SFT- Stockholm Flytt och Transport  Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra initialt möte med ansvarig innan flytt. Flytten var effektiv och hanterades av proffs. Flyttkillarna var mycket noga med hantering av möbler och kartonger, plastade in känsliga möbler. Kan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bra från början till slut! SFT fixade utflytt (inkl. nedmontering av några struliga möbler), magasinering och till sist inflytt en månad senare (där de struliga möblerna monterades upp igen). Bra kom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Från början en snabb och tydlig kommunikation som besvarade mina frågor och behov, kostnad osv. Väldigt trevliga grabbar som var förberedda med verktyg för att hjälpa mig montera isär soffa samt äve... See more

Company details

1. Moving Company
  2. House Cleaning Service
  3. Moving and Storage Service
  4. Piano Moving Service
  5. Self-Storage Facility
  6. Window Cleaning Service

Written by the company

Stockholm Flytt och Transport flyttar tryggt och säkert. Privatflytt, dödsbo tömning, kontorsflytt, flyttstädning, magasinering, förrådstömning. Verksamma i Stockholm, Uppsala, Norrtälje.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Säker och effektiv flytt

Kan varmt rekommenderas.

23 March 2026

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Thomas för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du haft en positiv upplevelse med oss och att våra flyttkillar hanterade era möbler med omsorg. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Rated 5 out of 5 stars

SFT tog hand om flytt av möbler för…

SFT tog hand om flytt av möbler för magasinering och sedan upphämtning och flytt till nytt boende. Gick smidigt, tryggt och säkert inte minst vid flytt av en del mer värdefulla möbler. De fixade nedmontering och sedan montering av möbler som var för trånga för att flytta nerför en trappa. Väldigt trevliga och angelägna om att allt ska gå bra.
Kan varmt rekommendera!

13 March 2026

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack Carolina för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du kände dig trygg med vår hantering
av dina möbler. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Rated 5 out of 5 stars

Skulle inte tveka att anlita SFT igen

Skulle inte tveka att anlita SFT igen! Snabbt, smidigt, trevliga medarbetare!

26 November 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack Anneli för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vi är verkligen glada att du har haft en så positiv upplevelse med oss på SFT. Att få feedback om att vår service är både snabb och smidig, samt att våra medarbetare är trevliga, betyder oerhört mycket för oss.
Vi är stolta över vårt team och det arbete de gör för att säkerställa en hög servicenivå.
Ser verkligen fram emot att få möjlighet att arbeta med dig igen i framtiden.
Tack än en gång för ditt förtroende och din rekommendation!

Rated 5 out of 5 stars

Bra från början till slut!

Bra från början till slut!
SFT fixade utflytt (inkl. nedmontering av några struliga möbler), magasinering och till sist inflytt en månad senare (där de struliga möblerna monterades upp igen). Bra kommunikation hela vägen och det gick fort när de väl var igång. De är inte billigast på marknaden, men sannerligen prisvärda om man vill slippa strul och ha en smidig flytt.

4 November 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack så mycket, William, för ditt positiva omdöme och för att du
tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service
och att vi kunde underlätta både utflyttning och inflyttning för dig.

Att våra kunder får en smidig och problemfri flytt är vår högsta prioritet,
och vi lägger stor vikt vid både kommunikation och flexibilitet.
Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av hög kvalitet, och din feedback
bekräftar att vi är på rätt väg.

Vi förstår att vi kanske inte alltid är de billigaste på marknaden,
men vårt mål är att erbjuda ett prisvärt alternativ där kvalitet och kundservice går hand i hand.
Vi är glada att du anser att vi levererade detta.
Tack igen för din rekommendation, och vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden!

Rated 5 out of 5 stars

* Mina absolut bästa rekommendationer…

* Mina absolut bästa rekommendationer till Stockholms Flytt & Transport, från början till slut! Svarar på telefon ( istället för bara ”gå in på webben”) och alltid snabbt på mina mail med diverse frågor. Trevligt och ”pedagogiskt ” bemötande: hur man ska släta ut istället för att ”knyckla ihop” papper vid upp packning för att minska utrymmet för detta ( ja det gör stor skillnad!), inte skjuta omkring kartonger på golvet, kan finnas småsten under som repar etc. Trevlig omtanke om kunden! John lagade tom en bänk åt mig. Själva flyttdagen gick som en dans!

