Echt een teleurstellende ervaring. Volledige bestelling geretourneerd en tóch niet het volledige bedrag teruggekregen. Meerdere keren contact opgenomen en zelfs gewezen op de wetgeving, maar daa... See more
Company replied
Company replied
Jasje Elise besteld. Snelle levering, mooie kwaliteit, prima prijs! Volgende bestelling komt eraan, wil nu ook die mooie jeans erbij. Kan deze site echt aanbevelen!
Ik heb een bloesje en bodywarmer besteld, goede kwaliteit en mooie kleding! Ik had een vraag over de bodywarmer, deze werd snel beantwoord en ben vriendelijk geholpen. Ik ga vaker hier vaker kleding b... See more
Leuke en betaalbare kleding voor dames & kinderen!
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
4 artikelen besteld, 1 retour gedaan, geld stond binnen 24 uur weer op mijn rekening. Echt een verademing met andere webshops waar ik soms weken moest wachten.
Prachtig vogeljasje voor mijn vriendin gekocht. 1 dag verzending en hele mooie kwaliteit.
Meerdere keren contact opgenomen en zelfs gewezen op de wetgeving, maar daar wordt gewoon langsheen gewerkt.
Dit voelt gewoon als bewust proberen kosten in te houden. Ik bestel hier niet meer!

Reply from Styleboetiek
Ik had n jasje besteld, maar de kleur stond me niet. Ik had t ook nog eens snel nodig. Via app afgesproken dat ik het retour zou sturen, nieuwe jasje was er snel en op tijd! Deze service maak je niet vaak meer mee. Ik kom hier zeker terug. Kleding is ook prachtig! Vriendelijk geholpen!!! Echt 5 sterren!!!!!!
Super service! Goede kwaliteit kleding en snel geleverd!
Hele goede service en een snelle reactie op mijn vraag. Ga hier zeker vaker bestellen
Wat een super service! Ik wou een jasje bestellen maar opeens was er geen voorraad meer. Via Instagram contact opgenomen en bleek dat de jasjes werden aangevuld. Kon binnen no time toch nog bestellen. De volgende dag had ik mijn aankoop thuis.
De kleding is prachtig! De mens erachter nog mooier. Zelden wordt je via een site zo spontaan, klantvriendelijk en service gericht geholpen! Een echte aanrader!
Mooie kleding en van goede kwaliteit! Website lekker overzichtelijk! Helemaal fan!
Super goede service en vooral leuke kleding voor mijzelf en voor mijn dochter, ben echt super blij met mijn aankopen 😁
Fijne service.
Ik wilde mijn vrouw verrassen met een jasje dat ze had gezien, maar ik had de maat verkeerd ingeschat. Het retourproces verliep soepel
truitje besteld en supersnel ontvangen.
mooi truitje lekker zacht en van goede kwaliteit ik ben zeer tevreden ga zekers nog wat kopen bij hun
Super goede kwaliteit. Snel geleverd. Aanbeveling!!
Super goede levering, een goede kwaliteit van de dingen die ik heb besteld en ook nog een goede communicatie en mooie webshop!
Snelle verzending.. goede prijs kwaliteit verhouding..prima!
Heel mooi jasje gekocht hier, snelle bezorging en goede kwaliteit! Bedankt!
Mooi jasje gekocht goede kwaliteit en snelle levering.
Marida
Jasje Elise besteld. Snelle levering, mooie kwaliteit, prima prijs!
Ik heb een bloesje en bodywarmer besteld, goede kwaliteit en mooie kleding! Ik had een vraag over de bodywarmer, deze werd snel beantwoord en ben vriendelijk geholpen. Ik ga vaker hier vaker kleding bestellen!
Super vriendelijk geholpen. Hele leuk kleding en goede communicatie! Echt een aanrader. Ga hier zeker vaker bestellen!!
Learn more about other kinds of reviews.