregeld en nette prijs en nette artikelen
Ik bestelde online een artikel. Nadien bleek deze niet meer verkrijgbaar te zijn. Dit artikel was ook al reeds betaald. Jammer
Wel werd het bedrag vlot terug betaald.
Inhoudelijk goed alleen een beetje jammer dat de dame die de training gaf op enig moment tegen mij als gekleurde vrouw over de slavernij begon. Beetje onprofessioneel en snap niet goed wat de slavernij met Excel te maken heeft.

Reply from Sublimatie Nederland
De buren vonden de zending in onze voortuin in de gietende regen. Gelukkig was de inhoud nog redelijk intact.

Reply from Sublimatie Nederland
Learn more about other kinds of reviews.