See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijne mooie kleding, snelle levering, en keurig netjes verpakt! Net een cadeautje dat je uitpakt. Daarbij zit er altijd nog een leuke gadget! Super tevreden!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Studio Lienne. De pasvorm is perfect, het zit super comfortabel en oogt tegelijk mooi gekleed. Ook de levering verliep vlot en correct. Absoluut een aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fijne ervaring met Studio Lienne! Ik had een mooi tasje besteld en na even mailcontact heeft Eline ervoor gezorgd dat mijn bestelling extra snel werd verzonden, zodat ik het nog mee kon nemen op... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Haute Couture Fashion House

Written by the company

Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne online site

Fijne online site. Travelkleding en andere artikelen van mooie kwaliteit. Heeft ook leuke aanbiedingen waar je goed van op de hoogte wordt gesteld. Als je pre order kiest houden ze je ook op de hoogte. Wordt netjes verpakt met een persoonlijke touch. Bestel gerust!

24 September 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een fijne review, dankjewel Anneliese! We zijn blij dat je onze service en persoonlijke touch waardeert.

Compliment voor de bezorging

De bestelde broek was niet voorradig. Ze hebben erg hun best gedaan om deze voor mijn vakantie te bezorgen. En.. dat is gelukt! Het app-contact hierover verliep zeer vlot! Bedankt!

Reply from Studio Lienne

Hoi Marian, bedankt voor je mooie waardering. Fijn dat we je zo prettig hebben kunnen helpen met een goede oplossing Veel plezier van jouw aankoop!

Mooie kleding

Snel geleverd, netjes verpakt. Altijd mooie kleding.

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je mooie beoordeling Carina, heel leuk dat onze kleding zo goed bevalt. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

snelle verzending goede communicatie

snelle verzending goede communicatie

Reply from Studio Lienne

Hoi Griet, wat leuk dat je tijd hebt genomen om ons zo'n mooie beoordeling te geven. Ik hoop dat je aankoop naar wens is en je er veel plezier van hebt. Tot een volgende keer!

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit! Goed retoufbeleid en service.

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je tijd voor deze mooie waardering Jolanda. Fijn dat we je een prettige manier van online winkelen hebben kunnen geven. Veel plezier van je aankoop!

Mooie travelkleding

Mooie travelkleding, snelle service. Zeker een aanrader!

18 September 2025

Reply from Studio Lienne

Hoi Jitske, leuk dat je de tijd hebt genomen om ons zo'n mooie waardering te geven, dat wordt zeer gewaardeerd. Hopelijk weer tot een volgende keer!

Rated 1 out of 5 stars

Voor een ( tuin-) bruiloft had ik een…

Voor een ( tuin-) bruiloft had ik een taupe travelstof broek en colbertje besteld en daarbij een witte blouse. Wat bleek, de blouse was ook taupe dus retourneren. Nadat ik meerdere apps. gestuurd had en de eindtijd van retourneren in zicht kwam heb ik de retourkosten zelf betaald terwijl het de fout is van Studio Lienne, denk jij dat ik dat terug ga krijgen na meerdere verzoeken en uitleg? Niet dus, ik geef Studio Lienne daarom een dikke onvoldoende voor bereikbaarheid en en hun sociale vaardigheden zijn ver te zoeken. Geef toe dat je fouten maakt en stort die extra gemaakte kosten gewoon terug. Ik zal er nooit meer iets bestellen. Gr. Joline

18 September 2025

Beste Joline,

Wat jammer om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Het spijt ons dat je de verkeerde kleur blouse hebt ontvangen, dat had uiteraard niet mogen gebeuren. Wij lossen dit soort situaties altijd graag snel en netjes op.

Omdat je zelf het retourproces hebt gestart, zijn de kosten inderdaad niet automatisch via ons systeem vergoed. Zoals we ook in ons retourbeleid vermelden, vragen we klanten bij een foutieve levering altijd eerst even contact met onze klantenservice op te nemen. Dan zorgen wij direct voor de juiste oplossing en nemen we uiteraard ook de retourkosten voor onze rekening.

Ondanks dat het proces anders is gelopen, hebben we meerdere keren aangegeven de door jou gemaakte kosten alsnog te willen vergoeden. Het is jammer dat we je daar niet in hebben kunnen bereiken en dat dit tot onvrede heeft geleid.

Wij staan er altijd voor om fouten vanuit onze kant netjes op te lossen en de kosten te vergoeden. Jammer genoeg is dat in dit geval niet gelukt, ondanks dat wij meerdere keren hebben aangeboden de gemaakte kosten te vergoeden.

Eline

Geweldige service van Studio Lienne

Geweldige service van Studio Lienne. Ik wilde na mijn aankoop toch een andere kleur. Snel reactie gekregen op mijn verzoek, het kon! De stola is prachtig, heel mooi verpakt en binnen een paar dagen geleverd. Echt top!

