Banner for Style in Travel

Style in TravelReviews

1,068
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze eerste ervaring met Style in Travel was uitstekend. De reis die ze voor ons hadden uitgestippeld was prima verzorgd, alles klopte. De vlucht met Air Europa, een maatschappij waar we nog nooit van... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.

Reizen is beleven

Written by the company

Waarom Style in Travel?
Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden.
Uw reis is in goede handen!
Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Kies voor de zekerheid van een pakketreis

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.

Met een pakketreis heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, ook als er iets onverwachts gebeurt. U profiteert van wettelijke bescherming, één aanspreekpunt en ondersteuning wanneer uw reis anders verloopt dan gepland.

Contact info

Extra voordeel voor uw reis

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang € 35 korting op uw reis.

Excellent

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

(1,068)

228 reviews in the last 12 months

Write a review

Leuk samengestelde reizen

Snelle reactie, denken mee met je wensen. Leuk samengestelde reizen.

26 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat de service zo bevallen is. We wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Henriette.

Rated 5 out of 5 stars

Locatie hotel prima en mooie plaatsen…

Locatie hotel prima en mooie plaatsen in de arena

30 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze mooie review. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van de Opera. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Michelle

Rated 5 out of 5 stars

Opnieuw een reis geboekt via style

Opnieuw een reis geboekt via style. Ook nu. Weer werd er geluisterd naar onze wensen en snel en makkelijk een reis op maat gemaakt. We zien er erg naar uit.

26 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te vernemen dat u weer bij ons geboekt heeft. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Alesia

Dynamisch

Andere jaren werd ik gebeld en op basis van wat ik vertelde had ik het idee dat er speciaal iets werd samengesteld. Dat gevoel had ik nu niet. Ik heb uiteindelijk door dat gevoel alle hotels zelf gecontroleerd, terwijl je juist wilt kunnen varen op een agent.
Omdat ik zoveel aandacht moest besteden aan het checken of de accommodaties aan onze eisen voldeed, had ik niet goed genoeg de data van onze reis gecontroleerd. Ondanks dat ik dat had doorgegeven, was het foutief overgenomen.
Ondanks dat ik mijn reis al had bevestigd, hebben jullie dat aangepast. Dus allemaal goed gekomen, maar vind het wel slordig.

15 June 2026

Reply from Style in Travel

Wij vinden het jammer om te lezen dat u deze keer niet hetzelfde gevoel had als bij uw eerdere boekingen. Juist het persoonlijke contact en het zorgvuldig samenstellen van een reis die aansluit bij de wensen van onze reizigers zijn belangrijke onderdelen van onze werkwijze. Het spijt ons dat dit gevoel bij u minder aanwezig was dit keer.

Uw opmerkingen nemen wij ter harte en zullen wij intern bespreken. Feedback van reizigers zoals u helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Groet, Daniel

Rated 4 out of 5 stars

Het was goed geregeld

Het was goed geregeld, boekingsproces verliep soepel, kon worden aangepast en de app was fantastisch.

14 June 2026

Reply from Style in Travel

Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was en dat het boekingsproces soepel verliep. Ook zijn we blij dat de gewenste aanpassingen mogelijk waren en dat onze reisapp zo goed is bevallen. Juist tijdens een reis vinden wij het belangrijk dat alle informatie overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk is.

Bedankt voor het vertrouwen in Style in Travel. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Groet, Daniel

Mooie reis gehad

Het was heel eenvoudig om de zorgvuldig samengestelde reis te boeken. En met de handige app heb je alle informatie bij de hand. De reis heeft volkomen aan de verwachtingen voldaan.

13 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Graag zien we u in de toekomst terug op een van onze reizen. Groet, Isabel

Echt maatwerk!

Het boekingsproces verliep vlot en er werd echt maatwerk verleend.

18 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te vernemen dat alles zo snel en soepel verlopen is. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Groet, Michelle.