17 October 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack Lena för din feedback och din fantastiska rekommendation!
Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse med Stockholms Flytt & Transport, och att vi kunnat bidra till att göra din flytt så smidig som möjligt.

Vi strävar alltid efter att svara snabbt på frågor via telefon och e-post. Vi är glada att våra tips kring packning och hantering av kartonger var till hjälp för dig. Att minska risken för skador och skapa en effektiv flytt är alltid vår prioritet.

Det är alltid en glädje att höra att vår insats gör skillnad, och vi tackar för att du valt att dela din erfarenhet.

Proffsig flytt rakt igenom

Vi anlitade SFT i samband med flytt från lght till radhus.

Efter första samtalet med John kände jag mig trygg i att låta SFT utföra vår flytt. Väldigt trevlig och lättsam dialog och John besvarade alla frågor jag hade.

Fick därefter en tydlig bokningsbekräftelse, vilken refererade till vårt samtal samt villkor i samband med flytten.

Tre veckor innan flytten kom John förbi med flyttkartonger och packpapper (vårt önskemål) så vi i lugn och ro kunde flyttrensa och packa ner vårt bohag.

Väl på flyttdagen var grabbarna på plats innan avsatt tid och hela flytten utfördes på ett varsamt, proffsigt och lyhört vis.

Jag/vi vill rekommendera andra att anlita dessa grabbar!
Om det blir ytterligare flytt i framtiden, kommer jag garanterat vara en återkommande kund 😊

31 July 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Sabina för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din erfarenhet.
Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår verksamhet och ge våra kunder den absolut bästa servicen.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Mycket trevliga

Mycket trevliga, hjälpsamma och flexibla. Rekommenderar varmt!

9 July 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack Sofie, för ditt omdöme om oss! Din rekommendation betyder mycket och inspirerar vårt team att fortsätta leverera den bästa möjliga service.
Vi önskar dig allt gott!

Rated 5 out of 5 stars

10 stjärnor! Så bra uppfattar vi vår flytt. Otroligt professionellt och kundfokuserat från första kontakt till sista. Vi är så nöjda med Johns insats och jag rekomenderar verkligen SFT- Stockholm Flytt och Transport.

30 May 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack för ditt omdöme om oss Cecilia!
WOW 10 stjärnor, det värmer att höra.
Önskar er lycka till er fina lägenhet.

Trevliga och proffsiga

Punktliga, trevliga, effektiva och proffsiga. Vi har anlitat SFT flera gånger och kommer göra det igen!

8 April 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack David för ditt omdöme om oss, extra roligt att höra när återkommande kunder är nöjda och fortsätter anlita oss.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd kund i samband med en kontorsflytt

De tog hand om vår utflytt från kontoret på ett mycket bra sätt och var tydlig i sin kommunikation från offertstadiet till slutförandet. Flexibla inför små förändringar i planen. Manskapet, som leddes av John, var snabba och kompetenta. Fakturan som sedan skickades var tydlig och överensstämmande.

25 March 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Henrik för ditt omdöme om oss och tack för att vi fick ta hand om er kontorsflytt.

Rated 5 out of 5 stars

Ett bolag som ingav förtroende

Jag bokade SFT efter att ha tittat på flera positiva omdömen och min upplevelse är mycket god. Redan vid bokningen fick jag ett bra bemötande och ett intryck att de som arbetade där var kompetenta. Som exempel hade jag frågor kring transport av en större tv, och svaren gav mig trygghet i att även den skulle gå bra att flytta.

Själva flytten genomfördes så snabbt det var möjligt trots vissa ändrade förutsättningar såsom att flyttbilen inte kunde köra hela vägen fram till porten. Våra tillhörigheter hamnade tryggt i den nya bostaden utan problem.

Helhetsintrycket från bokning till färdig flytt var mycket gott och jag kan rekommendera firman till de som har behov av flytthjälp.

7 February 2025

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Johannes för ditt fina omdöme om oss, Vi önskar dig och Felicia lycka till med ert nya boende.

Snabbt, smidigt, trevligt

Trevligt bemötande från samtliga vi varit i kontakt med i vår tvåstegsflytt. Snabbt, smidigt och stor lyhördhet för våra önskemål. Rekommenderas varmt.