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn we blij mee! Fijn dat je aankoop ook zo naar wens is, we hopen dat je er veel plezier van zult hebben :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hele mooie kleding en top service .

Hele mooie kleding en top service .
Ik twijfelde over een maat broek , maar het duurde nog 3 weken voordat de andere maat binnen was, kon dus pas na 3 weken omruiling doen , was geen probleem.
Uitstekend geholpen !!

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je mooie waardering Anita, leuk dat je onze service als zo goed hebt ervaren. We hopen je weer snel te zien!

Echt mooi!

Op zondagavond besteld en dinsdags al geleverd! Niet in een zak maar netjes in vloeipapier met een lint erom heen in een doos. Echt een cadeautje voor jezelf. Een klein cadeautje erbij maakte het helemaal af. Prachtige kwaliteit en de maat meteen goed. Blij mee!!

16 September 2025

Reply from Studio Lienne

Wat fijn dat we je zo hebben kunnen verrassen en dat je het snel in huis had! Bedankt voor je mooie beoordeling Caroline, wellicht weer tot een volgende keer.

Hoge kwaliteit

Ik heb een rode omslagdoek besteld, in kasjmier. De volgende dag werd deze prachtig verpakt al geleverd. Heel blij mee!

12 September 2025

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je mooie waardering, veel plezier van de omslagdoek!

Alles Top!!

Snelle levering. Prima service. En helpen je mee met oplossingen te vinden. Super fijn! Ik ga zeker vaker bestellen!

15 September 2025

Reply from Studio Lienne

Hi Sjan, fijn dat we je goed en naar tevredenheid hebben kunnen helpen, bedankt voor je mooie beoordeling en wellicht weer tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en fijne service

Snelle levering en fijne service. De kwaliteit van de omslagdoek is ook mooi.

5 September 2025

Reply from Studio Lienne

Super dat je zo tevreden bent! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen Evita!

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en mooie kleding bij Studio Lienne!

Al verschillende keren bij Studio Lienne kleding besteld en is altijd mooi! De travel kleding is super van kwaliteit en alles wordt met zorg ingepakt. Ook super snelle levering. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Is iets niet op voorraad, dan kun je je e-mailadres achter laten en word je geinformeerd als het weer op voorraad is. In mijn geval was het op dezelfde dag dat ik de bestelling had geplaatst dat de blazer weer op voorraad was en ik dus een 2e bestelling had gedaan, maar er werd niet moeilijk gedaan over verzendkosten, die nam Studio Lienne voor haar rekening. Dat noem ik nog eens service!

11 September 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een prachtige review, dankjewel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service én de kleding. We kijken ernaar uit je snel weer blij te maken met een nieuwe bestelling.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop…

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Studio Lienne, de kwaliteit en de snelheid van levering is ongekend!

10 September 2025

Reply from Studio Lienne

Dankjewel voor je lovende review, we hopen je snel weer terug te zien en uiteraard veel plezier van je nieuwe aankoop Elisabeth!

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige kwaliteit kleding en net wat…

Prachtige kwaliteit kleding en net wat aparter.
Leveringstijd mag iets sneller en op de hoogte gehouden worden qua Track and Trace. Heb zelf de DHL app, daar zag ik iets in dacht ik van een mogelijke leveringsdatum. Anders daarvan niet echt op de hoogte gehouden. Verder netjes!!

8 September 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een mooie review, dankjewel!
Dankjewel ook voor je tip over de levering, we nemen dit zeker mee zodat we je in de toekomst nog beter op de hoogte kunnen houden. We overigens in een aparte mail de track en trace toegestuurd, maar wellicht is die in je spam terecht gekomen?

Hopelijk weer tot een volgende keer :)

Rated 5 out of 5 stars

Snelle afhandeling en heb een heel…

Snelle afhandeling en heb een heel leuke jumpsuit ontvangen. En nu wil ik er nog 1 in een andere kleur 😃.

4 September 2025

Reply from Studio Lienne

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je jumpsuit! 😃 We begrijpen helemaal dat je er nog eentje wilt in een andere kleur , ze zijn ook té fijn. Veel plezier met dragen Gwen!

TOPKWALITEIT

Altijd mooie spullen en top verzending

29 August 2025

Reply from Studio Lienne

Dankjewel voor je mooie woorden over onze kleding en service! Hopelijk tot snel :)

Rated 5 out of 5 stars

Mijn gewenste produkt was uitverkocht…

Mijn gewenste produkt was uitverkocht en er werd gezegd dat ik op de hoogte zou worden gebracht als het er weer was. En dat gebeurde! Met dezelfde korting dus heel tevreden. Snel geleverd

29 August 2025

Reply from Studio Lienne

Wat fijn dat het gelukt is om je gewenste product toch nog te bemachtigen! 🎉 Super dat je tevreden bent met de service én de snelle levering, bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo goed te beoordelen. Veel plezier met je aankoop Cora!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look