Rated 5 out of 5 stars

Alles liep van een leien dakje

Alles liep van een leien dakje. Kleine wijzigingen snel doorgevoerd. Overzichtelijke site

17 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Spanjr. Groet, Daniel

Mooi samengesteld reisaanbod

Mooi samengesteld reisaanbod. Alle boekingen en vouchers prima geregeld.

16 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze mooie review. Goed om te vernemen dat u een goede reis heeft gehad. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Daniel

Snel geregeld

Snel geregeld

9 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

neem bij problemen meteen contact op met Style in Travel

Wij maken een rondreis door noord en centraal Griekenland. Wij hadden een aantal problemen met de huurauto en met de hotelkamer in Litochoro. Na een gesprek met de hotelmanager en vlot ingrijpen door Style in Travel zijn deze naar tevredenheid opgelost.

13 June 2026
Unprompted review

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw reis niet geheel verloopt zoals verwacht.

Mijn collega zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen om uw melding verder te bespreken en te bekijken wat er precies aan de hand is en hoe wij deze situatie voor u het beste kunnen oplossen.

Wij willen u wel graag meegeven dat meldingen die via een reviewplatform worden geplaatst niet altijd direct bij ons terechtkomen. Daarom adviseren wij om tijdens de reis bij vragen, problemen of onverwachte situaties rechtstreeks contact met ons op te nemen via ons noodnummer of kantoor. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u waar mogelijk direct bij te staan en kunnen vaak sneller naar een passende oplossing zoeken wanneer wij tijdens de reis gelijk op de hoogte worden gebracht.

Mijn collega van de product afdeling belt u spoedig.

Met vriendelijke groet, Daniel

Prachtige reis gemaakt in Puglia

Prachtige reis gemaakt in Puglia. Alles wat in de puntjes goed geregeld. Hele mooie accommodaties. Goede informatie! Al meerdere keren met Style travel gereisd en steeds met grote tevredenheid

8 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te horen dat u een mooie vakantie heeft gehad in Italie. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Elsa

Rated 5 out of 5 stars

Een fantastische rondreis over Corsica!

Het boekingsproces verliep heel vlot. Met de app van Style in Travel heb je alle informatie m.b.t. de rondreis. De verschillende hotellocaties waren erg plezierig.

10 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van uw reis op Corsica. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Ruben

Goede offerte

Goede offerte, duidelijke info.

8 June 2026

Bedankt voor uw mooie review. Groet, Daniel

Rated 5 out of 5 stars

Een eerste kennismaking met Style in Travel (spoiler: bevalt zeer goed).

Wij hebben voor het eerst een reis geboekt via Style in Travel en het is ons zeer goed bevallen. Wij hebben verzocht om maatwerk en de informatie die wij kregen zag er fantastisch uit. Ook telefonisch contact verliep goed en zeer vriendelijk en meedenkend. De app is een heel handige toevoeging met goede tips en die je zelfs naar de diverse lokaties laat navigeren.

2 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Rated 5 out of 5 stars

Alles prima geregeld prachtige vakantie…

Alles prima geregeld prachtige vakantie gehad in Italië ( Puglia)

4 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van uw reis door Italie. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Elsa

Rated 4 out of 5 stars

Boekingsproces

Duidelijk en snelle communicatie.

4 June 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de review. Wij wensen u een mooie vakantie toe in Italie. Groet, Isabel

Rated 5 out of 5 stars

Style in Travel heeft prima maatwerk geleverd!

Style in Travel heeft op een hele plezierige, professionele en snelle wijze maatwerk geleverd bij het samenstellen van de reis, rekening houdend met eigen wensen. Het uiteindelijke reisvoorstel was zeer uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk en ook aantrekkelijk gevisualiseerd met afbeeldingen van de hotels en de te bezoeken locaties. Het contact met de medewerkers van Style zeer positief.

21 May 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Er staat voor u een hele mooie reis op de planning. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look