20 December 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack för ditt fina omdöme om oss!
Vi önskar dig och Klas lycka till i ert nya boende.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt snabb och smidig flytt

Fantastiskt snabb och smidig flytt! Vi använde oss av SFT:s flytthjälp och städ. Det funkade jättebra från start till slut!
Vi ringde ett snabbt samtal inför flytten och fick då hem både flyttkartonger och framförallt flyttgarderober - vilket var så smidigt att använda! Och när vi packat upp kom de och hämtade allting igen.
Under flytten var de mycket effektiva men försiktiga och professionella med våra saker.

Under flytten lämnade vi nycklar som de sedan kunde använda vid flyttstädningen. Vilket var en skön bonus av att anlita samma företag för båda delarna. Städningen var bra och utan anmärkningar.

Mycket bra och prisvärt helt enkelt!

22 November 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Simon för ditt fina omdöme om oss, Vi önskar dig och Alma lycka till med ert nya boende.

Vilken smidig flyttfirma!

Vilken smidig flyttfirma att ha att göra med! De kom på utsatt tid, jobbade oerhört effektivt. Alla möbler kom på rätt plats i nya lägenheten. Jag lånade flyttkartonger som de levererade i god tid innan och de hämtade tillbaka flyttkartongerna ett par veckor efter att jag flyttat in (vilket ledde till att jag faktiskt packade upp allt från kartongerna). Dessutom gick ingenting sönder i flytten! Jag har bara gott att säga helt enkelt. Och priset var rimligt.

11 November 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Jenny för din fina omdöme om oss! hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet.

Supersmidig flytt

Väldigt trevliga grabbar som var förberedda med verktyg för att hjälpa mig montera isär soffa samt även montera ihop den på plats i nya boendet. Proffsigt utfört och flytten var klar på strax över tre timmar! Även städningen var kanon. Supernöjd och rekommenderar starkt SFT!

4 October 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Glenn för ditt fina omdöme om oss och lycka till i din nya lägenhet nu.

SFT är proffsiga

Jag är nöjd, tömning och städning av dödsboet gick snabbt och smidigt och helt enligt det som vi kommit överens om. John och hans medarbetare är proffs, helt enkelt. Jag rekommenderar SFT!

5 September 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack för ditt omdöme om oss

Rated 5 out of 5 stars

En helt igenom positiv upplevelse!

Första gången som jag använder SFT, men definitivt inte den sista! Från första samtalet fick jag verkligen intrycket att det var service som var helt i fokus. Allt gick hur smidigt som helst, och snabbt! Flyttkartongerna kom några dagar efter vi hade bokat flytten och hade vi frågor så fick vi svar på en gång. Vi flyttade ett litet kontor, och det var verkligen värt varenda krona, jag är jättenöjd.

19 April 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Helena för ditt fina omdöme om oss.

Kan inte bli nöjdare

Kan inte bli nöjdare! Supertrevligt bemötande och mycket fint utfört arbete och hjälp med alla bestyr. Väldigt proffsigt och bra på återkoppling under hela processen med att rensa ur er dödsbo i Tyresö, Stockholm. Skötte all korrespondens på distans från Göteborg och det gick hur smidigt som helst med avstämningar och dialog. John och hans gäng är bara att rekommendera till er som vill ha en trygg hjälp med flytt och städ

12 March 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Stort tack för ditt fina omdöme om oss.
Vi har alltid stort fokus på att våra kunder ska känna sig nöjda och få en bra upplevelse i sin kontakt med oss.

Seriös och bra flyttfirma

Det var super enkelt att boka flytten och killarna som jobbade var grymma, försiktiga och noga med allt. Stötte de på problem så löste dem problemet. Vi var grymt nöjda med den här firman

25 January 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Vad roligt att höra, tack för ditt omdöme om oss.

Rated 5 out of 5 stars

Flyttföretag som kan sin sak!

Flyttföretag som kan sin sak!
Första gången vi anlitar Stockholm Flytt. Resultatet är mycket positivt. Hög kvalitet på arbete och service.

5 January 2024

Reply from SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack för ditt fina omdöme, den betyder mycket för oss!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look